-
01.Haziran.2010, 17:23
Tavsiyelerime İspanya'dan HERCULES ve SPORTING takımlarını da eklemek istiyorum. 2.ligde yer alan Hercules'in kadrosu gerçekten ilgi çekici. Ancak özellikle ilk sezon oyuncuları takımda tutmak biraz uğraştırabilir.
Hercules tecrübeli oyuncularla gençlerin kaynaşmasından oluşan bir kadroya sahip. Kiko Femenia (bende 20 yaşında wonderkid oldu), Manuel Ruz, Sergio Diaz, Sendoa, Hadzic, Abraham Paz, Dani Bautista, Cristian, Rodriguez, Paco Pena, Farinos, Portillo, Delibasic, Danciulescu ve Tiago Gomes gibi dikkat çekici oyuncuları var. Getafe kariyerimde beni ilk sezon İspanya kupasından elemişlerdi, daha sonra 1.lige çıktıklarında da en zorlandığım rakip oldular.
Sporting ise 1.ligde yer alan çok tatlı kadroya sahip bir takım. De las Cuevas, Alberto Lora, Jose Angel, Mate Bilic, Roberto Canella, Carmelo, Diego Castro, Luis Moran, Alberto Rivera ve David Barral gibi son derece yetenekli oyunculara sahipler. Takım oyunu oynatmak istiyorsanız bunun için çok ideal bir kadroları var. Gene Getafe kariyerimde kadrolarını korudukları sürece ligde hep ilk 5'in içinde yer aldılar. Şuan 2.Getafe kariyerimi oynuyorum ve bitime 8 hafta kala 4.sıradalar.
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
Mesaj Yetkileri