Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 151 sonuç

Konu: Türk Futbolunda Devrim ! Şampiyon Bursaspor !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tebrikler Bursaspor,üzücü bir sonuç oldu.Trabzonun 2 kupadanda etmesi sinir bozucu oldu ama beklediğim bir sonuçtu.En çok şu anons rezilliğine üzüldüm gs veya bjk bu duruma düşse gülmekten ölürdüm dalga geçerdim onlarda bize yapıyorlardır sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Tebrikler Bursa
    Volkan Şen ne güzel dedi'Seneye Messiyi Henry'i buraya gelecek ve biz onları geri yollayacagız!'

Tebrikler Bursaspor..

Tebrikler Ertugrul Saglam..

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Tebrikler Bursa
    Volkan Şen ne güzel dedi'Seneye Messiyi Henry'i buraya gelecek ve biz onları geri yollayacagız!'

hiçbiri takımda kalmayacak hepsi dağılacak ve bursa seneye 5.liğe oynayacak hep böyle olur.her zaman devrim olmaz.ozaman ülke bölünür.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Umarım ŞL'de de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler..Helal olsun Bursaspor'a..

hiç sanmıyorum ddd

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Iyi guzel bu linki vermissin ama anasayfasinda bi satir bile bahsetmemis. Bizim lig bu kadar mi geriplandadir. Avrupanin Turkiyeyi bu kadar dislamasina artik dayanamiyorum acikcasi. Bu hafta sona eren kac tane lig var ki avrupada, bi satir da ilk sampiyonlugunu alan BUrsadan bahsemez misiniz sanki, yazik !
    Abi dün akşam anasayfadaydı.Barca haberinin hemen altındaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Biryerde seneye süper ligdeki bütün maçları canlı yayınlanacak haberi okudum umarım gerçektir bu ligin kalitesini dahada artttırabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Biryerde seneye süper ligdeki bütün maçları canlı yayınlanacak haberi okudum umarım gerçektir bu ligin kalitesini dahada artttırabilir.
    dün fb ts macindan önce lig tvnin müdürü cikti konustu seneye 9 macida canli yayinlayacagiz dedi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Mayıs.2010 at 20:57

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    dün fb ts macindan önce lig tvnin müdürü cikti konustu seneye 9 macida canli yayinlayacagiz dedi.
    Hadi İnşallah. Ayrıca Diğer liglerdeki gibi gündüz maçlarıda çoğalır inşallah, Aynı gün içerisinde maç için başka şehire gidip, sonra evimize gelebilelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet inşallah bu iş 5. büyüklükte kalmaz. Her sene zirveye oynayan bir takım olarak kalır. Keşke son haftaya 3-4 takım şampiyonluk yarışı içinde girse. Ama hep son haftaya en fazla 2 takım kalıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şampiyon Bursaspor konusunu şike muhabbetiyle kirletmeyelim. Bir camiayı şike ile suçlamak için elde bir takım kanıtlar olması gerekir. Elde kanıt olmadan bu şekilde şike muhabbetinin sonu gelmez. Daha dikkatli davranalım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

NTV SPOR da kutlamaları izliyorum. Orda olmak isterdim Aklıma Türkiye ile 3. olduğumuz seneki kutlamalar geldi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mesajla ilgili gereken yapılmıştır.Sizden ricam lütfen bu tür durumlarda bu tür mesajlara cevap vermemeniz.Yetkililere çeşitli şekillerde ulaşıp gerekenin yapılmasını talep edin.Cevap vermeniz sizin de uyarı puanı alacak şeyler yazmanıza neden olabilir.Ama önce o başlattı gibi bir mazaret kabul etmiyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

2009-2010 Sezonunu ilk sırada tamamlayarak Süper Lig’de ilk kez şampiyon olma başarısını gösteren Bursaspor yönetici, sporcu ve taraftarlarını tebrik ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    ..........................

Nesil
    2006

Dün ilk kez bir şampiyonluk kupası Atatürk stadyumunda kaldırıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu şampiyonluğu kutlamayı en çok hakedenler,Sakarya'da düştüğümüz maçta göz yaşı döküp polisten dayak yiyen insanlarındır.Bu yüzden Bursa'lı olupta o acıyı bilmeyenlerin,Bursa'lı olupta İstanbul takımlarını tutanların bu başarıya ortak olmasını kendime yediremiyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

9 maç verildiğine göre fiyatlarda tavan yapacak demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

5 liralık bir artış olacakmış oda tüm maçlar izlenmek istenirse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Bursaspor...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bursaspor gerçekten çok büyük bir devrimi gerçekleştirdi,çok büyük bir başarıya imza attı...Helal Olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Az önce gördüm, maçta açmayı düşündükleri ama provada yırtılan pankart.. Çok güzel olmuş..

Bursaspor bayrağı, boğazda sallanacak, Yer yerinden oynayacak..

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Az önce gördüm, maçta açmayı düşündükleri ama provada yırtılan pankart.. Çok güzel olmuş..

Bursaspor bayrağı, boğazda sallanacak, Yer yerinden oynayacak..

Bursaya karşı takım olarak bir antipatim yok ama Bursaspor İstanbul takımı değil, neden Boğazda bayrağı asılsın? İstanbul takımları yıllardır her şampiyon olduklarında Bursada holigan terörüne kurban gidiyorlar. Bursaspor bir kere çıkıp özür dilemiş midir acaba o olaylar için?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by indie View Post
    Bursaya karşı takım olarak bir antipatim yok ama Bursaspor İstanbul takımı değil, neden Boğazda bayrağı asılsın? İstanbul takımları yıllardır her şampiyon olduklarında Bursada holigan terörüne kurban gidiyorlar. Bursaspor bir kere çıkıp özür dilemiş midir acaba o olaylar için?
    Oraya İstanbul takımlarının bayrağı değil şampiyon olan takımın bayrağı asılıyor.Bursa-Ankara-İzmir farketmez..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by indie View Post
    Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Oraya İstanbul takımlarının bayrağı değil şampiyon olan takımın bayrağı asılıyor.Bursa-Ankara-İzmir farketmez..

Güzel ve mantıklı olan cevap verilmiş.Normalde bu tür kutlamalara bende karşıyım.

Ama sonuçta İstanbulda tüm insanlar yaşıyor ve kimse biri kutlama yaparken karşı çıkamıyor.Ama Anadoluda böyle deil.Kısacaı İstanbul dışında böyle değil.

Fenerbahçe Trabzon Galatasaray Beşiktaş Şampiyon olduklarında Bazı şehirlerin bazı kesimlerinde kutlama yapamazlar neden çünkü o şehrin taraftarı izin vermez mesela Samsun mesela Bursa.

Peki ya İstanbulda kim kime izin vermeyecek ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Neredeyse 30 senedir İstanbul takımları şampiyon oldukları için şu ana kadar bu ayrım yapılmamıştı. Ancak mantıklı düşündüğümüzde İstanbul'un en sembolik mekanlarından birinde dev bayrak dalgalanacaksa ancak İstanbul'dan çıkan şampiyonlar dalgalandırmalı. Ben doğma büyüme İstanbulluyum mesela, dedemin babasına kadar gidiyor İstanbul kökenlerimiz, bu bana o bayrağı indirme, tura çıkan Bursasporlu taraftarlara saldırma hakkı verir mi? Vermez elbette. Anadolu şehirlerinin taraftarları o hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar? Seneye başka bir takım şampiyon olsa, Bursa'da ikamet eden Beşiktaşlı/Fenerli/Galatasaraylı taraftarlar en işlek meydana dev bayrak assalar nasıl bir tepki gelir? Bana kalsa hiç tepki olmasın, ama muhakkak olacaktır. Alın işte Körfezliler Fenerbahçelileri dövdüler pazar akşamı, daha yeni bir olay.

Çifte standarta karşıyım.

Nesil
    2006

Bursa şampiyon oluyor, boğaz turu atıp, bayrağını asıyor. Trabzon kupayı kaldırıyor, boğaz turu atıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Uzun bir maç maratonu nedeniyle nete giremedim. Bursaspor'lu arkadaşları tebrik ederim. 3 büyükler denilen takımlar için şampiyon olmak kolaydır kendilerinden ayrı tuttukları 15 takıma göre. 3 büyük denilen takımlar bu kolaylığa rağmen şampiyon olamazken, Bursaspor şampiyon oldu. Sezon içinde iddia edilen şike, teşvik, manipülasyon, vb. gibi çirkinliklere rağmen şampiyonlukları analarının ak sütünden bile daha helaldir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bayrağın asılmasına tepki gösterenler Anadolu - İstanbul ayrımını körükleyenlerdir.

Şimdiye kadar Boğaz'a, Türkiye Ligini şampiyon olarak tamamlayan takımın bayrağı nasıl asıldıysa Bursaspor bayrağı da orada asılı kalacaktır. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yakında bir operasyon yapılır o bayrağa.

Bir ara Galatasaray bayrağını mıydı ne kesmişlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yakında bir operasyon yapılır o bayrağa.

Bir ara Galatasaray bayrağını mıydı ne kesmişlerdi.
    Polisler nöbetteymiş (:

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri