-
01.Haziran.2010, 19:36
Anıl, ben zaten kulüplerin isteği doğrultusunda bu karar alındı diyorum.
Beşiktaş'a bakmıyorum, göndermek istedikten sonra, hiç bir oyuncu elde kalmaz, ben Fenerbahçe'ye bakıyorum. Geçen sene alınan Cristian eğer bu karar çıkmasa belki gönderilecekti ve 1 sene önce aldığın adamı nasıl yarı fiyata gönderirsin diye eleştiriler çıkacaktı. Aynı şekilde Güiza, istendikten sonra, kolayca satılır ama şimdi gönderilmeyecek, takımda kalacak, şans gelir de oynarsa faydası olur, oynamazsa yedek oturuyor, en azından zararına satıldı denmez.
8 milyona alınan Tabata 2 milyona satılsa yönetim eleştirilmeyecek mi? Eleştirilecek. Şimdi der ki yönetim fiyatı 5 milyon, isteyen var mı? Yok. Dursun kadroda, tribünde oturur, eğer iyiyse hoca oynatır, katkısı olursa ne ala, olmazsa zaten oturur.
Her takıma bakarsan böyle oyuncuları vardır, onları ucuza göndermek yerine kadroda tutup, faydalanabildiği kadar faydalanır, zaten yeni alınacak oyuncular, direk oynayacak oyuncular olacak, tribünde oturanlar hep eldeki oyuncular olacak. Lig başladığında bunu görürüz, gelen yeni transferlerin tribünde oturacağını hiç sanmıyorum. Bu nedenle eldeki oyuncular için çıkartıldığını düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri