1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: DealExtreme'den Alışveriş Yapan Var mı ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok ucuz ürünler var gerçekten.9 MP digital kamera 26 $ Daha böyle çok şey var.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Çok ucuz ürünler var gerçekten.9 MP digital kamera 26 $ Daha böyle çok şey var.
    Kağıttan mı?

Ben cimri.com'dan fiyat analizi yapıp güvenilir sitelerden alışverişimi yaparım. Geçenlerde hepsiburada'dan fotoğraf makinesi aldım, hediye hafıza kartını göndermemişler, mail attım, 2 gün sonra gönderdiler. Gerisi boş.

Gittigidiyor'da sanırım, herhangi biri alıp size gönderiyor, o yüzden pek sağlıklı bulmuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Kağıttan mı?

Ben cimri.com'dan fiyat analizi yapıp güvenilir sitelerden alışverişimi yaparım. Geçenlerde hepsiburada'dan fotoğraf makinesi aldım, hediye hafıza kartını göndermemişler, mail attım, 2 gün sonra gönderdiler. Gerisi boş.

Gittigidiyor'da sanırım, herhangi biri alıp size gönderiyor, o yüzden pek sağlıklı bulmuyorum.
    Abi ben de Türkiye'deki sitelerden almak isterim ama yok açık artırma yok şu kadar kaldı falan hiç bilmiyorum onları. Bu sitede fiyatlar çok ucuz. Ürünler Çin malı. Hong Kong tabanlı bir site. Hong Kong'tan kargolanıyor ve geliyor ürünler size. Yani mesela ben gittigidiyora üyeyim. Ama ordan bu kadar kolay alışveriş yapamam. Bu siteden de alışveirş yapanlar çok. Azımsanacak kadar değil. Yani ebay gibi bir site. Bakalım ürün gelsinde yazacam burada

Mesaj Yetkileri