1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

@Ahmet

Sende ne sabirsizsin be kardesim, daha transfer doneminin acilmasina 2.5 hafta var yahu. Quaresma'yi getiriyorsun sonucta, kolay degil. Gec olsun guc olmasin, ayrica Quaresma'yi 2 hafta sonra yerine simdi getirmenin maliyetini sen kendi cebinden karsilar misin? Hayir, o zaman bir zahmet sabirli ol ve bekle......

Ayrica Volkan ve Ozan satilmayacaksa almayalim daha iyi. Bursa'da oynasinlar ve basarili olsunlar, E.Saglam'i dun dinledim ve daha zorlamanin faydasi yok. Kasimpasa'dan Yekta'yi alalim daha iyi, Bursa da CL'de basarili olsun, zorla guzellik olmuyor maalesef....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    @Ahmet

Sende ne sabirsizsin be kardesim, daha transfer doneminin acilmasina 2.5 hafta var yahu. Quaresma'yi getiriyorsun sonucta, kolay degil. Gec olsun guc olmasin, ayrica Quaresma'yi 2 hafta sonra yerine simdi getirmenin maliyetini sen kendi cebinden karsilar misin? Hayir, o zaman bir zahmet sabirli ol ve bekle......

Ayrica Volkan ve Ozan satilmayacaksa almayalim daha iyi. Bursa'da oynasinlar ve basarili olsunlar, E.Saglam'i dun dinledim ve daha zorlamanin faydasi yok. Kasimpasa'dan Yekta'yi alalim daha iyi, Bursa da CL'de basarili olsun, zorla guzellik olmuyor maalesef....
    Benim burada dert ettiğim şey biran önce gelmesi değil dikkat edersen.

Sitem ettiğim şey, birgün transfer bitti denilip , ertesi gün yönetimin yok daha bitmedi oyuncu ile bie görüşmedik demeleridir.

Yoksa bir öyle bir böyle konuşmasınlar , ne zaman getirirlerse getirsinler çok fifi yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Benim burada dert ettiğim şey biran önce gelmesi değil dikkat edersen.

Sitem ettiğim şey, birgün transfer bitti denilip , ertesi gün yönetimin yok daha bitmedi oyuncu ile bie görüşmedik demeleridir.

Yoksa bir öyle bir böyle konuşmasınlar , ne zaman getirirlerse getirsinler çok fifi yani.

Iyi tamam da yonetimden biri bu is bitti dedi mi ki?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Iyi tamam da yonetimden biri bu is bitti dedi mi ki?
    Yönetimden birisi demediysede , bunca habere karşı çıkıp biri desin , yok olmadı anlaşamadık, yada bütün haberler gerçek değil , imzaya kadar bekleyin desin.

Ha serdal adalı bunu dedi , daha anlaşmadık dedi , hatta nerdeyse olumsuz bile konuştu.

Ama az sonra mete düren çıkıp çarşambaya kadar hallolacağını söylüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Yönetimden birisi demediysede , bunca habere karşı çıkıp biri desin , yok olmadı anlaşamadık, yada bütün haberler gerçek değil , imzaya kadar bekleyin desin.

Ha serdal adalı bunu dedi , daha anlaşmadık dedi , hatta nerdeyse olumsuz bile konuştu.

Ama az sonra mete düren çıkıp çarşambaya kadar hallolacağını söylüyor.

S.Adali aciklama yaptiginda gorusme yapilmamisti, M.Duren bu aciklamalari dunku gorusmelerdensonra yapti dikkat edersen. Ayrica kim anlastik diye dedi hala cevap alamadim? Yazili basina inanmiyorum, sadece canli yayina baglanirlarsa ve kendi gozlerimle veya kulaklarimla duyarsam inanirim, ki bu konuda tek goruntu S.Adali'nin FOX TV'ye yaptigi gorusuyoruz aciklamasi idi o kadar. Yonetimden ne karamsar ne de anlastik seklinde bir aciklama cikmadi, ki dikkat edersen dun M.Duren de kesin konusmadi.

Mesaj Yetkileri