Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Efes Pilsen
-
Fenerbahçe Ülker
-
Bir de ÖZELLİKLE eklemek istiyorum. Daha önce de yazdım. Bence çok ama çok önemli bir durum:
"Orada kaybedip kendi taraftarımız önünde şampiyon olalım" gibi bir duygu kadar tehlikeli birşey olamaz... Bu tür birbirine denk takımlar arasında ev sahibi avantajının çok fazla belirleyici olduğuna inanmıyorum. Yani Abdi İpekçi'de illa 6.maçı biz kazanacağız diye bir kural yok... Allah korusun; bugün kaybedersek Çarşamba günü iç sahada kazanacağımızın garantisi var mı? Bu maç bitirmek için en iyi fırsat... 17 sayıdan maç vermenin üzüntüsü, Tunçeri'den kaynaklı moral bozukluğu... Bu şartlarda kazanırlarsa acaip moral bulurlar; yeniden umutlanırlar. Efes'in ne kadar inatçı bir karekteri olduğu gözardı edilmesin.
İç sahadaki şampiyonluklarda iki kupa birden vermiyorlar... Buldun mu vuracaksın? İç-dış farketmez... Yeniden ümitlendirmenin manası yok... Şimdi onlar önde oldukları maçı vermenin yıkımını yaşayacaklardır... Toparlanmalarına, seriyi 3-2 yapmalarına izin vermemek için elimizden geleni yapalım.. İnşallah bu akşam işi bitirelim. Seri ne kadar uzarsa Efes'in lehine olur.
Mesaj Yetkileri