Sayfa 234 / 896 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
6,991 ile 7,020 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Istanbul batida kalmiyormu zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

istanbul batının doğusu
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    istanbul batının doğusu
    Batının batısı, doğunun da doğusu aynı zamanda
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Krasic ile ilgilendiğimiz bir gerçek ama kulübüylede anlaşabiliriz ama Krasici ikna etmek çok zor.Bakalım ne olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Krasic ortaya atıldı transfer çalışmaları sürüyor.Krasic alınmayacak gibi aynı kezmanın geldiği sene gibi bir sürü isimler ortaya atılır bir anda kimse beklemezken kezman alındı,ben gene öyle transferler bekliyorum ve Fransa Liginden bir yıldız bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fotomaç Adriano Fenerde başlığı atmış

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Fotomaç Adriano Fenerde başlığı atmış

fotomaç her gün böyle başlıklar atıyor.Onlara göre her gün birini alıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Güiza: "Fenerbahçe'de mutluyum"

İspanya'nın Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı için yaşadığı hayal kırıklığını gizlemeyen Güiza, aksi yöndeki haberlere rağmen Fenerbahçe'de mutlu olduğunu söyledi

İspanyol medyasına konuşan Fenerbahçeli futbolcu Güiza, İspanyol milli takımının Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı için üzgün olduğunu söyledi.

Diario de Cadiz'e konuşan Güiza, Vicente del Bosque'nin açıkladığı 23 kişilik kadroda yer almadığı için üzgün olduğunu söyledi. Zor zamanlar geçirdiğini belirten İspanyol oyuncu, "Aslını sorarsanız, kadrodan çıkarılmayı bekliyordum çünkü elemeler boyunca hep kadrodaydım. Şimdi ise en önemli kadronun dışında kaldım," dedi.

"Haberi yarım saat önce telefonda öğrendim"

Del Bosque'nin kadroyu açıklamasından yarım saat önce milli takım sorumlusu Fernando Hierro'nun kendisini arayarak kötü haberi ilettiğini de ifade eden Güiza, "(Hierro) Kadronun açıklanmasından yarım saat önce beni arayıp üzgün olduğunu ve haberi medyadan değil ondan almamı istediğini söyledi," ifadelerini kullandı.

Hayal kırıklığına rağmen teknik direktörün kararına saygılı olduğunu da ifade eden Güiza, onu asıl üzenin arkadaşlarının kendisini aramaması olduğunu da ifade ederek, "Takımdan hiç kimse teselli için beni aramadı. Böyle kötü zamanlarda insan bunun gibi jestleri bekliyor. İki yıldır birlikteyiz ve birçok şeyi paylaştık," dedi.

"İspanya ve İngiltere favori"

Son olarak kendisini eleme maçlarında kadroya çağıran Del Bosque'ye kırgın olmadığını ifade eden Güiza, İspanya'nın başarılı olmasını çok istediğini vurgulayarak, "Bana göre turnuvanın diğer büyük favorisi olan İngiltere'yle final oynamalarını çok isterim. Bizim için anahtar oyuncu Xavi olacak. O iyi oynarsa, bizim takımın total futbol makinası da çalışıyor," diye konuştu.

"Fenerbahçe'de mutluyum"

İspanyol forvet Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili sorular karşısında ise İstanbul'da mutlu olduğunu dile getirerek, "Burada iki yıl sözleşmem var ve çok da mutluyum. Başka bir kültüre geldim ve artık uyum sağlamış durumdayım. İlk başta benim için gerçekten radikal bir değişiklik olmuştu," sözlerini kullandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Fotomac atmissa kesin dogrudur, hayirli olsun.

Bu arada FB taraftarinin Krasic konusundaki dusunceleri camiadaki durumu da ozetliyor bence. Senin yonetimin 1 sene evvel o bolgeye 9 milyon euro+1 oyuncu verip transfer yapmis ve sadece 1 sene sonra bonservisi 20 milyon euro olan adam almaya niyetleniyor, ki ustelik takimda stoper+onlibero+forvet+sol acik eksikligi varken bunu yapiyor ve FB taraftari sirf yabanci hayranligindan dolayi yonetimin hatalarini unutup bu isimlere daliyor. Kimse Krasic solacik oynar falan da demesin, bu adam safkan sag acik, sol ayakli bir solacik varken kimse kalkip bu mevki icin sagacik almaz.....

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post

Bu arada FB taraftarinin Krasic konusundaki dusunceleri camiadaki durumu da ozetliyor bence. Senin yonetimin 1 sene evvel o bolgeye 9 milyon euro+1 oyuncu verip transfer yapmis ve sadece 1 sene sonra bonservisi 20 milyon euro olan adam almaya niyetleniyor, ki ustelik takimda stoper+onlibero+forvet+sol acik eksikligi varken bunu yapiyor ve FB taraftari sirf yabanci hayranligindan dolayi yonetimin hatalarini unutup bu isimlere daliyor. Kimse Krasic solacik oynar falan da demesin, bu adam safkan sag acik, sol ayakli bir solacik varken kimse kalkip bu mevki icin sagacik almaz.....

tuncayda sol açık oynadı ve patlama yaptı

Nesil
    2006

Krasiç gelsin, zaten bu transfer bile yeter. O değilde ortasahaya bir oyuncu daha şart. Hırvat Vukujevic olabilir. Baroni ve Selçuk'un yerine. Brezilya'lıların çoğunu göndermek gerek, bunlara bir kaç daha yerli ekleyip takımad ki olumsuz havayı dağıtmalıyız.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Krasiç-Hamit-Tuncay üçlüsünden ikisi alınsa çok süper olur ama pek inandırıcı gelmiyo bana bu medyadaki haberler.Haftalarca Campell haberleri dolaşır gidersin Brezilyadan Edu yu alırsın.Haftalarca Luis Fabiano haberleri döner medyada transferin son günü Kezman gelir.Bu işlerde böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Krasiç Fenerbahçe'de oynamak isterim demiş diye haber duydum sanki. Basınımız hiç kaçırmıyor fırsatları, aynı cümlede geçmesi yeterli, onlar uyduruyor.

Del Bosque, Güiza'yı topuğundaki sakatlık sebebiyle kadroya almadığını, bunu atlattığında kadroda yer almaya devam edeceğini söylemiş.

Takımda herkes ameliyat olurken kadroya alınmadığı belli olduktan sonra Güiza nedena meliyat olmadı acaba? Neredeyse 1 senedir sakat oynuyor ve müzmün hale geldi artık. Muhtemelen federasyon yedekte oturacak yabancı sayısını arttıracak ve bu nedenle kadroda kalacak Güiza da. En azından sağlam olurdu da, belki katkısı olurdu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    En azından sağlam olurdu da, belki katkısı olurdu.
    Serkan bu lafı Güiza için kullanıyorsun unutma
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yabancı sayısı artarsa satılmaz muhtemelen, yedek oturur, arada da gol atar, yeter.

Güiza kaçırdıklarının yarısını atsa zaten şampiyonduk ama attığı goller de genelde kritik maçlarda attıklarıydı. Bunların görülmemesinin sebebi de kendisi, girdiği 5 pozisyından ancak birini gole çevirebilme yeteneğiyle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yabancı sayısı artarsa satılmaz muhtemelen, yedek oturur, arada da gol atar, yeter.

Güiza kaçırdıklarının yarısını atsa zaten şampiyonduk ama attığı goller de genelde kritik maçlarda attıklarıydı. Bunların görülmemesinin sebebi de kendisi, girdiği 5 pozisyından ancak birini gole çevirebilme yeteneğiyle.

O zaman yeni nöbetçi goLcümüz Daniel Güiza düşünmesi bile kötü etti beni
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post

mehmet topuz'dan bahsettin sanırım. mehmet topuz sağ açık falan değildir. senin dediğin tabir ile safkan göbek oyuncusudur. daum da bunu göremedi senin gibi.

yönetim şuan sağ açık, sol açık, forvet ve önlibero için çalışmalar yapıyor zaten. isimler de belli. b planları da muhakkak vardır...
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu sefer sezon planlamasına Aykut sayesinde önceden başlandı, bu yüzden iyi transferler olacaktır diye düşünmekteyim.Önceden transfer sezonu başlar öyle oyuncu arayışlarına başlarlardı beni sinir ederlerdi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu da sportif direktörlük denemesinin başarılı olduğunu gösterir. tabii o konumda veya pozisyonda çalışan kişinin iş ahlakının olması ve kendi alanında başarılı olması da bir etkendir.

fenerbahçe olarak bu konuda diğer kulüplerden bir adım öndeyiz. umarım transfere nasıl iyi başladıysak o paralellikte de iyi bitiririz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ın ne kadar karakterli biri olduğunu hepimiz biliriz ve takımın başına geçerse, Daum'un ayağını kaydırdı derler diye bu konuda net tavrını ortaya koyamıyormuş.

Hoca belli olmasa da, futboldan anlayan brisinin transfer işlerini yürütmesi ve sonra da hoca adayları arasından, eldeki kadroyu en iyi kullanacak hocayı seçmesi, yöneticilerin bu işi yapmasından iyidir. Hoca belli olmadan transfer yapılmasına karşıyım ama eğer hocayı da Aykut getirecekse, transferlerin hoca gelmeden de yapılması fazla sıkıntı doğurmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine yanlış transfer politikaları. Yıllardır devam eden yanlış politikalar. Zico ile Çeyrek Final gördüğünde de yanlıştı transfer politikası, şimdi de yanlış. Sağ açıkta Mehmet Topuz ve gelirse Kazım ve hatta Özer varken halen ömrü boyu sağ kanat oynamış Krasic'i almak istemenin bir mantığı yok.

Sol açık, sol bek, orta saha, forvet gerekiyor Fenerbahçe'ye.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

gazetelerde çıkan haberlerin hepsini fb.org yalanlıyor.krasiç-caner-hamit.Sonu ne olacak çok merak ediyorum, hüsranla sonuçlanmasında.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahce.org yalanlamıyor sadece teyit etmiyoruz; yani bu haberleri doğrulamıyoruz diyorlar. Böylece önce yalanladılar sonra aldılar durumuna düşmek istemiyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Yine yanlış transfer politikaları. Yıllardır devam eden yanlış politikalar. Zico ile Çeyrek Final gördüğünde de yanlıştı transfer politikası, şimdi de yanlış. Sağ açıkta Mehmet Topuz ve gelirse Kazım ve hatta Özer varken halen ömrü boyu sağ kanat oynamış Krasic'i almak istemenin bir mantığı yok.

Sol açık, sol bek, orta saha, forvet gerekiyor Fenerbahçe'ye.

abi mehmet topuz sağ açık değil. göbek oyuncusu.

hedefler büyük. bu yüzden krasic, dszudszak, fabiano ve hamit ile ilgileniliyor. mehmet topuz'u sağ kanat oynatarak veya disiplinsiz kazım ile büyük olamazsın. en yukarıyı hedefleyemezsin. bu yüzden daha iyisi ile ilgilenmek zorundasın.

ben takımda sol, sağ, göbek ve forvette eksiklik görüyorum. bu yüzden bana göre transfer politikası, ilgilenen isimler vs. doğrudur.
    (/s)

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    abi mehmet topuz sağ açık değil. göbek oyuncusu.

hedefler büyük. bu yüzden krasic, dszudszak, fabiano ve hamit ile ilgileniliyor. mehmet topuz'u sağ kanat oynatarak veya disiplinsiz kazım ile büyük olamazsın. en yukarıyı hedefleyemezsin. bu yüzden daha iyisi ile ilgilenmek zorundasın.

ben takımda sol, sağ, göbek ve forvette eksiklik görüyorum. bu yüzden bana göre transfer politikası, ilgilenen isimler vs. doğrudur.

katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Krasicle röportaj yapmıs Fanatik.

http://fanatik.ekolay.net/Fenerbahçe-Artık-top-Fenerbahçe'de!_3_Detail_34_178369.htm
    TariboWest

evet ilgilenildiğini doğrulamış

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Buna benzer bir röportajı Alex de vermişti. İnanıyorum ki Milan ve Realin elinden kapacağız Krasici. Olmazsa da canı sağolsun. Yeterki doğru isimlerle ilgilenilsin.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bilinçli fenerbahçe taraftarı hangi mevkide eksiklik olduğunu da bilir, avrupa futbolunu da takip eder. adı geçen futbolcuların ne kadar iyi oyuncular olduğunun da; transflerlerin zor ama imkansız olmadığının da farkındadır.

stoper (yedek bekir) ve ön libero (yedek selçuk) türkiye ligi için yeterlidir. avrupa için bilica'dan daha iyi stoper alınabiliyorsa kimse hayır demez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Haber ne kadar doğru onu düşünmek lazım..

Mesaj Yetkileri