1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by indie View Post
    Şu Holosko-Volkan olayına değinmek istedim.

Volkan'a lafım yok, çok yetenekli çocuk. Ama akıl var, mantık var, yılların Holosko'sunu verimsiz bir sezon geçirdi diye yabancı kontenjanı uğruna paketlemek yakışmıyor.

07/08 Holosko: 32 maç, 15 gol, 10 asist
    07/08 Volkan: 26 maç, 3 gol, 3 asist

08/09 Holosko: 43 maç, 15 gol, 9 asist
    08/09 Volkan : 31 maç, 1 gol, 4 asist

09/10 Holosko: 24 maç, 6 gol, 1 asist
    09/10 Volkan : 32 maç, 6 gol, 7 asist

*Holosko 84 doğumlu, Volkan 87 doğumlu.
    *Holosko Slovakların bankosu, takımını dünya kupasına taşıyan goller attı (mesela Baros'lu Çekler aynı gruptan çıkamadılar), Volkan daha milli olmadı.
    *Holosko'nun ligde ve kupada oynadığı her 3 maçtan birinde golü var, Volkan'ın 10 maçtan birinde golü var.

Kalkıp bu adamı Zapo'nun üzerine eşantiyon verelim falan diyenleri görüyorum forumlarda, Türk fubolunu herhalde bu sene yeni takip etmeye başladı o arkadaşlar. Bir Youtube açın, adamın ligimizde, kupamızda 50'den fazla golü var, onları bir izleyin, sonra gelin teknik yetersizliğinden, şutlarının kötülüğünden konuşalım. Mesela hem top süremeyip, hem şut atamayan biri olarak geçen sezon Fenerbahçeye ligdeki o golü nasıl attığını açıklayın bana

Ayni istatistikleri ben zaten vermistim Bursa transfer haberleri konusunda. Ben katilmiyorum sahsen, ben Holosko'yu da pek begenmiyorum. Sonucta bu adam forvet mi kanat mi ona bakmak lazim. Bir forvete gore az gol atiyor bana gore, bir kanat adamina gore de onun isini (adam gecme, asist) yapmiyor. Forvet olarak degerlendireceksen bu sene Kasimpasa ve Inonu'deki Sivas maclarini aklina getir ve kacirdigi golleri dusun. Ki FB macinda attigi gol guzel, ama tek gole bakilarak yorum yapilmaz. Ona bakarsan yaptigi top kayiplari 100'u gecmistir.

Holosko bos alan buldugu zaman etkili olan, topla hizli olan, ama calim yetenegi 0 (adamin icinden gecmeye calisiyor), dar alanda etkisi 0, son vuruslari yeterli degil (abaniyor), ayrica top kontrolu cok cok kotu (kaval kemigi konusunda Tuncay'la yarisir). Turkiye ligi icin yeterli bir oyuncu, bende kalsin derim, ama bizim icin kesinlikle vazgecilmez degildir. Eger iyi bir teklif gelirse gitmelidir de bana gore, onun yerine safkan bir kanat oyuncusu alinabilir.

Thumbs up

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ayni istatistikleri ben zaten vermistim Bursa transfer haberleri konusunda. Ben katilmiyorum sahsen, ben Holosko'yu da pek begenmiyorum. Sonucta bu adam forvet mi kanat mi ona bakmak lazim. Bir forvete gore az gol atiyor bana gore, bir kanat adamina gore de onun isini (adam gecme, asist) yapmiyor. Forvet olarak degerlendireceksen bu sene Kasimpasa ve Inonu'deki Sivas maclarini aklina getir ve kacirdigi golleri dusun. Ki FB macinda attigi gol guzel, ama tek gole bakilarak yorum yapilmaz. Ona bakarsan yaptigi top kayiplari 100'u gecmistir.

Holosko bos alan buldugu zaman etkili olan, topla hizli olan, ama calim yetenegi 0 (adamin icinden gecmeye calisiyor), dar alanda etkisi 0, son vuruslari yeterli degil (abaniyor), ayrica top kontrolu cok cok kotu (kaval kemigi konusunda Tuncay'la yarisir). Turkiye ligi icin yeterli bir oyuncu, bende kalsin derim, ama bizim icin kesinlikle vazgecilmez degildir. Eger iyi bir teklif gelirse gitmelidir de bana gore, onun yerine safkan bir kanat oyuncusu alinabilir.
    Geçen sene Milan Baros, Skibbe dönemi yanılmıyorsam, sağ kanat oynadı 1-2 maç. Top ve adam peşinde koşmaktan bir hal olmuştu. Holosko'nun durumuna da sempatiyle yaklaşmak lazım. Top kontrolü olmayan, dar alanda etkisiz, boş alanda hızlı adam Erkem Dağ gibi olur (ki onu da severim). Holosko sakatlık-formsuzluk vs. sebebiyle 1 sene Ekrem gibi oynamış olabilir, ama Ekrem bunca yıldır bekte de, kanatlarda da, forvette de oynadı, hiç bir sezonda Holoskonun geçen 2 yılda yaptıklarını yapamamış.

Mesela geçen yılın gol kralı Baros bu sene 11 gol attı, ki bunların çoğu Galatasarayın zaten 3-4 gol attığı maçlara denk geldi. Baktığında 11 golü var ama 17 maça çıkıp 10 tanesini boş geçmiş. Bunların 6 tanesinde takımı puan kaybetmiş. Haklı olarak ben bir tane Galatasaraylının ağzından "Baros artık işimize yaramaz" lafı duymadım. Biliyorlar ki seneye gene yararlanacaklar adamdan. Çünkü form geçici, kalite kalıcıdır.

Mesaj Yetkileri