1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Fm 2010: Hayal kırıklıklarım

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Free olayı şöyle;

Boşta kalan oyuncular az artık. Yani kaliteli adam çıkmıyor boşa. Değerler konusunda haklısınız. Karşıda şişik bizde az. Ne yapalım gülü seviyoruz dikeninede katlanıyoruz. Ayrıca o kadar sene oynadım sadece FM2006da hile yaptım. Ondada Eskişehirspor TFF 2.Ligdeydi Süper Lige çıkarıp kaliteli, yetenekli Türk oyuncuları oraya aktarmıştım.

5 yıl olayı mecburen öyle olmak zorunda. Tamam bu bir oyun ama federasyonların kuralları yansıtılmak zorunda. Türkiyedede Türk statüsüne geçebilmen için (özel durumlar dışında) 10 yıl ikamet etmen gerekiyor. Sadece bu kuralı değiştirirsek diğerlerinide değiştirmemiz gerekmez mi? Mesela yabancı sayısını serbest bırakmak gibi

Saygılar, İyi geceler..
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Free olayı şöyle;

Boşta kalan oyuncular az artık. Yani kaliteli adam çıkmıyor boşa. Değerler konusunda haklısınız. Karşıda şişik bizde az. Ne yapalım gülü seviyoruz dikeninede katlanıyoruz. Ayrıca o kadar sene oynadım sadece FM2006da hile yaptım. Ondada Eskişehirspor TFF 2.Ligdeydi Süper Lige çıkarıp kaliteli, yetenekli Türk oyuncuları oraya aktarmıştım.

5 yıl olayı mecburen öyle olmak zorunda. Tamam bu bir oyun ama federasyonların kuralları yansıtılmak zorunda. Türkiyedede Türk statüsüne geçebilmen için (özel durumlar dışında) 10 yıl ikamet etmen gerekiyor. Sadece bu kuralı değiştirirsek diğerlerinide değiştirmemiz gerekmez mi? Mesela yabancı sayısını serbest bırakmak gibi

Saygılar, İyi geceler..
    ilgilendiğiniz için teşekkürler.ama ben fm 2006 dan ziyade 2010 da hile yapılması gerektiğini düşünüyorum çünkü saydığım sorunlar orada yoktu 10 yıl sizce de çok değilmi madem aynen yansıtılıyor o zaman tff de 5 yıl yapsın,oyunda o zaman ben türk bir staff ı şutladığım zaman para istemesin madem gerçeğe uygun istiyorlar. yabancı sayısı serbest kalsa işime gelir zira aldıklarımın çoğu yabancı 6 artı 4 türk kalacak gibi yabancıdan ziyade.tekrar thanks.

Mesaj Yetkileri