1 ile 30 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Hybrid View

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Zaten kiralik olarak diyorum Holosko ve Tello/Delgado'yu dikkat edersen. Zaten bunlarla buyuk ihtimal yollar ayrilacak veya yedekte oturacaklar, bu sekilde degerlendirmek daha iyi. Ayrica Bursa'nin Bobo, Baros veya Holosko'yu takassiz almaya gucu yetmez. Bursa biraz fazla yuksekten ucuyor sanki, sampiyon olmasi guzel de kendini 3 buyuklerle kiyaslamasi icin 40 firin ekmek yemesi lazim. Baros, Bobo gibi oyuncular Bursa'nin hedefi olamaz, anca Necati, Makukula, Nobre olur....
    O devir geçti artık, bi oyuncunun bonservisini al, yerine kiralık oyuncu ver...yok ya Bu takım gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Başarılı olur-olmaz ayrı bir konu ama elindeki en değerli oyuncuları gidipte yabancı oyuncularla takas edecek, hibe edecek yönetim, teknik direktör yok bu takım başında.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Mayıs.2010 at 21:25

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    O devir geçti artık, bi oyuncunun bonservisini al, yerine kiralık oyuncu ver...yok ya Bu takım gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Başarılı olur-olmaz ayrı bir konu ama elindeki en değerli oyuncuları gidipte yabancı oyuncularla takas edecek, hibe edecek yönetim, teknik direktör yok bu takım başında.

O zaman olmaz. Ama sonra cikip Holosko'ya Baros'a talibiz vs de demesin Bursa'lilar. Ki boyle bir takas olsa bile Bursa icin iyi olur, Volkan daha 1 senelik comez iken Holosko 5 yildir catir catir oynayan adam...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Mayıs.2010 at 21:27

Mesaj Yetkileri