Sayfa 17 / 68 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Ben bu sezon Bursaspor'un maçlarıne pek fazla takip etmedim.Volkan Şen bu kadar mı iyi bir adamdır harbiden? Zapo artı para vereceğiz,üstüne Holosko,gerekirse Tello veya Delgado.Valla hiç de iyi bir anlaşma gibi değil bence.

Zaten kiralik olarak diyorum Holosko ve Tello/Delgado'yu dikkat edersen. Zaten bunlarla buyuk ihtimal yollar ayrilacak veya yedekte oturacaklar, bu sekilde degerlendirmek daha iyi. Ayrica Bursa'nin Bobo, Baros veya Holosko'yu takassiz almaya gucu yetmez. Bursa biraz fazla yuksekten ucuyor sanki, sampiyon olmasi guzel de kendini 3 buyuklerle kiyaslamasi icin 40 firin ekmek yemesi lazim. Baros, Bobo gibi oyuncular Bursa'nin hedefi olamaz, anca Necati, Makukula, Nobre olur....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Baros mu yok artık takas+para anca gelir Servet ama gelirse iş yapar defansta zaten geçen sene Marsilya kapısından döndü..Gitseydi şimdi şampiyonluk kutlamalarındaydı Bursa'da başarılı olur bence..Holosko'nun durumu DK'sından sonra belli olur estirirse Avrupa klüpleri talip olacaktır zaten..Tekrar söylüyorum takas değilde normal parayla gidebilecek oyunculardan Volkan Şen en iyi seçenek olur Bursa'nın Ozan İpek ve Sercan'ı bırakacağını sanmıyorum..

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Zaten kiralik olarak diyorum Holosko ve Tello/Delgado'yu dikkat edersen. Zaten bunlarla buyuk ihtimal yollar ayrilacak veya yedekte oturacaklar, bu sekilde degerlendirmek daha iyi. Ayrica Bursa'nin Bobo, Baros veya Holosko'yu takassiz almaya gucu yetmez. Bursa biraz fazla yuksekten ucuyor sanki, sampiyon olmasi guzel de kendini 3 buyuklerle kiyaslamasi icin 40 firin ekmek yemesi lazim. Baros, Bobo gibi oyuncular Bursa'nin hedefi olamaz, anca Necati, Makukula, Nobre olur....
    O devir geçti artık, bi oyuncunun bonservisini al, yerine kiralık oyuncu ver...yok ya Bu takım gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Başarılı olur-olmaz ayrı bir konu ama elindeki en değerli oyuncuları gidipte yabancı oyuncularla takas edecek, hibe edecek yönetim, teknik direktör yok bu takım başında.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Mayıs.2010 at 21:25

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    O devir geçti artık, bi oyuncunun bonservisini al, yerine kiralık oyuncu ver...yok ya Bu takım gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Başarılı olur-olmaz ayrı bir konu ama elindeki en değerli oyuncuları gidipte yabancı oyuncularla takas edecek, hibe edecek yönetim, teknik direktör yok bu takım başında.

O zaman olmaz. Ama sonra cikip Holosko'ya Baros'a talibiz vs de demesin Bursa'lilar. Ki boyle bir takas olsa bile Bursa icin iyi olur, Volkan daha 1 senelik comez iken Holosko 5 yildir catir catir oynayan adam...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Mayıs.2010 at 21:27

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bjk Bursaya Holoskoyu satarsa cok buyuk bi hata yapmis olur Kotu bir performansi olabilir bu sezon ama Bjkde cogu futbolcu kotu performans gosterdi.

Bursanin acisindan bu transfer gerceklesirse cok buyuk is cikarmis olurlar

http://www.sporx.com/futbol/superlig...im=166&ref=ABM

Sağlam ve Ateş bir arada!

(SPORX ÖZEL HABER) Transfer döneminin en gözde oyuncularından biri olan Necati Ateş'in yeni takımı belli olmak üzere. Antalyaspor'da çok başarılı bir sezon geçiren ve attığı gollerle tüm takımların dikkatini çeken yıldız oyuncu, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile bugün Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki House Cafe'de bir araya geldi. İkilinin uzun süren sohbetinde transfer ile ilgili konuştukları öğrenildi.
    Bonservisi elinde bulunan yıldız oyuncuyu, kadrosuna katabilmek için bir çok takım yarış içinde bulunurken, Sağlam'ın golcü oyuncu ile bir araya gelmesi ise Bursaspor'a transferinin ağırlık kazandığını gösterdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Necati gelirse cok cok iyi bir transfer olur, tam Bursa'nin ihtiyaci oldugu bir transfer. Necati gibi bir adam varken ve ustelik bosta iken FB, BJK ve Trabzon nasil ilgilenmez anlamiyorum....

Default Podolski sürprizi

Alman medyası, Lukas Podolski’nin Bursaspor’a transfer olacağını iddia etti.

MANŞETE ÇIKTI

Tüm gözlerin Bursaspor’a çevrildiği transfer sezonunda Alman yıldız Lukas Podolski ile yeşil beyazlı kulübün ilgilendiği iddia edildi. Alman gazetelerin manşetten yer verdiği haberde, 25 yaşındaki golcü oyuncunun Bursaspor’a transfer olacağı yazıldı. Alman Milli Takımı ile birlikte kampta olan Lukas Podolski’nin Bursaspor’a imza atmaya çok yakın olduğu belirtildi.
    KÖLN’E GERİ DÖNDÜ

Köln’de yıldızı parlayan ve daha sonra Bayern Münih’e transfer olan tecrübeli forvet, burada geçirdiği 2 kötü sezonun ardından yeniden Köln’e dönmüştü. Podolski, bu sezon 27 maçta sadece 2 gol atabildi. Dünya Kupası için Almanya`nın kampında yer alan milli oyuncunun Köln ile olan sözleşmesi 2013 yılında bitiyor.

Olay

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Oha yok artik

Bursa'da gündem Luna

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Yeşil beyazlı yöneticeler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezonda kadroya dahil etmek istediği isimlerle görüşmelerini sürdürürken, şimdi de Carlos Luna ismi gündeme düştü.Arjantin'in Tigre takımında santrfor oynayan 28 yaşındaki Carlos Ariel Luna, geçen sezon 18, bu sezon ise 13 gol atarak adından söz ettirdi. Tek vuruşlardaki etkinliği, defansın arkasına atılan toplardaki çabukluğu ve hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çeken tecrübeli oyuncunun tek eksiğinin fizik gücünün yetersiz olması gösteriliyor.
    Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takibe aldığı ve yöneticilere görüşmelerini söylediği Carlos Ariel Luna'nın bonservisinin 2.2 milyon euro olduğu ve transferle ilgili son durumun önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtiliyor.

28.05.2010
    Kaynak : DHA

Podolski yalan gibi duruyor,ama gerçek olsaydı da pek şaşırmazdım.Sonuçta düşüşte olan bir futbolcu ve Şampiyonlar Ligi gibi bir vitrinde mücadele edebilmek varken Bursaspor'da oynamak isteyebilir.

Carlos Luna'yı duymadım,istatistiklerine baktığımıza iyi bir 2 yıl geçirmiş,ama fiziksel olarak zayıf bir oyuncu olması nedeniyle yanlış bir hamle olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Carlos Luna'yı Arjantinde yaşayan ve AFA'da görev yapan Ermeni asıllı bir Türk söylemişti. Çok beğeniyorum yeteneğini diye gazeteler hemen yansıtmış haberlere : )

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Podolski çok uçuk bi istek olmuş,Luna'yı ise ilk defa duyuyorum,nasıldır bilmiyorum.

Sağlam ile neden görüştü?

Antalyaspor ile sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncu Necati Ateş, İstanbul'da Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile yaptığı görüşmeyle ilgili, ''Ertuğrul Hocam ile çok güzel 1,5 saat geçirdik. Bilgi alışverişinde bulunduk, ancak transfer için bir pazarlık yapmadık'' dedi.

Deneyimli futbolcu, Bursaspor ile anlaştığı yönündeki haberlerin şu an için doğru olmadığını belirtti.

Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile dün İstanbul'da yemekte bir araya geldiklerini anlatan Necati Ateş, bu görüşmede şampiyonluktan dolayı kendisini tebrik etme fırsatı bulduğunu dile getirdi. Necati Ateş, ''Ertuğrul Hocam ile çok güzel 1,5 saat geçirdik. Bilgi alışverişinde bulunduk, ancak transfer için bir pazarlık yapmadık'' ifadesini kullandı.

Bursaspor'un zoru başararak 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamladığını, bunun sonucunda da Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağını hatırlatan tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

''İnanılmaz güzel bir başarı. Bursa şehri için de çok güzel olacak. Bursaspor da hocamız da bunu hak etti. İnşallah başarılı olurlar. Benim transferimle ilgili henüz net bir şey yok. Bursaspor'un yanı sıra Turkcell Süper Lig'den 7-8 takımdan teklif var. Ancak şu an beklemedeyim. Yoğun bir sezon geçirdim. Ailemle birlikte tatil yapmak istiyorum. Ondan sonra da sağlam kafayla oturup kendime en uygun takımdan birini seçeceğim. Hayatta neyin ne olacağı da belli olmaz.''

ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikir alışverişinde bulunduk şeklinde bi beyanatı oldu Necati'nin.. Transfer pazarlıgı yapmamıslar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Coşkun oldukça iddaalısın Holosko konusunda Bende Holosko'nun Bursa'ya gitmesi taraftarıyım açıkcası ancak karşılığında Volkan ve/veya Ozan İpek'in transferine de daha fazla inanmaya başladım Holosko isminden sonra.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Holosko'yu satmaz Beşiktaş, daha Holosko çok katkı sağlayacaktır, ayrıca çok da kötü bir sezon geçirmedi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertuğrul Sağlam bugün veya yarın bir transferin açıklanacağını duyurdu. İlk bomba dedi. Bana göre bu Holosko.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada gündem16.com Riquelme'nin Bursaspor'da olduğunu duyurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Carlos Luna'yı Arjantinde yaşayan ve AFA'da görev yapan Ermeni asıllı bir Türk söylemişti. Çok beğeniyorum yeteneğini diye gazeteler hemen yansıtmış haberlere : )
    Evet Noray Nakis,AFA milli takımlar sorumlusu...

İglesias ve Battalla'yı Ertuğrul Sağlam'a o önermiş.Ertuğrul Sağlam ile araları iyiymiş...

Hatta diğer süper lig takımlarınada önerilerde bulunuyormuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

1 gün önce yaptı sanırım adam açıklamayı ertesi gün Fanatik haber yaptı işte bu kadar kaliteli basınımız var .)

Holosko transferi olursa müthiş olur Bursa için.. Ozan İpek gönderilse bile çok etkileneceğini düşünmüyorum Bursa'nın Volkan yeri geldiğinde soldada oynadı. Ertuğrul hocanın tam istediği tarzda oyuncu Holosko.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Bu arada gündem16.com Riquelme'nin Bursaspor'da olduğunu duyurdu.
    Podolski,Riquelme,Berbatov iyi sallamaya basladilar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default 3 büyükler ister, Bursa alır!

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un, Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Juan Roman Riquelme ile anlaştığı iddia edildi.

İddiaya göre, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda gelecek sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, Arjantin Milli Takımı'nda 64 kez forma giyen Riquelme ile menajeri aracılığıyla temasa geçti.

Yapılan görüşmede Arjantinli yıldızın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamadan mücadele edecek olan Bursaspor'un teklifini kabul ettiği ve kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamak için 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği öne sürüldü.

Riquelme'nin transferinde Bursaspor'in bir diğer Arjantinli futbolcu Batalla'nın önemli rol oynadığı gelen bilgiler arasında.

Habertürk

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Riquelme'nin transferinde Bursaspor'in bir diğer Arjantinli futbolcu Batalla'nın önemli rol oynadığı gelen bilgiler arasında.
    Riquelme nerden tanır Batalla'yı iyice sallıyorlar.

Ama doğruysada Bursa için güzel bir oyuncu olur en az 2 yıl takımı iyi yönetir bu adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Batalla'yı tanımıyo olsa bile Takım onunla ilgilendikten sonra vatandaşına ulaşıp sorması zor olmasa gerek (=

İnşallah bu ve bu ayarda transferler yapar Bursa.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Riquelme eğer doğruysa yok artık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizim yönetimde çok uraşmıştı ama ikna edememişlerdi daha önce ama belki Bursa'ya ş.l faktörü ile gelebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Iyi ozaman bekleyelim görelim kimleri getirecek bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bence hiç komik değil. Neden olmasın ki? Sizin büyük kuluplerinizin başkanları ne diyor. Oyuncu gelmeyi istesin yeter. Alırız diyor. bende diyorum ki yeter ki gelmek istesin. Bizim kulubumuzde talip olur,alır.
    Sorun istemekte zaten, bugün Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray'da öyle kaynaklar var ki maaşlarda ve bonservislerde neredeyse dev takımlarla yarışılıyor. Üstelik o paralar 1 yıllık şampiyonluk geliri değil, yurtdışı imajları "bu yıl şampiyonlar ligine katılan takım" değil, neredeyse bir asırlık maddi manevi birikim var. buna rağmen ha deyince gelmiyor isimli oyuncu.

Üstelik Bursaspor'un önünü görmeye ihtiyacı var, farzedin bu sene 5. ya da 6 oldu, ki bu da fena bir durum sayılmaz (Sivasspor'unkinden iyidir), milyonlar döktüğü Riquelme'den ne kazanacak? Rothenli, Vittekli, Geremili Ankaragücü ne kazandı borçlardan başka? Sonuçta Bursaspor da sıradan bir kulüp değil, altyapısı sağlam, satsa para kazanabileceği oyuncuları var, ama ona başarıyı getiren düzeni neden bozsun? Kariyeri düşüşte olan yıldızlarla garanti başarı gelse, zaten ligi Galatasaray'ın önünde şampiyon bitiremezdiniz. Berbatov gazeteci fantezisi o ayrı.

Riquelme haberi doğru olabilir maradona ile ertugrul saglam arkadaslarmıs berbatov haberini
    pek dogru bulmuyorum ferguson berbatovu takımdan yollamayacaklarını açıklamıştı .

Sayfa 17 / 68 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Mesaj Yetkileri