Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Şampiyon Fenerbahçe Ülker, en kuşku duyduğum branş bu branştı, bu nedenle oyuncularımızdan özür diliyorum. Onlar bize bu zevki yaşattılar, futbol takımının başarısızlığı olmasa, bir rekorla sezonu tamamlayacaktık. 100. yıl kulübün en başarılı yılıydı, bu sene bunun üzerine çıkıldı, Fenerbahçe tarihinin en başarılı sezonunu bizlere yaşatan tüm sporculara sonsuz teşekkürler.

6 maçın 5'inde çok iyiydik, bir tek önceki maçta takımı beğenmemiştim. Seri boyunca, futbolda yaşanan faciaya rağmen salonu dolduran taraftara da teşekkür etmek gerekir, Fenerbahçe'nin sadece futbol kulübü olmadığını gösterip, gösterdikleri sonsuz destekten dolayı.

Serkan hatırladın mı? Playofflar bile başlamamıştı... Bir vesileyle sohbet etmiştik... Hangi konuda hatırlamıyorum. Forum içi bir konu... Erkek basketbol takımına güvendiğimi, onlar konusunda karamsar olmamanı, finale ellerini kollarını sallayarak giderler; finalde ise kim daha hazır ve motive olursa alır götürür... Biz onlardan daha iyiyiz demiştim. Hatırladın mı? Sanırım daha ya Mart sonu, ya Nisan başıydı.