Ben dediklerine farklı bir görüş ile katılıyorum.
Fenerbahçe, baskette ki başarısının büyük bölümünü Ülker'e borçludur.
Voleybol'da ki başarısı M.Ali Aydınlar'ındır.
Erkek Voleybol tamamen Aziz Başkan'a aittir.
Atletizm'in tamamen Aziz Başkan'a aittir.
Bayan Basketbol'da doğru işler yapan başarı Aziz Başkan'a aittir.
Ben Aziz Yıldırım'ın artık gitmesini düşünüyorum, çünkü; miladını doldurdu. Bundan sonra gelenlerde bu projeleri yapacaklar, yöneticilerin yeni yüz olması bütün branşlarda ki başarıyı artırır.
Efes Pilsen'e gelelim. Tek bir dalda yarışan bir spor kulübü. Tek hedefleri Euroleague'da final-four oynamak. Tarihleri boyunca bir defa başarmışlar, Efes başarılı bir kulüp değildir.
Beşiktaş'ın tam adı nedir? Beşiktaş Jimnastik Kulübü?
Sence en son Olimpiyatlara kaç sporcu gönderdiler, SIFIR. Kulübün adı bu ise Olimpiyatlara mutlaka oyuncu göndermeleri gerekir.
Galatasaray Spor Kulübü. Eskiden mütihişlerdi, başta bayan-bay basketbol olmak üzere. Ama şimdi yoklar. Bu durumu bu hale getirenler utanmalıdır. Futbol için Avrupa'da fırtına gibi eserken, şimdi ligde bile zirveden 10 puan gerisindesin.
Türk takımları yanlış yönetiliyor. Fenerbahçe şuan amatör branşlarda, artık bir takım oldu ve sistemi kurdu. Rakipleri Fenerbahçe'nin yaptıklarını yapana kadar Fenerbahçe zaten hem maddi hem takım olarak farkını koyacak. Çünkü; kulüpler branşlar arasında para aktarımı yapamıyorlar.