2 neden aklıma geldi yazmak istedim:
1 istediklerinizi alamıyorsunuz (sinir bozucu)
2 tüm istediklerinizi alıyorsunuz (sıkıcı)
ben fm 2006 dan bir örnek vermek istiyorum oyunu ilk oynadığımda gs ile bence başarılı olmuştum ama sezon bitmeden kovulmuştum sonraki bir oyunda alttan başlim öğrenim oyunu dedim 2.lig a.sebata gittim tüm free transferleri yaptım oraya ama işler iyi gitmedi orta sıralarda iken a.sebat beni "1.lige çıkartamaz" diye kovdu. bende elazığa gittim a.sebat tüm oyuncular 3-4-5 yıldızdı oyuna göre tabi. elazığ'a bi gittim abi hepsi bir! ilk maçta fark yiyince istifa ettim sizin gibi oyuncu olmaz olsun diyerekten basın üzücü ayrılık dedi sonra 3.lige gittim gittiğim takım 2.lige çıkamayacak gibiydi 2.yada 3. idi dedim benim ne işim var 3.ligde bunun üzerine editörden kendi takımımı kurdum 45-55 falan oyuncu çoğu şöyle yaş 20 ca 130 pa 185.185i tutan pek olmadı 170 lerde bana yetmedi şutladım onları 185 pa tutanları takımda bıraktımki bu son oynadığımda 12 kişi idi 6 yabancı almış ve 3-5 gençten kurmuştum kadroyu.şimdi diceksiniz zevkimi var evet var herkesi yenme zevki ve ben bundan sıkılmıyorum sadece bu takımla yenemezsem oluyor en çok ta yeteneği mesela ca 165 pa 175 olan arsenal chelsea ve man utd den çekiniyordum oyunda.fm 2006 da yaşı 20 ca sı 130 pa 185 olanlar ne oluyor tabiki bundan 2006dan sonra almadımyuncular yaşlanıyor ve pa ları tutmuyor.o yüzden yeni fm 2010 editörden henüz bu takımı kurmadım şimdi gs yönetiyorum 2010.03 ile ve 1. durumu yaşıyorum ileride bu takımı kurucam daha da sinirlenince tabi yaşı 20 olan diyordum 24-25 oldular ve ca önemli oldu bu sefer o kadar demicem mesela ca 150 pa 165 gibi olacak.tabi hepsi değil!sonra şamp.ligi gelmez.yani benim amacım başarı.ve free transfer yapmak.o da kendi açtığım yazımda var.hadi by.