1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: ABD - Türkiye | Hazırlık Maçı

Hybrid View

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hakikaten Kazım'ın neyini beğenmedin bugün bırak bu ön yargılı yorumları.Arda'ya attığı pas müthişti ilerde topları iyi tuttu ilk yarı...

Kazım yine bir pozisyonda aldı topu ceza sahasının solunda, müsait durumda döndü arkasını, eveledi geveledi 3 kişiyi topladı başına ve kaybetti. Kazım o pası 10 maçta bir atar (haydi 7 olsun), ama bu dediğim hareketleri her maç 5 defa yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by indie View Post
    Kazım yine bir pozisyonda aldı topu ceza sahasının solunda, müsait durumda döndü arkasını, eveledi geveledi 3 kişiyi topladı başına ve kaybetti. Kazım o pası 10 maçta bir atar (haydi 7 olsun), ama bu dediğim hareketleri her maç 5 defa yapıyor.
    Bir maçı 10 kez izleyip karar veriyorsun galiba.Bi kaç kez daha izle.Anlamıyorum adam FenerBahçe'de oynamasa burada ki yorumlar farklı olurmuydu acaba ?

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Bir maçı 10 kez izleyip karar veriyorsun galiba.Bi kaç kez daha izle.
    Demek istediğini anlayamadım ama ifaden kabaca. Bir maçı bir kere izlemem yeterlidir. Kazımı 3 senedir, futbolu 20 senedir izliyorum.

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post

Anlamıyorum adam FenerBahçe'de oynamasa burada ki yorumlar farklı olurmuydu acaba ?
    Olmazdı. Zaten Fenerbahçede de oynayamıyor. Toulouse'da da bir şey oynayamadı. 15 maça çıkmış, o maçlarda adamların 2 galibiyeti var. Kazım'ı Ronaldo zanneden zihniyete göre o da başarıdır herhalde.

Mesaj Yetkileri