Sayfa 18 / 68 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post
    Sorun istemekte zaten, bugün Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray'da öyle kaynaklar var ki maaşlarda ve bonservislerde neredeyse dev takımlarla yarışılıyor. Üstelik o paralar 1 yıllık şampiyonluk geliri değil, yurtdışı imajları "bu yıl şampiyonlar ligine katılan takım" değil, neredeyse bir asırlık maddi manevi birikim var. buna rağmen ha deyince gelmiyor isimli oyuncu.

Üstelik Bursaspor'un önünü görmeye ihtiyacı var, farzedin bu sene 5. ya da 6 oldu, ki bu da fena bir durum sayılmaz (Sivasspor'unkinden iyidir), milyonlar döktüğü Riquelme'den ne kazanacak? Rothenli, Vittekli, Geremili Ankaragücü ne kazandı borçlardan başka? Sonuçta Bursaspor da sıradan bir kulüp değil, altyapısı sağlam, satsa para kazanabileceği oyuncuları var, ama ona başarıyı getiren düzeni neden bozsun? Kariyeri düşüşte olan yıldızlarla garanti başarı gelse, zaten ligi Galatasaray'ın önünde şampiyon bitiremezdiniz. Berbatov gazeteci fantezisi o ayrı.
    Ankaragücü ilede bir tutmamak lazım Bursaspor'u şimdi, bu da ayrı tartışılacak bir konu. Bu takımın başında oldukça aklı başında bir Ertuğrul Sağlam var her kuruşun ne kadar değerli olduğunu bilen bir teknik adam. 18m€'luk takım ile şampiyon olduğunuda unutmamak lazım.

Bana sorarsanız bu ankaragücüne gelenlerin 4ü bir araya gelse Riquelme etmez. Bu takımın eksik bölgesi yok Türkiye standartlarına göre. Ama avrupaya göre Batalla yavaş kalır. Riquelme hayli hayli yapar batalla'nın görevini. Ozan İpek avrupa tecrübesi yok bu adamın daha doğru dürüst Süper Lig tecrübesi yok, Holosko daha üstün olur. Ozan,Batalla,Sercan'dan iyi yedek mi olur? Harika bir yol çiziyor Bursaspor.

Akıl işi,mantık işi. Bunları görmek zor olmasa gerek.

Şampiyonlar Ligi ve yeni sezon için hedef büyüten Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın transfer listesinde yer alan futbolcular merakla beklenirken, her geçen gün ortaya farklı isimler atılıyor.

Yöneticilerin ve Ertuğrul Sağlam'ın görüştükleri futbolcuların isimilerini sır gibi saklarken, bugün bazı internet sitelerinde Bursaspor'un Arjantinli 32 yaşındaki golcü oyuncu Juan Roman Riquelme ile anlaştığı öne sürüldü.

Bunun üzerine bir açıklama yapan ve haberin asılsız olduğunu belirten Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, "Riquelme'nin menajeriyle bir görüşmem olmadı. Kendisinin ismi dahi geçmedi. Bunlar tamamen hayal ürünü" diye konuştu.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Default İbrahim Yazıcı istedikleri 3 yıldızı açıkladı

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, “Şampiyon Ligi’ndeki performansımızla Süper Lig’de şansla şampiyon olmadığımızı herkese göstereceğiz” dedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Yazıcı, Necati transferi konusunda her türlü gelişmenin yaşanabileceğini belirtirken, Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak olmanın transferde işlerini kolaylaştırdığını söyledi.
    Yıldız niteliğindeki oyuncuları olağanüstü teklifler gelse bile satmayacaklarını ifade eden Yazıcı, yıldız sayısını arttırma politikası izlediklerini bu nedenle Baros, Bobo ve Holosko’ya talip olduklarını söyledi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE HERKES BAŞARIMIZIN ŞANS OLMADIĞINI GÖRECEK

Bursaspor, yeni sezonda hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde göstereceği performansla buralara şansla gelmediğini gösterecek.
    Bursa’da bir Real Madrid ismi ortaya atıldı. Olursa çok memnun oluruz Bursaspor demek ki çok istiyoruz Real Madrid’le Şampiyonlar Ligi’nde eşleşmemizi.

NECATİ KONUSUNDA HER TÜRLÜ GELİŞME OLABİLİR
    Necati, konusunda her türlü gelişme olabilir; transfer listemizde bir çok isim var; biz bu isimlerin içerisinden kulübümüzün menfaatlerine uyabilecek isimleri almaya çalışacağız.
    Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak olmamız transfer çalışmalarımızı kolaylaştırıyor. Yerli, yabancı futbolcular için şampiyonlar liginde oynayacak olmak cazip geliyor.

BOBO, HOLOSKO VE BAROS’A TALİBİZ
    Sezon içerisinde durduğum yerdeyim. Bursaspor büyük hedefi olan takım, dolayısıyla yıldız oyuncu satmaz, yıldız oyuncu alır.
    Bobo, Baros ve Holosko’ya talibim; herkese talibiz. Neden olmasın, onlar bizim oyuncularımıza talip olurlarsa biz de onlarınkine talip oluruz. Ertuğrul Sağlam’ın da bu konuda bir söylemi var. Bu söylemin sonuna kadar arkasındayız.

Milliyet

@ nerazzuri, coşkun

Ben de o hatalardan bahsediyorum işte, aralarında en dikkatli görünen Galatasarayın bile sadece Lincoln-Linderoth-Ribery (fırsat maliyeti, 25 milyon euro)'den kaybı 3 Güiza, 5 Tabata parası ediyor. Üstelik bunların son ikisi kağıt üzerinde doğru görünen transferlerdi.

Bursa bugün gidip avrupadan 5 tane Holosko, Brezilya'dan 3 tane Bobo bulsa lafım olmaz. Gidip mesela bir Ernst getirse, Hoijdonk ayarı bir oyuncu alsa yaşına bakmadan helal olsun dersin. Altyapıdan zaten Volkanlar, Muhammedler, Sercanlar geliyor. Ama takıma her an küsebilecek, problemli veya sakatlığa meyilli ve yaşlı oyuncuya bel bağlanırsa üzülürüm. Bursaspor bu sezon bir maç Ozanla aldı, öbür maç Volkan çıktı sahneye, Ali düzenli katkı verdi, olmadı Zapo-Ömer gelip kurtardılar, Sercan zaman zaman parladı. Tıpkı geçen seneki Beşiktaş gibi. O tarz ruhu Riquelme tarzı oyuncular ile gerçek hayatta yakalayabileceğinizi, bu transferin Pes-Fm oyuncularının tatmininden öte sahada yarar sağlayacağını gerçekten düşünüyorsanız, buyursun gelsin.

Herkes istiyor ve bekliyor ki, Riquelme (veya x) gelsin, 20 asist, 15 gol yapsın, daha kolay şampiyon oluruz. Öyle bir şey yok. Bu sene Ardanın 20 küsur asisti, 10 küsur golü var, Geçen sene Baros'un 30 golü var, Alex her sene çifte istatistik yapıyor, sonuç ortada. Ben herkesin elini biraz taşın altına soktuğu takımları daha çok seviyorum.

Son notum, Bursaspor önceliği ortasahayı, hatta takımın genelini defansif anlamda güçlendirmeye ve alternatifli hale getirmeye vermeli. Ozanı, Volkanı, Sercanı gerçekten satmayacaklarsa elbette.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riquelme gelirse bomba olur.. Ben geleceğini düşünmüyorum (Bizim klübün alacağını düşünmüyorum) ama adam öyle herhangi bir oyuncu değil. Riquelme
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

@indie

Riquelme'yi alabiliyorsan alacaksin birader, bunun bir zarari olmaz Bursa'ya. Riquelme'nin bonservisi zaten yok bildigim kadariyla, yillik alacagi da tas catlasa 2.5 milyon euro olur, yani Bursa'yi maddi olarak cok da zorlamaz (bu seneki gelirleri dusunursek). Zaten Bursa bildigim kadariyla sadece 4 yabanci alip kapatacak, yani alacaksa saglam adamlar alsin daha iyi. Su anda Bursa bir atilim yapabilir, iyi transferlerle seneye de zirveye oynayabilir, kendini tamamen buyuklerin arasina koyabilir. Boyle bir atilim imkani varken geri cekilmemesi lazim, risk almasi lazim. Sivas gibi E.Martin'lere yonelince ne olacak ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Müthiş iddia

Transfer piyasasının çok hareketli olduğu şu günlerde müthiş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sezonu büyük takımları geride bırakarak şampiyon tamamlayan Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Juan Roman Riquelme ile anlaştığı iddia edildi.

İddiaya göre, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda gelecek sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, Arjantin Milli Takımı'nda 64 kez forma giyen Riquelme ile menajeri aracılığıyla temasa geçti. Yapılan görüşmede Arjantinli yıldızın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamadan mücadele edecek olan Bursaspor'un teklifini kabul ettiği ve kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamak için 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği öne sürüldü.
    Riquelme'nin transferinde Bursaspor'in bir diğer Arjantinli futbolcu Batalla'nın önemli rol oynadığı gelen bilgiler arasında.

LigTv

@ bjk4ever

Hocam ben Ersen Martinlere mi yönelsinler dedim? Bir yanda Riquelme, diğer yanda Ersen, yok mudur bunun bir arası Riquelme şampiyonlar liginde oynamak istese, yeniden futboluyla kendini kanıtlamak istese, şu an bulunduğu takımda mı olurdu?

Neyse, ben de sizin gibi Riquelme hayranıyım, keşke gelse de ilk elden izlesek. Ama Bursaspor'un transfer stratejisi Riquelme ve temsil ettiği futbolcu tipi üzerine kurulacaksa yanlış olur. Kazandığın parayla 3-4 tane öyle oyuncu alırsın. Sonra seneye, olmadı 2 seneye boşalan yerlere transfer yapmam lazım diye elinde ne Volkan kalır, ne Sercan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben şahsen Riquelme'nin Bursa'ya çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Riquelme çok kaliteli bir oyun kurucu ve etrafındaki hareketli ve hızlı oyuncularla(Ozan İpek, Volkan Şen, Sercan gibi) iyi anlaşacağını ve onları pozisyona sokabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Riquelme transferi sabah yalanlanmıştı sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by indie View Post
    @ bjk4ever

Hocam ben Ersen Martinlere mi yönelsinler dedim? Bir yanda Riquelme, diğer yanda Ersen, yok mudur bunun bir arası Riquelme şampiyonlar liginde oynamak istese, yeniden futboluyla kendini kanıtlamak istese, şu an bulunduğu takımda mı olurdu?

Neyse, ben de sizin gibi Riquelme hayranıyım, keşke gelse de ilk elden izlesek. Ama Bursaspor'un transfer stratejisi Riquelme ve temsil ettiği futbolcu tipi üzerine kurulacaksa yanlış olur. Kazandığın parayla 3-4 tane öyle oyuncu alırsın. Sonra seneye, olmadı 2 seneye boşalan yerlere transfer yapmam lazım diye elinde ne Volkan kalır, ne Sercan.

Iyi de birader arasini alinca hedeflerine ulasabilir mi? Bu sene belki sampiyon oldu, ama bu ayni kadroyla seneye sampiyon falan olamaz, bunu netlestirelim. Hele sampiyonlar liginde hic basarili olamaz, boru degil, orada R.Madriler Chelsealer Barcelonalar var, oyle O.Erdoganla H.Cimsirle falan cikarsan madara olursun. Ki Bursadan kat kat ustun kadrosu olanlar madara oluyor orada, uc buyukleri de goruyoruz. Yani transfer olacaksa saglam transfer olsun, hedefleri buyutsun. Zaten hedefleri yoksa o zaman Sercan Volkan Ozan hepsini satsin para ediyorken, bunun ortasi yok cunku.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yav ne Riquelme'si. 3 büyüklerin yolundan gitmesin Bursa.Kazandıkları paraları geleceği olan,hırslı adamlara harcasınlar.Corinthias'tayken Bobo'yu bulsunlar,Oftaş'tayken G.Gönül'ü.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yav ne Riquelme'si. 3 büyüklerin yolundan gitmesin Bursa.Kazandıkları paraları geleceği olan,hırslı adamlara harcasınlar.Corinthias'tayken Bobo'yu bulsunlar,Oftaş'tayken G.Gönül'ü.
    Tek kelimeyle ''müthiş'' bir yorum

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post

BJK Bobo'nun gercegiyle CL'de tirtliyor, Bursa Bobo'nun genc olaniyla ne yapar sence? Birazcik mantikli dusunelim arkadaslar, basari oyle kolay kolay surekli olmuyor. Kim ne derse desin, Bursa'nin bu sampiyonlugu planli falan degildi. Iyi bir kadro kuruldu, akilli transferler yapildi, ama kimse bana Bursa'nin sezon basinda sampiyonluk hedefledigini gercekci bir sekilde soyleyemez. Bursa'nin bu sezon sansi yaver gitti, Sercan disinda hic sakatlik yasamadi, fiksturu inanilmaz iyi idi, 9 puani oynamadan aldi, bazi maclarda sansi cok yaver gitti (FB, BJK deplasmani, icerde Antalya, Antep, BJK maclari vs.) ve sampiyon oldu. Onemli olan bu basariyi dogru sekilde kullanip gercketen iyi bir takim kurmak planli programli sekilde. Bursa bu kadronun iyi oldugunu dusunup senin dedigin tarzda transfer yaparsa gelecek sene husran olur, ligi ilk 5te bitiremez ve CL'de 0 puanla sonuncu olur.
    Bursa'nin yapacagi 2 sey var su anda:

1 Sportif basariyi ekonomik basariya cevirecek. Kuculmeye gidecek ve sportif basaridan vazgececek, transfere para harcamayip elindekileri cikartacak, adeta Genclerbirligi, Porto veya Antep gibi.

2 Ekonomik basariyi sportif basariya cevirecek. Sampiyonluk ve CL gelirleri az buz degil, bunun buyuk bir kismini transfere harcayip dogru transfer yaparsa seneye sampiyonluk yarisinda sonuna kadar olur, belki sampiyon olur ve CL'de iyi bir kurayla 3. olabilir, en azindan puansiz donmez.

@ bjkever

1.ve 2. maddelerin birbirleriyle çelişiyor yanlış anlamadıysam. Eldeki değerlerini satıp, CL nasıl başarı bekleyeceksin ?

2'sinden birisini yapacak diyor sanırsam.2.ci olan daha iyi gözüküyor Bursaspor için.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    2'sinden birisini yapacak diyor sanırsam.2.ci olan daha iyi gözüküyor Bursaspor için.

Evet oyle demek istedim. Madem ki Bursa basari istiyor, elindeki 3 yerli yildizi gondermeyecek, o zaman bari kaliteli transferler yapip buyusun diyorum ben......

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şampiyon'a gol makinesi

Bursaspor'un Arjantin'in Tigre takımının golcüsü Carlos Luna'nın peşinde olduğu ortaya çıktı.
    Arjantin'de milli takımlar sorumlularından olan Ermeni asıllı Türk vatandaşı Noray Nakis'in önerisi üzerine bu futbolcunun maçlarını izleyen Sağlam'ın olumlu görüş belirttiği öğrenildi. Sağlam'ın Nakis'e "Tam aradığımız gibi bir golcü... Eğer parası da uygun olursa kadromuza katmak istiyoruz" dediği ifade edildi.

28 yaşındaki Luna, Arjantin'in Tigre takımında son iki sezonda 59 maçta forma giydi ve tam 30 gol attı. Luna'nın bu sezon Boca Juniors maçında yaptığı hat - trick de uzun süre gündemden düşmedi.

LigTv

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya başkan açıklama yaptı.. Transferin açıklanması için bitmesi gerekir...Bitmesi için yöneticiler çalışır.. Transferi açıklayan varsa onlar yönetici değildir..

anlamına gelen birşeyler söyledi..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle söyledi , yani şu anda ismi geçenlere kulak asmamak gerektiği anlaşılıyor İbrahim başkanın söylediklerinden.. Riquelme isim olarak Bursa'ya çok şey katar ama oyun olarak katar mı orası meçhul.. Yaşı ilerlemiş sayılır artık ve ligimizin sertliğinde ayakta kalamayabilir..
    Forsaken bence de müthiş bir yorum yapmış , belki ŞL'de çok büyük katkısı olmayacak ama en azından ligde seni bu sene oldugu gibi belli yerlere getirebilecek bi Batalla bulabilirsin mesela ..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

VARAN I
    Holosko ve Bobo... Beşiktaşlı iki oyuncuyu da isteyen Bursaspor, İstanbul ekibini gözlüyor. Volkan Şen için kapısının çalınmasını bekleyen Şampiyon, bu iki yıldızdan en az birini Timsah yapacak!

Şampiyonluğunu ilan ettiği günden bu yana transfer çalışmalarına hız kazandıran Bursaspor’da hareketli günler yaşanıyor... Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden Yeşil-Beyazlılar, uzun süredir gündeminde olan Bobo ve Holosko için ilk hamleyi kulüpleri Beşiktaş’tan bekliyor! Volkan Şen için kapısının çalınmasını bekleyen Şampiyon, teklifini Siyah-Beyazlılar’a göre yapacak. Futbolcusunu uzun süredir takibine alan İstanbul ekibinden Bobo ve Holosko’yu isteyecek olan Bursaspor, iki yıldız oyuncudan en az birini renklerine bağlamaya çalışacak.

Sağlam ikisini de istiyor
    Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, eski öğrencileri olan Holosko ile Bobo’yu kadrosunda görmek istediğini yönetime iletirken, idareciler Beşiktaş’ın teklifine göre bir strateji belirlemeyi planlıyor.

VARAN II
    Servet ve Necati... Galatasaray’ın yeni sezonda düşünmediği savunma oyuncusu Rusya’ya gitmemesi halinde kiralanacak. Antalya’nın golcüsüyle de hafta içinde ikinci kez masaya oturulacak.

Transfer çalışmaları gizli bir şekilde yürüten Yeşil-Beyazlılar’ın gündemindeki yerliler ise Servet Çetin ve Necati Ateş... Galatasaray’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği Servet için uzun süredir ısrarcı olan Bursaspor, belirlenen bonservis bedelinde indirim beklerken, B Planı’nı da hazırladı. Milli oyuncunun bonservisi düşürülmezse Timsahlar, yıldız futbolcuyu kiralama yöntemine başvuracak. Rus kulüplerinden de teklifler alan Servet’in bu ülkeye gitmemesi halinde gelecek sezon Bursaspor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. A Milli Takım’ın ABD kampında bulunan Servet’in Türkiye’ye dönmesini bekleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcuyla görüşme yapacak.

Necati Bursa’ya gelecek!

Ertuğrul Sağlam’ın geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir alışveriş merkezinde biraraya geldiği Necati’yle de gelecek hafta içinde bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi. Golcü futbolcunun Bursa’ya giderek, şartlarını konuşacağı ifade edildi.

VARAN III

Tufan Tosunoğlu... Alman 3. Lig takımı Kickers Offenbach’ta oynayan milli futbolcunun artık imza atması an meselesi... Bursa’ya da gelen golcü futbolcu, Yeşil-Beyaz formayı giyeceği günü bekliyor.

Geçtiğimiz sezon Almanya 3. Lig takımı Kickers Offenbach’ta başarılı bir dönem geçiren ve birçok kulübün transfer listesine giren Tufan Tosunoğlu transferinde iş imzaya kaldı. Bursaspor’un uzun süredir takibe aldığı 22 yaşındaki golcü futbolcu, önceki günlerde Bursa’ya gelerek tesisleri gezerken, artık mukavele yapacağı günü beklemeye başladı. Ümit Milli Takımı’nın da formasını giyen genç oyuncuyu kulübü Kickers bırakmak istemezken, Tufan’ın Yeşil-Beyazlılar’ın teklifine hiç düşünmeden ‘evet’ yanıtını verdiği öğrenildi. Alman ekibiyle sözleşmesi sona eren milli oyuncu, önceki sezon sakatlığından dolayı 8 ay sahalardan uzak kalmasına rağmen tekrar eski formunu yakalamayı başardı.

Düşünmeden ‘evet’ dedi
    Hedefinin A Milli Takım formasını giymek olduğunu söyleyen Tufan, Bursaspor’un kendisini cezbettiğini ifade edip, “Bursa’ya gidip kendileriyle konuştum. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması, Ertuğrul hocanın genç futbolculara şans vermesi, kararımda etkili oldu” diye konuştu.

İç transferde işlem tamam

Sözleşmesi biten iki oyuncuyla anlaşma sağlayan Yeşil-Beyazlı yönetimin 28 Haziran’da başlayacak olan kamp çalışmaları öncesinde iki futbolcuyla da sözleşme yapacağı belirtildi. Bu arada yönetim, geçen sezon Beşiktaş’tan kiralanan Zapotocny için de temaslarını sürdürüyor.

fanatik.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bobo ve Holosko'yu alabilmesi için Bursaspor'un çok iyi bir teklifle gelmesi gerekiyor.Özellikle Bobo için..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo'yu kulübümüz bırakmaz bence hem Bobo'da gitmek istemeyecektir ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya şimdi Volkan'ın açıklamaları Bursa'da kalması yönünde.. Şampiyonlar liginde en az 6 maç oynanacak olması herkesi cezbediyor... Ama ben Bobo'yu Bursada görmek istemiyorum yani.. Ya da holosko'yu..

Servet Haberleri falan yalandır..

Necati Gelebilir hakkatende ama çok sevinmem yani...

Diğer elemanda çok iyi değilse oynayamaz...

ya zaten kaynak fanatikmiş yaaa
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Goal.com ' da Nondayı istediği yazıyor Ertuğrul Sağlam 'ın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor transferde ilk bombayı patlattı. Lig TV'nin haberine göre; gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan yeşil-beyazlılar Fenebahçe'den Vederson'la anlaşmaya vardı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Doğruysa ilk 11'de oynar bol bol Vedo Bursa'nın zaten sol bek mevkiisinde sıkıntısı vardı seneye Keçeli ile oynamayacaklardı büyük ihtimallede..Ama resmi siteden bir açıklama lazım Lig Tv bile yalan atar hiç belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Vederson ortalama bir oyuncudur ancak bizim için iyi bir yedekti. Sol bek sıkıntısı olduğunu da gözönüne alırsak bedava Vederson transferi Bursa için iyi hamledir. Ancak; biz acaba sol bek alternatifi olarak kimi düşündük de Vederson'u bıraktık, onu çok merak ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Vederson ortalama bir oyuncudur ancak bizim için iyi bir yedekti. Sol bek sıkıntısı olduğunu da gözönüne alırsak bedava Vederson transferi Bursa için iyi hamledir. Ancak; biz acaba sol bek alternatifi olarak kimi düşündük de Vederson'u bıraktık, onu çok merak ediyorum.
    Uğur Boral'ı düşünüyolardır. Caneri alabiliriz yada.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizimde gündememizdeydi vazgeçildi sanırım.Çağlar'ı da alamadık Cale ve Ferhat ile devam sanırım.

Bursa'ya hayırlı olsun Keçeliden 3 kat daha iyi adamdır.

Sayfa 18 / 68 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri