Umut Antuya da açmışsın. Güiza&Milito takası olur mu yaw.Milito bugün perişan ettı Münihi. Ama Güizanın da hakkını vermek lazım. O da tüm FENERBAHÇE Taraftarını perişan etti...
Umut Antuya da açmışsın. Güiza&Milito takası olur mu yaw.Milito bugün perişan ettı Münihi. Ama Güizanın da hakkını vermek lazım. O da tüm FENERBAHÇE Taraftarını perişan etti...
TariboWest
Antu'da yükleniyorlar Rosso'ya...
Bi an atılıp savunacaktım da hem linç edilmekten tırstım hemde 3. kişiye ne düştüğüyle ilgili bi laf eden olursa diye![]()
Fenerbahceyide görsek ya le böle finallerde olma mıhadi transferlerrrr gelsin artık yeterrrrr dayanamıyorummmmmmmmmmmmm
![]()
yahu iyi ki bir konu açtım haesat dergi de nasıl bir ironi yaptıysa artık.
(/s)
Ore 19.30 Lucescu a Madrid, tratta col Fenerbahce Mircea Lucescu non ha perso l'occasione di seguire la sua ex squadra, l'Inter, nel giorno più importante della sua storia recente: l'allenatore rumeno però si trova in questi minuti a Madrid non solo per piacere, ma anche per lavoro. Nell'imminenza della finale infatti, il tecnico incontrerà i turchi del Fenerbahce, alla ricerca di un nuovo allenatore: Lucescu attualmente è ancora sotto contratto con gli ucraini dello Shaktar.
http://www.leggo.it/articolo.php?m=2...03800&id=62936
Final maçını izlemek için Madrid'de bulunan Lucescu ile Fenerbahçe yöneticilerinin görüşme yaptığını söylüyor bu kaynak. Artık İtalya'da ne kadar güvenilir bir sitedir bilemeyiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe Hamit için oradaydı Fanatik'te öyle diyordu![]()
![]()
![]()
Evet genelde final maçlarını seçer bizim yönetim teklif için. Bu ilk değil daha önce Moskova'daki finalde Laudrup'a teklif götürmüşlerdi fakat kabul etmedi Danimarkalı hoca.
Hmm bizimkiler de Madrid'telerdi, Tellioğulları ile Seferoğulları gibi denk gelmesinler![]()
Mourinho'nun Madrid'e gitmesinden sonra Pellegrini boşa çıkmış oluyor. Yönetim belki düşünebilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Pellegrini için daha önce denenmiş Aragones,Del Bosque ve Rijkaard örneklerini düşününce eğer hedef seneye şampiyonluksa pek doğru bir tercih değil gibi bence.
So what?
Saike
Pellegrini bana hiç sıcak gelmiyor. Daum kalsın daha iyi diyorum. Martin Jol'u istiyorum söylenenler arasında.
Fikrimi sorarsanız, Magath.
Martin Jol bu sene kesinlikle Ajax'ta kalacaktir. Suarez'i almak su an hem kulubu hem oyuncu acisindan bir Turk kulubu icin imkansiz. Dzudszak da cok zor, cunku Turkiye'ye gelecek durumda degil, ama gelirse muthis katkisi olur, cunku muhtesem bir futbolcu.
Lucescu Ukrayna'da kalıyor.Adı Christoph Daum'un yerine Fenerbahçe teknik direktörlüğü için geçen Mircea Lucescu, gelecek sezonki planları ile ilgili Ukrayna'dan Bildiriler gazetesine konuştu.
Mircea Lucescu'nun gelecek sezonki planlarında Fenerbahçe yok! Gazeteport'un haberine göre Rumen teknik adam, "Transfer hakkında tek söyleyeceğim, kaptan Srna için birçok teklif alıyoruz. 10 milyon euro bonservis teklif edenler var. Sanırım elimizde kalmayacak" dedi.
Lucescu, "Shakhtar Donetsk'le gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok daha başarılı olabilmek için hatları daha sıkı tutup, defansif yönümüzü güçlendirmeliyiz" diye konuştu.
Magath iyi hoca ama komando eğitimi yaptırabilir takıma öyle de birşey var tabi (:
Şaka bir yana Pellegrini felan kısa vadede başarı isteniyorsa doğru isimler değil bence.
Evet daha öncede anlatmıştım. Magath çalıştırdığı takımdan hep ağır antremanlar yüzünden kovuldu,futbolcuların şikayeti üzerine.
Magath klübün herşeyi olmak istiyor. Tüm işleri ona verin oturun izleyin halleder. İşte kökten değişimde takımın başına gelmesini istediğim adam. Parası olan yeni bir başkan, yönetim kurulu. Magath'ın seçeceği Sportif Direktör, ve teknik ekip. ve sistemine uygun futbolcular.
Oturun izleyin sadece yahu. bu arada evet, farkettim evet güzel bir hayal![]()
Son bomba!
23 Mayıs 2010 Pazar
Transferde dev isimlerin peşine düşen Fenerbahçe, müthiş bir isimle daha dirsek temasına geçti.
Bileği bükülmez bir kadro kurmak için ant içen başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla harekete geçen sarı-lacivertli kurmaylar, Real Madrid ve Hollanda Milli Takımı'nın ünlü orta saha oyuncusu Van Der Vaart için de gizli bir çalışma başlattı.
Fenerbahçeli yöneticiler, 27 yaşındaki yıldızın menajeri ile İspanya'nın başkenti Madrid'de gizlice buluştu. Sıkı pazarlıklar sonrası tarafların yıllık 4 milyon euro'ya anlaşma noktasına geldiği öğrenildi. Fenerbahçe, bu dev transferi bitirebilmek için Real Madrid'le de önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanıyor.
Real'in 2013'e kadar sözleşmesinin olduğu ünlü solak için 15 milyon euro'luk bir değer biçtiği belirtiliyor. İspanyol ekibinin Fener'den Andre Santos'a olan ilgisinin sürmesi, sarı-lacivertlilerin elini güçlendiriyor.
İki futbolcunun takasının da gündeme gelebileceği belirtiliyor. Fenerbahçe, Santos+para teklifiyle Van Der Vaart'ı kadrosuna katabilir. Kanarya'nın kiralama yöntemiyle de Hollandalı yıldızı transfer edebileceği konuşuluyor. Dünya Kupası'nda boy gösterecek Van Der Vaart, Ajax'ta henüz 19 yaşında kaptan oldu. Hamburg'da da pazu bandı takan oyuncu, müthiş futbol zekası ve golcü özelliği nedeniyle "Futbolun dahi çocuğu" olarak biliniyor.
Sabah
Pellegrini, La Liga'da başarı elde etti. Sonuçta o kadar puan toplamış. Ama Lyon'a elenmesi ve bir üçüncü lig takımına rövanşlı bir mücadele de veda etmesi, beni soğutuyor.
Van der Vaart ayrılırsa yine büyük kulüplerde oynar , keşke olsa ama imkansız bence.
van der Vaart çok kaliteli bir oyuncu ama şuan ihtiyacımız olan isim değil; üst düzey bir sol kanat oyuncumuz yokken, üst düzey bir defansif ortasahamız yokken Alex'le aynı mevkinin oyuncusunu almak hata olur, lüks kaçar. Zaten van der Vaart Real Madrid'ten ayrılacak olursa Arsenal, Bayern, Liverpool ayarındaki takımlara gider. Sabah'ın haberinin doğru olduğunu sanmıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bir yaz sezonu daha yine bekliyoruz bakalım sonuç yine hüsran mı olacak,3 senede ne çok şey değişti...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Krasic,Janko ve Godin transferlerini bekliyorum.Açıkcası Krasic zor ama diğerleri gelir gibi Türk olarak Hamit ve Caner'ide alsak Daum'da ofans bi taktik uygularsa takım toparlanır.Bendther haberi gördüm bide fotomaçda![]()
Arkadaslar sizlere bir sorum var (hazirlik kampi konusu olmadigi icin buraya yaziyorum). Benim arkadasimdan duyduguma gore Fenerbahce hazirlik kampi icin Hollandaya gelecekmis(Arkadasim calistigi otelden duymus). 6/7 sene önce Galatasarayin, ondan once Genclerbirligi ve 16/17 sene once Besiktasin geldigi yere. Köyün adi Doorwerth ve otelin adi Golden Tulip. Bu konu hakinda bilginiz varmi?
Last edited by besiktas1903 : 23.Mayıs.2010 at 17:17
Doorwerth'te bir satonun oldugunu biliyorum, Arnhem'e yakin. Bence hic ugrasmaya degmez, uc buyukler her sene gurbetcilerin oldugu ulkelere geliyor zaten, pek bir numara da olmuyor.
Her sene kampa geleceklerine Hollanda'nin baskentine bir tane Kartal Yuvasi veya Fenerium acsinlar....