Anket Sonuçlarını Görüntüle: Beğendiniz mi?

Voters
192. You may not vote on this poll
  • Evet

133 69.27%
  • Hayır

59 30.73%
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Total Dominasyon (Total Domination) - Gücü Hissedin! Taktik Değil, Marka [10.3]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu Beğenmiyorsan kendin yap len musti

Taktik oyunun kontrolünü sağlamak açısından iyi... Kendi takımına göre yapmışsın bazı ayarları. simetrik olmayan ayarlar var ama sanırım onları da kullanan kişi düzenler savunma önde kurulacağı için mutlaka hızlı ve uyanık defans hattı kurmak lazım Ayrıca kanatların etkisi biraz daha arttırılabilir sanki emeğine sağlık... Dinarspor'umda kanat oyuncum olmadığı için uzun süreli deneme imkanım yok ama uzun süreli deneyince sağlıklı yorum getirilebilir
    Hasan Hüseyin abi simetrik şeyler kullanmamamın sebebi bol varyasyonlu hücum edebilmek içindir. Yani o mevkilerde kimi kullanırsanız kullanın, problem değil.

Bu arada diğer bütün yorumlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Hasan Hüseyin abi simetrik şeyler kullanmamamın sebebi bol varyasyonlu hücum edebilmek içindir. Yani o mevkilerde kimi kullanırsanız kullanın, problem değil.

Bu arada diğer bütün yorumlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Hmmm... bak bu fikiri tuttum Ama işte taktiği incelemeden direk her takıma uygulamamak lazım Şayet sağ bekin hücuma dönük özelliklerinin daha iyi olması lazım. Ben kanatlı bir taktik üzerinde çalışmaya başlayacağım ama hala başlayamadım vakit kalmıyor... kariyeri sonlandırınca geçen seneki yayınladıgımız total dominasyon dizilişi üzerinde çalışacağım. O dizilişi çok seviyorum ama bu seride o dizilişe taktik oturtmak zor olacak gibi... Klasik 4-4-2 dizilişi olmasına rağmen klasik taktikten çok farklı işler yapmaya ayarlamışsın taktiği, o yüzden kullanan pişman olmaz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri