zaten kendisinin son şansı. bunu kendisi de biliyor. bize, yani fenerbahçe taraftarlarına düşen görev, bu son şansında da kendisine destek çıkmak ve arkasında durmak.

futbola bakmam falan diyorsunuz da, dünya öyle mi? siz futbola bakmasanız da olur, dünyanın neye baktığı önemli. aziz yıldırım ilk geldiğinde ''fenerbahçe'yi dünya kulübü yapacağım'' demişti, ''fenerbahçeyi dünya takımı yapacağım'' dememişti. bunu hemen hemen bütün branşlarda sağladığını görüyoruz fakat tek eksikliği futbol takımında yaşıyoruz. bu da aziz yıldırım'ın futbolu bildiğini zannetmesinden ve egolarını tatmin etmesinden kaynaklanıyor. deivid ile sözleşme imzalanmaması gerektiği gün gibi ortadayken, aziz yıldırım onun stiline hayran olduğu için sözleşme imzalıyor. işte bu tür transfer yanlışlarından kaybediyoruz futbol takımında. işi profesyonellere ve futbolu bilenlere bıraksa ve sadece olası başarısızlıklarda gelip hesap sorsa bugünleri görmezdik sanırım. ben böyle düşünüyorum.

aziz yıldırım maksimum 2 yıl daha bu kulübün başındadır. olası başarılı olması durumunda bu süre uzayacaktır. fakat benim bu 2 yıl boyunca aziz yıldırım'ı desteklemeye devam edip, kararlarına saygı duymaktan başka yapacak birşeyim yok.

ben ve benim gibi birçok fenerbahçe taraftarı olaya sadece futbol yönünden bakmıyor. olaya tüm branşlardan bakıyor. hal böyle olunca da yönetimin başarılı olduğunu görüyoruz.

ama olay futbola gelince ve insanlar bir SPOR KULÜBÜNÜ futbol takımından ibaret sanınca, aziz yıldırım ve yönetimi başarısız oluyor.

yukarıda belirttiğim gibi, bu yönetim 2 yıl daha bu takımın başındadır. futbol takımı için aldığı kararları beğenmesek de, içimize sinmese de biz destek vermeye devam ederiz.