Maalesef ki Mourinho'nun artık Sneijder ile işi bitti. Elinde Kaka gibi bir futbolcu varken gidip Snijder'i oynatacağını düşünmüyorum bile.
Ama Chelsea'nın Ballack'dan boşalacak orta sahaya Kaka'yı istemesi de gerçekleşme olasılığı veriyor.
Maalesef ki Mourinho'nun artık Sneijder ile işi bitti. Elinde Kaka gibi bir futbolcu varken gidip Snijder'i oynatacağını düşünmüyorum bile.
Ama Chelsea'nın Ballack'dan boşalacak orta sahaya Kaka'yı istemesi de gerçekleşme olasılığı veriyor.
Materazzi'de duygu 0adam sevinecek neredeyse
Mourinho'yu bekliyorlar
Real Madrid'in tecrübeli iki futbolcusu Raul ve Guti, Jose Mourinho'nun teknik direktör olarak gelecek olmasından dolayı takımdan ayrılma kararlarını değiştirdiler.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, Real Madrid ile 1'er yıllık daha sözleşmeleri olan, ancak sezon içinde kulüp yönetimiyle yaptıkları ilk görüşmeler sonrasında ayrılacakları yönünde haberler çıkan Raul ve Guti'nin karar değiştirdikleri, yeni teknik direktör olarak gelmesi beklenen Mourinho'yu bekledikleri iddia edildi. Raul'un kararını tatil sonrasına erteleyerek, ilk olarak Mourinho ile görüşmeyi daha sonra son kararını vermeyi istediği belirtildi.
Real Madrid spor direktörü Jorge Valdano ile dün bir görüşme yapan Guti'nin de Raul gibi Mourinho'yu beklediği, Portekizli teknik adamın görüşüne göre geleceğiyle ilgili kararını vereceği yazıldı. Geçtiğimiz haftalarda, Real Madrid'ten ayrılacağını kesin bir dille açıklayan ve Galatasaray'ın kendisini istediğini ifade eden Guti bu kez, ''Herşey havada. Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmem var ve hayatta ne olacağı bilinmez. Şu anda önceliğim burda oynamaya devam etmek'' dedi.
Bu arada Real Madrid kulübünün, Guti için başka bir kulüpten tek bir teklif dahi almadığı belirtildi.
LigTv
Arsenal'den, Atletico Madrid'e
Atletico Madrid, Arsenal'den orta saha oyuncusu Fran Merida'yı transfer etti.
Madrid ekibinin, Arsenal'le kontratı 30 Haziran'da bitecek futbolcuyla 4 yıllığına anlaştığı açıklandı. Atletico Madrid'in, bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 20 yaşındaki futbolcu Barcelona altyapısında yetişmiş ve 2006'da Arsenal'e transfer olmuştu
LigTv
Flores ile 1 yıl daha
İspanya Ligi'nde kötü bir sezon geçirmesine rağmen Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Atletico Madrid, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Atletico Madrid ile Flores arasında yürütülen müzakereler olumlu sonuçlanırken, İspanyol teknik adamın birlikte çalıştığı tüm teknik kadroyla beraber bir yıl daha Atletico'da çalışması konusunda anlaşma sağlandığı açıklandı. Geçen sezon ekim ayı sonunda Abel Resino'nun yerine teknik direktörlüğe getirilen Flores, Atletico Madrid'e UEFA Avrupa Ligi kupasını kazandırırken, Kral Kupası'nda da final oynattı. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Atletico Madrid, Kun Agüero ve Forlan gibi önemli futbolcularını kadrosunda tutmak istiyor.
LigTv
jose mourinho resmen real madrid'in başında... başkan perez açıkladı...
İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Arsenal'den orta saha oyuncusu Fran Merida'yı transfer etti.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 12:21 TSİ 26 Mayıs. 2010 Çarşamba
Fran Merida, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atletico Madrid'in başarısı için ter dökecek.
İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Arsenal'den orta saha oyuncusu Fran Merida'yı transfer etti.
Madrid ekibinin, Arsenal'le kontratı 30 Haziran'da bitecek futbolcuyla 4 yıllığına anlaştığı açıklandı.
Atletico Madrid'in, bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 20 yaşındaki futbolcu Barcelona altyapısında yetişmiş ve 2006'da Arsenal'e transfer olmuştu.
FLORES'LE DEVAM
Bu arada Atletico Madrid kulübü, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Flores ile yürütülen görüşmeler olumlu sonuçlanırken, İspanyol teknik adamın birlikte çalıştığı tüm teknik kadroyla beraber bir yıl daha Atletico'da çalışması konusunda anlaşma sağlandığı açıklandı.
Geçen sezon ekim ayı sonunda Abel Resino'nun yerine teknik direktörlüğe getirilen Flores, Atletico Madrid'e UEFA Avrupa Ligi kupasını kazandırırken, Kral Kupası'nda da final oynattı. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Atletico Madrid, Kun Agüero ve Forlan gibi önemli futbolcularını kadrosunda tutmak istiyor.
Real Madrid başkanı Florentino Perez, Portekizli çalıştırıcının transferini açıkladı.
Uzun süredir Real Madrid'in başına geçmesi beklenen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun transferi resmiyet kazandı.
Konuyla ilgili olarak bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından konuşan Real Madrid başkanı Florentino Perez, "Real Madrid'de Pellegrini dönemi sona ermiştir. Jose Mourinho, Inter ile sözleşme sorununu çözdü ve kulübümüzde çalışmaya başlayacak" ifadelerini kullandı.
Mourinho'nun Real Madrid'den yıllık 10 milyon avro civarında bir ücret alması bekleniyor. Portekizli teknik adamın cuma günü düzenlenecek basın toplantısıyla dört yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade ediliyor.
Artık Mourinho Real Madrid'i ucur vallahi.
Çok iyi oldu.Inter gibi kabız bir takımı yöneteceğine,taktik dehasını Real Madrid gibi yıldızlar topluluğunda konuşturup,Barcelona hegamonyasına son verecektir.Çok seviyorum bu adamı.
Çok sevindim bu transfere. Eski Real Madrid geri geliyor. Barca unutsun artık şampiyonluğu. Forza Real Madrid![]()
TariboWest
Real Madrdi şov başlasın.![]()
I'm back...
Yıllardır beklediğimiz güzel futbol ve kupalara umarım Mourinho ile ulaşırız.
Mourinho pek güzel futbolu ile ünlü değildir ama kupalara ulaşma şansı yüksek.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Güzel Olacak Güzel...
Yılın transferi derim ben buna
Guardiola'lı Barcelona'yı geçmek zor, o yüzden ben Mourinho'nun Pellegrini'nin performansını geçebileceğini sanmıyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
mourinho'nun real madrid'deki performansını çok merak ediyorum. çok başarılı olacağını da düşünüyorum. ancak pellegrini'nin oynattığı göze hoş gelen futbolu oynatmayacak büyük olasılıkla. dunga'lı brezilya gibi bir şey izleriz.
ölümüne joga bonito!
Bu transfer Real Madrid'den çok Barcelona'yı gaza getirir bence ..
Kendi sahasında yenilmeme rekoru vardı..Yazık olacak..Bare Barça ile ikinci yarı kendi sahalarında oynasınlarda rekor biraz daha gelişsin.
Mourinho, benim yöneteceğim Real Madrid hücum oynayacak, felsemiz bu olacak açıklamasını yapmış. Böyle oynatacağım dediyse oynatacaktır mutlaka.
Raul kalabilir, Guti'yi istemiyorum demiş. Daha doğrusu Guti hakkında, Guti önceden ayrılma kararını vermiş, ben verdiği kararı uygulayan oyuncuları severim açıklamasını yapmış, adamın tarzı garip.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kesinikle yılın transferi...Jose Madrid'i uçurur gibime geliyor.Umarım başarılı olur..
Geçen senede o transferlerden sonra herkes Real şampiyon dedi ama 1 kupa bile alamadı seneyede en fazla 1.5 kupa alırlar..
İyide geçen yıl bence çok iyi performas sergilediler tek eksik Barcayı içerde yenemediler o.Seneye artık herşey daha değişik olacak umarım.Guti bencede artık niyadını doldurdu.
iyi bir Genç yetenek...Atletico'da başarılı olabilir.