1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

FATİH İMZAYI ATTI

Ve işlem tamam. Hergün Trabzon kanadı göstermelik yalanlasada Fatih Tekke artık Fener'li. Menejeri Fatih için Avrupa'dan henüz bir teklif yok derken milli futbolcu Fenerbahçe ile üç yıllık ön protokole imzayı attı. Trabzonlu yöneticiler tepkilerden dolayı olumsuz açıklamalar yapıyor. Fener bonservis bedeli olarak 3.5 milyon euro parayı verdi.Tekke yıllık 2 milyon euro para alacak
    Formasıda hazır 9 numara giyecek.

Menejeri Ceylan Çalışkan Trabzonspor'un milli futbolcusu Fatih Tekke'ye şu ana dek Avrupa'dan herhangi bir kulüpten teklif gelmedi derken, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic kulüplerinin ilgilendiğini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadığını belirtti.

Söz konusu kulüplerin Fatih Tekke'yi uzun süredir takip ettiklerini ifade eden Ceylan Çalışkan, “Everton ve Wigan Atletich takımları geçen sezon resmi teklifte bulunmuşlardı. Şu an için somut bir gelişme yok
    Zaten istenen bonservis rakamları çok yüksek.” diye konuştu.
    Fatih Tekke, dün Trabzon Havaalanı'nda gazetecilere Trabzonspor'dan ayrılacağını ve yurt dışına gideceğini açıklamıştı.
    Tepkilerden çekinen Fatih Tekke'nin önümüzdeki hafta resmi imza atacagı belirtiliyor. Hatta Fener yönetimi bu konuda çok rahat.
    ---------------------------

ne kadar dogrudur bilinmez ama ben bunu Lig TV haberlerinde de gordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Crespo: "Türkiye'de ne işim var?"

Dünya Kupası'nın en büyük favorileri arasında gösterilen ve ilk maçında Fildişi Sahili'ni 2-1 mağlup eden Arjantin'in kampına Sabah Gazetesi, girdi. Tangocular'ın büyük yıldızları; Nihat Kahveci'den, kendilerine gelen transfer tekliflerine kadar her şeyi anlattı.
    TÜRKİYE'YE GELMEM
    Fenerbahçe'nin dış transferde en büyük hedeflerinden biri olan Hernan Crespo, sarı-lacivertli kulüpten herhangi bir teklif almadığını belirterek "Chelsea ile olan sözleşmem devam ediyor. Oynadığım takımdan çok memnunum. Ayrılmayı
    da kesinlikle düşünmüyorum. Eğer Chelsea'den ayrılmamı gerektirecek bir durum oluşursa da ya tekrar İtalya'ya dönerim ya da dünyanın en iyi liglerinden İspanya'ya giderim. Türkiye'de ne işim var?" dedi. Diğer Arjantinli futbolcuların Türkiye ve Türk futboluyla ilgili olarak söyledikleri ise şöyle:
    Sorin: Nihat gibi büyük bir yetenekle aynı takımda oynayacağım için çok mutluyum. İspanya Ligi'nin en büyük isimlerinden biri. Burada geçirdiği yıllar boyunca hep iyi futbol oynadı. Bulunduğu yeri hak ettiğini düşünüyorum. Türkiye'den ciddi teklifler aldım. Büyük takımlar beni kadrolarına dahil etmek istedi. Zaten Türk futbolu son dönemde büyük ilerleme kaydetti. Taraftarlar da bizimkilere çok benziyor. Ama ben Villarreal'de mutluyum. Belki ilerleyen yıllarda şartlar uygun olursa Türkiye'yi düşünürüm.
    Luis Gonzalez: Türk futbolunun kendine has, göze hoş gelen bir tarzı var. Türkiye, büyük yıldızlara sahip bir ülke. Nihat, Emre ve Yıldıray en beğendiğim futbolcular. Türk Milli Takımı'nın Almanya'ya gelememesi büyük bir şanssızlık. turnuvaya katılabilseler başarılı olma şansları yüksekti. Türkiye'den çok daha zayıf takımlar Dünya Kupası'nda mücadele ediyor. Yazık!

"NİHAT SAVİOLA GİBİ"
    Coloccini: Türkiye 2002 Dünya Kupası'nda önemli başarılara imza attı. Burada olmaları gerekiyordu. Görüyorum ki; Almanya'da çok Türk var. Türkiye katılmış olsaydı coşku daha da fazla olurdu. İspanya Ligi'nde Nihat Kahveci çok önemli bir yıldız. Ona karşı oynamak, bir defans oyuncusu için kabus. Saviola'ya benziyor, ele avuca sığmıyor. La Liga'nın iz bırakan futbolcularından.

15.06.2006
    Kaynak : Sabah

Quote Originally Posted by M@kiN
    FATİH İMZAYI ATTI

Ve işlem tamam. Hergün Trabzon kanadı göstermelik yalanlasada Fatih Tekke artık Fener'li. Menejeri Fatih için Avrupa'dan henüz bir teklif yok derken milli futbolcu Fenerbahçe ile üç yıllık ön protokole imzayı attı. Trabzonlu yöneticiler tepkilerden dolayı olumsuz açıklamalar yapıyor. Fener bonservis bedeli olarak 3.5 milyon euro parayı verdi.Tekke yıllık 2 milyon euro para alacak
    Formasıda hazır 9 numara giyecek.

Menejeri Ceylan Çalışkan Trabzonspor'un milli futbolcusu Fatih Tekke'ye şu ana dek Avrupa'dan herhangi bir kulüpten teklif gelmedi derken, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic kulüplerinin ilgilendiğini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadığını belirtti.

Söz konusu kulüplerin Fatih Tekke'yi uzun süredir takip ettiklerini ifade eden Ceylan Çalışkan, “Everton ve Wigan Atletich takımları geçen sezon resmi teklifte bulunmuşlardı. Şu an için somut bir gelişme yok
    Zaten istenen bonservis rakamları çok yüksek.” diye konuştu.
    Fatih Tekke, dün Trabzon Havaalanı'nda gazetecilere Trabzonspor'dan ayrılacağını ve yurt dışına gideceğini açıklamıştı.
    Tepkilerden çekinen Fatih Tekke'nin önümüzdeki hafta resmi imza atacagı belirtiliyor. Hatta Fener yönetimi bu konuda çok rahat.
    ---------------------------

ne kadar dogrudur bilinmez ama ben bunu Lig TV haberlerinde de gordum.
    bu haber ne kadar doğru bilmiyorum ama lig t.v haberlerine güvenirim pek yanılmıyorlar ....

Mesaj Yetkileri