- Yeni bir golcü gelecek değil mi?
Panik yok! Gereken yapılacak. Herkesin korkusu aynı, Fenerbahçe alıp başını gidecek ve ayrılacak, söylüyorum bak! “Tek büyük var, Fenerbahçe” diyorum. Niye? Biz hiçbir zaman diğer kulüplerle ilgili, “Bu şunu yensin, bu da şöyle olsun” demedik. Hep kendimize baktık, başkasına değil. Kimseden yardım talep etmedik, kimsenin de kimseye bizim için birşey yapmasını istemedik. Ben kapalı konuştum ama sen açık anlarsın! Şimdi belli noktaya geldik. Bu sene bütçemiz 250 milyon dolar, seneye bu 300 milyon dolar olacak. Fenerbahçe, artık kendi kendini katlamaya başladı. Korktukları da bu, Fenerbahçe'ye yetişemeyecekler artık! Amatör branşlarda bile olmaz denilen şeyler yaptık, o kadar büyüdük ki. Biz heryerdeyiz. Karşımızda da bazı kulüpler var. İster istemez toplanıyorlar ve bir bütün oluyorlar bize karşı. Sıkıntı bu!
Koyu ile işaretlediğim bölüme pek katılmıyorum. Son Bursa-Beşiktaş maçında nasılda çoğu Fenerlinin Beşiktaşlı olduğunu gördük bir anda. Hatta İstanbul sokaklarında Fenerbahçe'li taraftarlar Beşiktaş diye slogan bile atmışlardı.