1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe Spor Kulübü Başarılı Olmuştur"

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kusura bakmayin ama ona kendini avutmak denir. FB basarili olmustur amator branslarda, ama bunu tek nedeni rakipsizliktir. Baskete Efes disinda onem veren yok, onem veren Ulker'le zaten birlestiler, ayni sey voleybol icin de gecerli, tek rakip var. Sanki amator branslarda inanilmaz bir rekabet var da basarili olmus FB. Ki o ciddi basarilar da sponsorlar (Ulker ve Acibadem) sayesinde geldi....

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kusura bakmayin ama ona kendini avutmak denir. FB basarili olmustur amator branslarda, ama bunu tek nedeni rakipsizliktir. Baskete Efes disinda onem veren yok, onem veren Ulker'le zaten birlestiler, ayni sey voleybol icin de gecerli, tek rakip var. Sanki amator branslarda inanilmaz bir rekabet var da basarili olmus FB. Ki o ciddi basarilar da sponsorlar (Ulker ve Acibadem) sayesinde geldi....
    Ben dediklerine farklı bir görüş ile katılıyorum.

Fenerbahçe, baskette ki başarısının büyük bölümünü Ülker'e borçludur.
    Voleybol'da ki başarısı M.Ali Aydınlar'ındır.
    Erkek Voleybol tamamen Aziz Başkan'a aittir.
    Atletizm'in tamamen Aziz Başkan'a aittir.
    Bayan Basketbol'da doğru işler yapan başarı Aziz Başkan'a aittir.

Ben Aziz Yıldırım'ın artık gitmesini düşünüyorum, çünkü; miladını doldurdu. Bundan sonra gelenlerde bu projeleri yapacaklar, yöneticilerin yeni yüz olması bütün branşlarda ki başarıyı artırır.

Efes Pilsen'e gelelim. Tek bir dalda yarışan bir spor kulübü. Tek hedefleri Euroleague'da final-four oynamak. Tarihleri boyunca bir defa başarmışlar, Efes başarılı bir kulüp değildir.

Beşiktaş'ın tam adı nedir? Beşiktaş Jimnastik Kulübü?
    Sence en son Olimpiyatlara kaç sporcu gönderdiler, SIFIR. Kulübün adı bu ise Olimpiyatlara mutlaka oyuncu göndermeleri gerekir.

Galatasaray Spor Kulübü. Eskiden mütihişlerdi, başta bayan-bay basketbol olmak üzere. Ama şimdi yoklar. Bu durumu bu hale getirenler utanmalıdır. Futbol için Avrupa'da fırtına gibi eserken, şimdi ligde bile zirveden 10 puan gerisindesin.

Türk takımları yanlış yönetiliyor. Fenerbahçe şuan amatör branşlarda, artık bir takım oldu ve sistemi kurdu. Rakipleri Fenerbahçe'nin yaptıklarını yapana kadar Fenerbahçe zaten hem maddi hem takım olarak farkını koyacak. Çünkü; kulüpler branşlar arasında para aktarımı yapamıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bu arada ben bu mesajı görmemişim.Serkan abinin yazdıklarını okumuşsundur inşallah.

Mesaj Yetkileri