Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 354 sonuç

Konu: Gaziantepspor Transfer Haberleri | João Vitor Gaziantepspor'da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Couceiro Denizli maçından sonra, bildiğim kadarıyla bu benim Gaziantepspor'daki son maçım oldu demiş.
    Devam edecekler diye biliyordum, sözleşme uzatılmıştı sanki?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

E hani anlaşmışlardı tekrar?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Couceiro: ''Bu benim son maçım..''

Gaziantepsor Teknik Direktörü Jose Couceıro, Denizlispor maçının ardından, kafa karıştırıcı bir açıklama yaptı..

Gaziantepsor Teknik Direktörü Jose Couceıro, son saniyede gelen beraberlik golu ile her iki takımın da puanları paylaştığını belirterek, ''Oyunun sonunda kazanan taraf biz olmak isterdik'' dedi.

İlk yarıda takımın iyi olduğunu, ikinci yarıda ise Denizlispor'un reaksiyon göstererek öne geçmeye çalıştığını kaydeden Couceıro, ''İlk yarı iyi oynadık, devre arasına gittiğimizde önde olmamız gerekiyordu. Daha iyi pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda Denizlispor reaksiyon gösterince geri çekildik. Son saniyede gelen golle alınan bir beraberlik, her iki takım için de hak edilmiş birer puan oldu'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''Gaziantepspor'u çalıştırmaya devam edecek misiniz?'' şeklindeki sorusuna Couceiro, şu yanıtı verdi:

''Bildiğim kadarıyla bu benim Gaziantepsor ile son maçım. Medyaya böyle bir şey yansıdı" diyerek espirili bir cevap verdiği düşünülen Portekizli teknik adamın açıklamasının devamı ise kafaları karıştırdı. Couceiro, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şu an anlaşmaya çalışıyoruz. Gaziantepsor'da geçirdiğim zamanlar için teşekkür ediyorum. Özellikle taraftar grubumuza da teşekkür etmek istiyorum. Bütün sezon boyunca destek verdiler. Ben kendi görüşlerimi yönetimle paylaştım. Çok açık bir şekilde söyledim. Söylediğim şey şuydu, eğer Gaziantepsor ekibini güçlendirmezse, seneye sıkıntı çekebilir, işleri zordur. Bu sene iyi Türk oyuncular kazandırdık takıma. Zor bir iştir oyuncu kazanmak. Şu anda birçok genç oyuncu bir seçenektir takım için. Baktığınızda Soner gibi, Cenk gibi, Mahmut gibi, Olcan gibi, Murat, Ahmet gibi, bu futbolcular kendilerini geliştirdi. Ferdi iyi bir yola girdi. Bu oyuncularla bir temel oluşturdum. Başarı için bunların yanına daha iyi oyuncular gelmeli.''

Ajansspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstikrar lazım, bu adamla devam edilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen.. Bu adamdan iyisi kim gelecek acaba. Anadoluda gezip duranlardan birini getirecekler takımın başına sonra devre arası başkası.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Couceiro'yu göndermek en iyisi.Kesinlikle başarılı değil.Antep'in çok iyi bir kadrosu var ancak bu kadronun hakkını veremiyor Couceiro.Nurullah Hoca'dan sonra bitti takım resmen...

Bülent Uygun gelirse Antep çok iyi işler yapar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nurullah Sağlam bu ülkeden en güvenilmeyecek isim bence, istediği takımı kuruyor ama sonra bırakıp gidiyor, uzun seneler devam etse takımın başında, çok daha faydalı olacak. Karşıyaka'ya geldiğinde de bir çok oyuncu aldırıp, daha sezon ortası gelmeden bırakıp gitmişti, sonra tekrar Gaziantep'e dönmüş, sonra yine bırakmıştı. Bu kadar dolaşacağına, hala Gaziantep'te duruyor olsaydı, şu anda zirveye oynar halde olabilirdi takım belki de.

Bülent Uygun'u ben de bir yerde okumuştum, gidebilir Antep'e.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

G.Antep Coucerio ile yollarını ayırdı

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle Gaziantepspor yönetimi Portekizli teknik adam Jose Couceiro ile yollarını ayırdı...

Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, ''Teknik direktörümüz Jose Coucerio ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshederek yollarımızı ayırdık'' dedi.

Mehmet Kızıl, Gaziantepspor Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Jose Coucerio ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Coucerio uzun yıllar çalışmak istemelerine karşın, gelinen noktada yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Gaziantepspor yönetimi olarak her zaman için istikrardan yana olduklarını dile getiren Kızıl, ''Teknik direktörümüzle iyi bir çalışma dönemi geçirdik ve kendisini gerçekten çok sevdik. Her zaman sempati ile baktık. Ancak, gelinen noktada, yollarımızı ayırmak durumunda kaldık. Sonuçta, karşılıklı olarak fedakarlık yaparak yollarımızı ayırmaya karar verdik'' diye konuştu.

Kızıl, her takımda teknik direktörlerin görevlerinin bir gün sona ereceğine işaret ederek, şunları dile getirdi:

''Bir takımdan teknik direktörün ayrılması ne ilk ne de son olacak. Kalıcı olan mevcut yönetimdir. Bu karar, Gaziantepspor'un menfaatleri doğrultusunda alınan bir karardır. Dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi Gaziantepspor'da da fatura teknik direktörlere kesilir, yeni bir düzen kurulur. Bu konuda, yönetim olarak teknik direktörümüze gereken desteği sağladık. Ancak, ayrılık kaçınılmaz oldu. Hatta bu konuda taraftarlarımız ayrılık konusunda yönetimden öndeydi. Biz de ayrılma kararını almak durumunda kaldık.''

''HERKESİ SEVDİM''

Coucerio ise göreve yaptığı süre içerisinde birlikte olduğu herkesi sevdiğini belirtti ve kendisine yardımcı olanlara teşekkür etti.

Gaziantepspor'da farklı bir çalışma ortamı bulduğunu dile getiren Coucerio, ''Farklı bir ülkede çalışma fırsatı buldum. Bir Anadolu takımında çalışmak çok hoşuma gitti. Ancak, takımda farklı görüş ve düşünceler ortaya çıktı. Sonuçta, farklı görüş ve düşünceler nedeniyle bir noktada buluşamıyorsan ayrılmak iyidir. Gaziantepspor için en iyisini diliyorum. Başarılı olmak isteniyorsa değişim olmalı. Ben göreve başladığım zaman, 40 puan ve üzerinin normal, 50 ve üzerinin iyi, 60 ve üzerinin çok iyi, 70 ve üzerinin en iyi olduğunu söylemiştim. Sonuçta sezon bitti, 40 puan ve üzeri takımlar sorunsuz bir şekilde sezonu tamamladı.''

''YORGUNUM VE AJDA PEKKAN'I DİNLİYORUM''

Basın Sözcüsü Kızıl ile Coucerio, yapılan konuşmalar sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Coucerio, gazetecilerin, bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? sorusu üzerine, şunları anlattı:

''Şu anda, Portekiz'e dönmeyi düşünüyorum. Bundan 4-5 ay önce bir fırsat elde ettim ancak Gaziantepspor'a sözüm vardı. Bugün gelinen noktada, eğer ayrılacağımı bilseydim, bu fırsatı değerlendirirdim. Şu anda yorgunum ve Ajda Pekkan'ı dinliyorum. Ajda Pekkan'ın özellikle, 'Palavra' adlı şarkısını ve ''Manga' grubunu seviyorum.''

Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Kızıl, ''Palavra'' parçası konusunda hassasiyet gösterdi ve bunun yönetimle bir ilgisinin olmadığını söyledi.

Bunun üzerine söz alan Coucerio da bu parça konusunda yönetimi ya da bir kesimi hedef almadığını, sadece bu parçayı çok sevdiğini dile getirdi.

Coucerio, başarının anahtarının futbolcular olduğunu, yabancı oyuncular kadar tecrübeli oyunculara da ihtiyaç olduğunu, görev yaptığı süre içinde Cenk, Soner, Murat Ceylan ve Olcan gibi genç yetenekleri kazanmaya çalıştığını, bu oyuncuların ileride Gaziantepspor'un başarısında söz sahibi olacaklarına dikkat çekti.

İnternetspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası görev yaptığı sürece G.Antep'e çok fazla bir şey kattığını düşünmüyorum.Bülent Uygun G.Antep için iyi bir seçim olabilir.Potansiyeli olan bir şehir ve takım çünkü G.Antep.
    So what?
    Saike

Default Bülent Uygun G.Antep'te!

Portekizli teknik adam Jose Coucerio'nun sözleşmesini önceki gün karşılıklı olarak fesheden Gaziantepspor Kulübü, yeni sezonda takımın başına getirmek istediği teknik direktör Bülent Uygun'la 2 yıllık anlaşma yaptı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile bir araya gelen Bülent Uygun, kırmızı-siyahlı kulüple hedeflerinin örtüşmesi üzerine anlaşmayı imzaladı.

Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefleri olan bir takımla çalışmak istediğini, Gaziantepspor kulübünün de futbol alt yapısı ve kültürü olan bir kent olduğunu, hedefleri ile örtüştüğü için yeni sezonda bu güzide kulüpte görev almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
    Gaziantepspor Kulübü Başkanının kendisi hakkında sarf ettiği sözlerden dolayı mutlu olduğunu, başkan İbrahim Kızıl ile daha önce de bir görüşme gerçekleştirdiklerini, ancak Jose Coucerio'nun görevde olması nedeni ile anlaşmayı daha sonraya bıraktıklarını ifade eden Uygun, ''Daha önce hedeflerime uygun kulüp bulursam çalışırım demiştim. Gaziantepspor'da bir Anadolu kulübü olarak başarıya susamış, başarı isteyen bir kulüp. Türkiye'de hedefi olan 5-6 kulüp var. Onlardan bir tanesi de Gaziantepspor. Hedeflerimiz örtüşüyor. Başkan da bizimle çalışmak istediğini söyledi'' diye konuştu.

Uygun, ''Bundan önce elde ettiğimiz başarılardan dolayı insanların bizi tercih etmesi bizim için gurur verici. Gaziantepspor'da, hayallerimizi başarmak adına, aynı sevgi ve saygı içerisinde, aynı başarıyı düşünen insanlarla birlikte, bizi seven taraftar topluluğuyla beraber olacağız'' ifadelerini kullandı.
    Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da Bülent Uygun'un kariyeri belli olan, hırslı, iddialı ve inançlı bir hoca olduğunu, hedeflerinin örtüşmesi nedeni ile bir araya geldiklerini belirterek, ''Bülent hocayı anlatmaya gerek yok. Daha önceki yaptıkları, elde ettikleri başarılar zaten ortada. Çok iddialı demeç vermekten yana değilim ama Bülent Uygun ile birlikte Gaziantepspor'u ulaşmak istediği hedefe beraber götüreceğiz. Eksik mevkilerde ne eksiğimiz varsa, hepsi yapılacaktır'' dedi. Bu arada, Bülent Uygun'un Gaziantepspor'da yardımcılıklarını Sefer Yılmaz, Toprak Katoğlu, Bayram Bektaş, Kaan Karakuş ile kaleci antrenörlüğünü ise Murat Göksu'nun yapacağı öğrenildi.

Sporx

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yanlış tercih.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence doğru tercih.G.Antepspor potansiyeli olan bir kulüp.Bülent Uygun ile kimyaları tutarsa başarılı bir performans sergileyebilirler önümüzeki sezon.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Temennim başarısız olmasıdır, Gaziantepspor ile bir sorunum yok, gıcık olduğum bülent uygundur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ertuğrul Sağlam'dan sonra artık hiç bir hocanın bahanesi kalmadı. Demek ki isteyince olunabiliyormuş şampiyon. Sivas'tan daha potansiyelli bir kulüp Gaziantepspor, Bülent Uygun başarılı olacaktır diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sivas Bülent iyi bir uyum oldu bence başarılı olacaktır.

Bence Gaziantepspor'da Bülent Uygun'un teknik direktörlüğe getirilmesinden sonra önümüzdeki sezon iyi işler yapabilir,takım ve şehrin bu potansiyeli var.Tabi takıma yapılacak takviyeler de önemli rol oynayacak bu konuda.

Nesil
    2006

Gaziantep'in yeni Nurullah Sağlam'ı olabilir. Potansiyel olarak çok iyi bir kulüp. Yukarı sıralarda bulunmayı kesinlikle hak ediyorlar. Umarım Bülent Uygun ile Roma gibi kulüplere kafa tutan Gaziantepspor geri döner.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bülent Uygun Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra boş kaldığı zaman içerisinde Avrupa'dan futbolcu izlediğini ve teknik anlamda kendini geliştirmeye çalıştığını söylemişti. Bülent Uygun Gaziantep için iyi bir seçimdir ancak Bülent Uygun'u diğer gezgin teknik direktörler gibi düşünmeden sabırlı olmalılar. Önümüzdeki senenin çıkış yapacak takımı Gaziantep olabilir. Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bülent Uygun zaten iyi olan G.Antep kadrosunu birkaç iyi takviyeyle önemli yerlere getirecektir...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Temennim başarısız olmasıdır, Gaziantepspor ile bir sorunum yok, gıcık olduğum bülent uygundur.
    aynen hiç sevmem şu bülent uygunu ve futbol anlayışını

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Gaziantepspor'a oldum olası sempatim vardır.Bülent Uygun'la seneye ilk 6'yı kesin zorlarlar bence.Kadroları da kaliteli çünkü.Özellikle savunma hattına takviyeler yaparsalar daha da güçlenirler.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Denildiği gibi potansiyeli olan bi klüp kadro yapsıda baya kaliteli oyunculardan kurulu.Kısa vadede başarı gelmese bile uzun vadede Bülent Uygunla başarı gelecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şaka gibi;

GAZİANTEPSPOR'DA ŞOK GELİŞME!..

Gaziantepspor Kulübü, teknik direktörlük görevi için İstanbul'da görüşüp anlaştıklarını duyurdukları Bülent Uygun'la yollarını sürpriz şekilde ayırdı.

Gaziantepspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Kulübümüz, daha önce prensipte anlaşma sağladığı değerli teknik direktör Bülent Uygun ile bazı konularda düşünce ayrılıklarının oluşması neticesinde anlaşmama kararı almıştır. Değerli hocamız Bülent Uygun'a teşekkür eder, başarılar dileriz'' ifadelerine yer verildi.

Gaziantepspor Kulubü'nün sitesinde dün yer alan açıklamada ise teknik direktör Bülent Uygun'la başkan İbrahim Kızıl'ın yarın yapması planlanan görüşmenin ileri bir tarihe ertelendiği bildirilmişti.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, 19 Mayıs'ta İstanbul'da yapılan anlaşmanın ardından, Türk futboluna ve Gaziantepspor'a önemli katkılar sağlayacağını düşündüğü Bülent Uygun'u Gaziantepspor'un teknik direktörü olarak görmenin mutluluk verici olduğunu söylemişti.

Kızıl, Bülent Uygun ile İstanbul'da biraraya gelip mutabakata vardıklarını belirterek, ''Bülent Uygun, iki yıl Gaziantepspor'un teknik direktörlüğünü yapacak. Hayırlı olsun. Kendisiyle camiamızın özlediği başarıları yakalayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuşmuştu.

Gaziantepspor'la 2 yıllık mukaveleye imza atan teknik direktör Bülent Uygun ise Gaziantepspor'da olmaktan çok mutlu ve gururlu olduğunu söylemiş, başkan Kızıl'a, yönetime, taraftarlara ve Gaziantep halkına teşekkür etmek istediğini ifade ederek, ''Hedefi ve gelecekten beklentisi olan bir camiada çalışacağım. Birlikte büyük hedeflere gidebileceğimiz bir kulüple anlaştım. Başarılı olmak için buradayım'' ifadelerini kullanmıştı.

BÜLENT UYGUN: HABERİ SİZDEN DUYUYORUM!

Bu arada konuyla ilgili olarak Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Bülent Uygun, Gaziantepspor Kulübü'nün bu kararından kendisinin haberi olmadığını belirterek herkesi şok etti!..

Futbol Gündemi programına telefonla katılan Uygun, "Ben şu anda sizden duyuyorum. Başkanımız böyle bir karar aldıysa saygı duyuyorum." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nasil bi mantikla haraket ediyor bunlar cozemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten de şaka gibi yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Teknik direktörü takımın başına geçirdikten 3-5 gün sonra görevine son vermek saçmalık. Ama daha da ötesi bunu Bülent Uygun'a haber bile vermiyorsun, ancak bu kadar ayıp edilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Antep yönetimin yaptığı iş değil harbiden.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun 2.5 senelik 5 milyon euro istemiş , ayrıca 80 küsür maddelik bir istek listesi varmış , bu listede oturduğu yerdeki hesabı g.antep'in ödemesi , çocuğunun en iyi okulda okuması , özel hocalar , annesiyle ilgili şeyler vb.vb.... yani kısacası antepte kaldığı sürece içinde cebinden hiç para çıkmaması ve en iyi imkanlarda yaşaması ... bunun için vazgeçmiş antep , kabul edilebilecek gibi değilmiş ...

yakın bir arkadaşımdan öğrendim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bulent Uygun simdi boyleyse 10 sene sonra ondaki ego yu dusunemiyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bülent Uygun 2.5 senelik 5 milyon euro istemiş , ayrıca 80 küsür maddelik bir istek listesi varmış , bu listede oturduğu yerdeki hesabı g.antep'in ödemesi , çocuğunun en iyi okulda okuması , özel hocalar , annesiyle ilgili şeyler vb.vb.... yani kısacası antepte kaldığı sürece içinde cebinden hiç para çıkmaması ve en iyi imkanlarda yaşaması ... bunun için vazgeçmiş antep , kabul edilebilecek gibi değilmiş ...

yakın bir arkadaşımdan öğrendim
    En güzelini yapmış. Keşke bütün yerli hocalar sözleşmelerine tüm detayları ekleseler. Özellikle de kovulma durumunda tazminat maddesi. Yabancı hocalara tonla para ödeniyor tazminat olarak. Yerliler de alıyor mu acaba merak ediyorum. Hatırlarsanız Fatih Terim Milan'dan ayrıldığında bir süre takım çalıştırmayıp, sözleşmesi gereği alması gereken maaşlarını almaya devam etmişti Milan'dan.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri