Başkan'ın haklı olduğu kısımlar da var yanlışta ısrar ettiği kısımlar da var.

Taraftar istedi diye Güiza'yı gönderemeyiz. Bu söz sanki tribünden Ali efendi Güiza'yı istemedi de kişisel problemleri varmış ve Aziz Başkan da olaya el koyup Ali efendi istedi diye Güiza'yı gönderecek değiliz tarzında olmuş. Fenerbahçe taraftarının büyük bölümünün Güiza'yı önümüzdeki sene istememesinin nedeni yeteri kadar başarılı olamamasıdır. Fenerbahçe formasını terletmiş, formanın hakkını vermiştir ama gol konusunda yeterli sayıya ulaşamadı. Fenerbahçe taraftarı daha kaliteli bir forvet istiyor. Bu sözden açıkçası baya rahatsız oldum; taraftar ne anlar futboldan gibi olmuş.

Trabzon maçının hemen ardından benim de fikrim şu toplardan birisi girse tüm Türkiye Fenerbahçe'nin başarısını konuşuyor olacaktı şeklindeydi ama işin o maçta o topun girmesine gerek kalmadan bitmesi gerekiyordu. Fenerbahçe üst üste 6-7 maçtan kayıplarla ayrıldı. Yani son maçta çok iyi oynamış olmamız bu takımın 3 kulvar için yeterli olduğunu göstermez.

Yani yönetici topu ayağıyla mı içeri atacaktı sözüne gelecek olursak; Hayır, yönetici topu ayağıyla içeri atmayacaktı devre arası teknik direktör transfer diye yalvarırken gerekli takviye yapılacaktı. Ben de dahil birçok kişi takımın devre arası transfer olmasa da başarılı olabileceğini düşünüyordu. Evet sakatlıklar olmasa daha başarılı olabilirdik ancak; teknik direktör istiyorsa yönetim almalı. Demek ki yönetimin, bizlerin düşünemediği sakatlıkları Daum düşünmüştü. O konuda yönetim haksız.

Fenerbahçe'nin spor kulübü olarak başarılı olmasına hiçbir laf olamaz. O konuda kimin en ufak emeği varsa o branşlarda, hepsine teşekkürler. Her ne kadar futbolda da son 10 yılın en başarılı takımı olduğumuz istatistiksel olarak açıklansa da bu Fenerbahçe taraftarını kesmiyor, 2006 Denizli faciasından sonra dahi kombinelere hücum eden bu taraftar çok daha iyisini hakediyor.