Sayfa 247 / 896 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
7,381 ile 7,410 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Transferde beklediğimden iyi gidiyoruz...
    Önce yurt içinden yerli oyuncular halledilip yedek kadrosu sağlamlaştırılıp sonra büyük oyuncuları nokta atışıyla alacağız...
    Bu işlerde Aykut hoca'nın katkısı büyük...
    O olmasaydı yine yıldız transfer beklerken son dakika bir alternatif alınır,Anadolu'dan yedek kadrosuna oyuncu milyon euro'lar verilir alınırdı...
    Şimdi bedelsiz 2 tane güzel oyuncuyu kadromuza kattık...
    Dahada kaliteli Türk oyuncular alacağımıza inanıyorum...
    Benim Aykut hoca'dan 2 isteğim var...
    1-Gençlere önem vermesi.Hatta yabancı oyuncularıda genç ama potansiyelli alalım kendimiz yıldız yapalım...
    2-Takımı Brezilyalı ekolünden kurtarması.Santos hariç tüm Brezilyalılar gönderilsin.Alex dahil...
    Gelecek oyuncularda Başka ülkelerden olsun...
    1 Afrikalı,1Arjantinli-2 İtalyan falan gibi...
    Bunları yapabilirse Aykut hoca siz o zaman Fenerbahçe'yi seyredin...
    Aykut hoca'nın bunları yapmak istediğini düşünüyorum ama ne derece izin verilir,neler yapabilir bunları bekleyip göreceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Antu Admini Cengizhan

Lucescu ile sözel olarak anlaşıldı.
    Bir daha transfer yazmayacaktım ama Mutu ve Lucescu paket olarak geliyor gibi duruyor.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

eğer gelirse lucescu, yönetim tükürdüğünü yalamış olacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    eğer gelirse lucescu, yönetim tükürdüğünü yalamış olacak.
    Zaten o zaman bütün Fenerbahce taraftarının gözünde ne Aziz Başkan kalır ne de yönetim. 2007 deki açıklamaları hatırlatmak lazım yönetime..
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gelir 2 maç üst üste kazanır bağra basılır.

Öyle şey olmaz.

Bakınız Daum örneği.Ve daha birçok örnek verilebilir tükürük yalama konusunda (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Asıl Lucescu geçmişte dediği laflardan sonra gelirse, O'na inancım kalmaz. Daum'Un ilk senesini hatırlayalım, 11 puan geriden Fenerbahçe şampiyon olduğunda neler neler demişti.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Gelir 2 maç üst üste kazanır bağra basılır.

Öyle şey olmaz.

Bakınız Daum örneği.Ve daha birçok örnek verilebilir tükürük yalama konusunda (:
    Daum durumu daha farklı. Şu açıklamadan sonra Lucescuyu getirmek mantıklı mı?

17 Mayıs 2007

"Sayın Neşet Yalçın böyle bir telefon görüşmesi yapmadığına göre‚ haberin kaynağı Lucescu ise kendisinin çıkıp bunun doğru olmadığını açıklaması gerekmektedir. Eğer Lucescu Fenerbahçe Spor Kulübünün adını kullanarak bu şekilde bir pazar yaratmaya çalışıyorsa şu herkesçe net olarak bilinmelidir ki‚ Fenerbahçe Spor Kulübü‚ kulüp ilkelerimiz ve spor anlayışımız ile tamamen birbirine zıt bir yapıda olan Lucescuyu hiçbir şekilde ve hiçbir dönem transfer etmeyi düşünmemiş‚ bundan sonrası için de kesinlikle düşünmemektedir."
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

her ne olursa olsun ben lucescu'ya karşıyım. oynattığı futbolu beğenmiyorum.

alın getirin braga'nın teknik direktörü pacienca'yı. sabredin 1-2 yıl. sonra 5 yıl içinde gelsin istediğimiz şey.

adam 600-700 bin dolarlık oyuncularla zirveyi kılpayı kaçırdı. porto bile 32 yaşında teknik direktör getiriyor. biz neden yapamıyoruz? çünkü vizyon yok. vizyonumuz ne? kendisi ispatlamış teknik direktörü getir son demlerinde, şampiyonluk bekle...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

pacienca'ya takılmayın. sadece bir örnek. türevleri de olabilir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    her ne olursa olsun ben lucescu'ya karşıyım. oynattığı futbolu beğenmiyorum.

alın getirin braga'nın teknik direktörü pacienca'yı. sabredin 1-2 yıl. sonra 5 yıl içinde gelsin istediğimiz şey.

adam 600-700 bin dolarlık oyuncularla zirveyi kılpayı kaçırdı. porto bile 32 yaşında teknik direktör getiriyor. biz neden yapamıyoruz? çünkü vizyon yok. vizyonumuz ne? kendisi ispatlamış teknik direktörü getir son demlerinde, şampiyonluk bekle...
    O zaman Aykuta bir şans verelim. Örneğin Ertuğrul Sağlamın yaptığını Aykut Kocaman neden yapamasın? Üstelik daha fazla avantajı var. Fener medyası, kulüp finansı, arkasında duracak taraftar ve hatta Aziz Yıldırımın Aykuta olan güveni. Yahu bunları da geçtim. En güzel örnek Zico. Adam geldi piyasasını yaptı. Hatta Fenerbahçeye teşekkür etmedi mi? Avrupada ismimi duyurmaya yardımcı oldunuz diye. Belki sonra başarılı olamadı ama bizimle başarılı oldu. Aragonesi getirdik, Daumu getirdik, hatta Lorant bile geldi. Bence Camianın çocuğu, Türk Futbolunun efsane isimlerinden Aykut Kocaman da bir şansı hak ediyor. Ama senin dediğin gibi Umut iş yine vizyona çıkıyor. Olmayınca olmuyor...
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aman alh krusn ne lucescusu ya 20 yıl daum kalsın ondan iyidir.Lucescu kim ya hiç beğenmiyorrum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Asıl Lucescu geçmişte dediği laflardan sonra gelirse, O'na inancım kalmaz. Daum'Un ilk senesini hatırlayalım, 11 puan geriden Fenerbahçe şampiyon olduğunda neler neler demişti.

Yıl 2001... Galatasarayın başında Lucesku... Fenerbahçenin başında Mustafa Denizli... Arada müthiş bir şampiyonluk yarışı var. "İtler istedi diye atlar ölmez" şeklinde bir laf etti. Ortalık birbirine girdi. Devamında ve cevap mahiyetinde Kadıköy'de açtığımız pankratlardan bahsetmiyeyim...

Bu şekilde düşünmek yanlış. Tümer'in Fenerbahçe hakkında söylediklerini biliyoruz, ama geldiğinde bağrımıza basmadık mı? Hatta o da ayrıldıktan sonra Beşiktaşlı olduğunu, ama Fenerbahçe'nin bambaşka bir kulüp ve camia olduğunu, bunu ancak içinde olunca anladığını söylemişti.

Emre hakkında onca spekülasyon vardı, ancak gelince bağrımıza basmadık mı? Emre de çocukken Fenerbahçeli olduğunu söyledi, geçmişte ne yaptıysa yaptı beni ilgilendirmiyor, sahada formanın hakkını son damlasına kadar veriyorsa isterse Galatasaraylı ister Beşiktaşlı olsun.

Emre ve Tümer örnekleri var önümüzde, aynı şekilde daha devamı da gelebilir. Bugün Arda'nın ne kadar fanatik bir Galatasaraylı olduğunu bildiğimiz halde Fenerbahçe'de oynamasını istemez miyiz? Yine Tuncay'ın ve Semih'in ne kadar Fenerbahçeli olduğunu bildiğimiz halde Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer olmasını anormal karşılar mıyız?

Ben sadece tek bir isme fanatik duygularıma bağlı olarak karşıyım, o da Fatih Terim. Terim hariç her hoca eğer işini düzgün yapacak bir hocaysa takımın başına gelebilir. Terim'in bizi ligde şampiyon yapacağını bilsem bile kendisini görmek istemem, sanıyorum hiçbir Fenerbahçeli görmek istemez. Ama ezeli rakiplerimizin diğer hoca veya oyuncularını eğer bizim yönetimimiz uygun görüp takıma kazandırmışsa ve o kişi işini düzgün yapıyorsa, saygım sonsuzdur.

Lucescu da bana göre çok kaliteli bir teknik direktördür. Galatasaray'ı şampiyon yapması dışında, yeni geldiğinde Süper Kupa'yı kazandı, ayrıca Galatasaray'ı ŞL'de çeyrek finale taşıdı. Üstelik kadro çok üst düzey de değildi, zira UEFA Kupası kazanıldıktan sonra birçok önemli futbolcu takımdan ayrılmıştı. Galatasaray'ı şampiyon yapmasına rağmen bence rahmetli Özhan Canaydın'ın büyük bir hatasıyla takımdan kovulmuş ve yerine Terim getirilmiş, Lucescu da Beşiktaş'ın başına geçmiş ve Beşiktaş'ın 100. yılında harika bir şekilde (yanılmıyorsam bir tek Diyarbakırspor mağlubiyeti vardı o sezon) şampiyon yapmıştı. Ertesi sezon da 11 puan öndeyken, Samsunspor maçında yaşanan olaylardan sonra takım çok kötü bir hal almıştı ve şampiyon Fenerbahçe olmuştu. Eğer Lucescu dışında gelişen bu olaylar yaşanmasa ve yönetim 11 puan öndeyken yaşanan olumsuzluklara karşı tedbirler almış olsaydı, Lucescu 2 yıl üst üste Beşiktaş'ı şampiyon yapacaktı. Lucescu'nun meşhur Chelsea zaferini kazandığını da unutmayalım Beşiktaş'la, Sergen'in attığı iki golle Stamford Bridge'de Chelsea gibi bir devi Beşiktaş devirmişti.

Lucescu'nun Shakhtar'daki yaptıkları da Türkiye'de yaptıklarından çok daha büyük. Onları tek tek anlatmaya gerek yok. Şu bir gerçek ki Lucescu çok iyi bir teknik direktör. Türkiye'yi tanıması açısından diğer yabancı hocalara göre gelmesi avantaj olur.

Umarım Lucescu ile ilgili Antu admininin vermiş olduğu bilgi doğrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha önce ezeli rakiplerde oynaması ya da çalıştırması değil sorun, buna ben de takılmam. Ama o dönemde Fenerbahçe'ye demediğini bırakmayan ve takımını toparlamak yerine sürekli Fenerbahçe'ye bulaşan birisi, takımın başına gelirse ben onu samimi bulmam. Tabi ki desteklerim takımın başına geldiğinde artık bizim hocamızdır, olay bitmiştir.

Geçen sene getirilse ki gündeme geldiğinde, hiç geçmişi düşünmeden getirilmesinde sakınca yok demiştim ama şimdi gördük ki Daum'un da eline 2 kanat oyuncusu ve 1 etkili forvet verin, aynı mantıkla Lucescu gibi takımı oynatır.

Savunma ağırlıklı, sadece 2 kişi ile hücum organizasyonu yapılan, hücumda Alex'e bağlı bir anlayışte takımı izlemek istemiyorum artık. Bu nedenle karşıyım, Lucescu geleceğine, Daum kalsın, 2-3 takviye ile, onun yapacaklarını yapar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ben Romanya'da yasiyorum hemen hemen hergun Lucescu ile ilgili haber cikar burda henuz Fenerbahce'ye gidecegi ile alakali bir sey gormedim , ayrica sunu da belirtmekte fayda var Lucescu icin iyi takim kurar iyi oynatir fakat belirli bir seviyesi var denilir burada , yonettigi takima buyuk basarilar kazandiramaz diye bir gorus var

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Ben Romanya'da yasiyorum hemen hemen hergun Lucescu ile ilgili haber cikar burda henuz Fenerbahce'ye gidecegi ile alakali bir sey gormedim , ayrica sunu da belirtmekte fayda var Lucescu icin iyi takim kurar iyi oynatir fakat belirli bir seviyesi var denilir burada , yonettigi takima buyuk basarilar kazandiramaz diye bir gorus var
    Shaktari ucurdu adam yetmezmi

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Daha önce ezeli rakiplerde oynaması ya da çalıştırması değil sorun, buna ben de takılmam. Ama o dönemde Fenerbahçe'ye demediğini bırakmayan ve takımını toparlamak yerine sürekli Fenerbahçe'ye bulaşan birisi, takımın başına gelirse ben onu samimi bulmam. Tabi ki desteklerim takımın başına geldiğinde artık bizim hocamızdır, olay bitmiştir.

Geçen sene getirilse ki gündeme geldiğinde, hiç geçmişi düşünmeden getirilmesinde sakınca yok demiştim ama şimdi gördük ki Daum'un da eline 2 kanat oyuncusu ve 1 etkili forvet verin, aynı mantıkla Lucescu gibi takımı oynatır.

Savunma ağırlıklı, sadece 2 kişi ile hücum organizasyonu yapılan, hücumda Alex'e bağlı bir anlayışte takımı izlemek istemiyorum artık. Bu nedenle karşıyım, Lucescu geleceğine, Daum kalsın, 2-3 takviye ile, onun yapacaklarını yapar.
    Lucescu Daum'dan fazlasını yapabilecek bir hoca. Daum, hep aynı şekilde takımı oynatıyor, mümkünse kadroyu da değiştirmiyor ve bazı oyuncuları küstürüyor. Bunların başında Volkan gelir, sonra bu sezon yaşadıklarıyla Semih ve daha önce de Pierre van Hooijdonk ile Anelka. Dolayısıyla Daum kaliteli futbolculardan tam verim alamayan bir hoca, onları küstürüp takımdan ayrılma noktasına getirecek kadar da inatlaşan bir hoca. Sistemi ve taktiği de hep aynı, Trabzonspor'la oynanan iki maça bakalım, birinde tamamen ruhsuz ve isteksiz bir takım ama şablon aynı, yapılan müdahaleler ve değişiklikler aynı, diğerinde rakibi boğan ama gol yollarında yetersiz bir takım ama şablon yine aynı ve yapılan müdahaleler ile değişiklikler yine aynı. Bir buçuk hafta arayla takımda bu kadar farklı futbol olması normal olmadığı gibi buna getirilmeye çalışan çözümler hep aynı ve başarısız.

Lucescu ise modern futbolun gereklerini yerine getiren bir hoca. Farklı çözümler ve taktikler deniyor. En önemlisi de risk alıyor. Birlikte oynamaz denilen Tümer ve Sergen'den o dönem maksimum verimi almıştı. Galatasaray'a getirdiği isimsiz futbolcularla harikalar yaratmıştı. Forvetleri vardı, Niculescu muydu, öyle sıradan bir forvet bile verimli olmuştu, bizde Anelka ve Güiza gibi kariyerli ve kaliteli forvetlerden verim alınamadı. Avrupa'da da Daum'un yaptığı bir şey yok, Şampiyonlar Ligi ve UEFA maceraları hep hayal kırıklığıydı, bu sene de Lille gibi bir takıma elendik, üstelik bir üst turdaki muhtemel rakibimiz Liverpool'u dahi eleyecek güçte bir takım olmamıza rağmen. Lucescu bence istikrarlı, başarılı bir hocadır, kaliteli futbolcuları takıma getiren, hem savunmayı ustalıkla yapan hem de hücumda farklı yöntemleri deneyen, Avrupa'da da harika işler çıkaran bir hocadır. Daum'un kariyerinde bir Avrupa başarısı yok. Lucescu'nun ise Süper Kupa, UEFA Kupası, ŞL çeyrek finali gibi başarıları var. Bunlar tesadüf olamaz. Bana göre Lucescu ile anlaşılırsa ve istediği kadronun kurulması için maksimum fedakarlık gösterilirse, istikrarlı ve başarılı bir takım haline geliriz, şampiyonluk kaçırdığımızda da geleceğe umutla bakabilir veya Avrupa başarılarımızla teselli olabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Shaktari ucurdu adam yetmezmi
    Shaktar'i ucurdumu ? eger Uefa kupasi'ni diyorsan evet shaktar icin buyuk basaridir haklisin ama buna ucurmak bence denilemez cunku shaktar'in su anki ekonomik yapisi ve harcadigi paralar ile Uefa degil S. Liginde Lyon kadar istikrar li bir takim olmasi gerekirdi diye dusunuyorum

Fenerbahce'nin bu saatten sonra Daum'da oldugu gibi ''saglamci'' davranip bu adam daha once burda sampiyonluk yasadi nasil olsa yine olur diye bir mantikla Lucescu'yu getirmesi cok yanlis olur bu sene yasanan trajedidedn sonra bence FB'nin vites yukseltip cok daha iddaali bir kadro kurmasi gerekli bunun icinde ilk is karakterli iyi bir T. Direktor getirmekle basliyor ve su anda Pellegrini , Benitez gibi bir cok iyi T. Direktor bosdayken bu tarz kendi futbol ekolu , sistemi , mantalitesi olan bir hoca getirmek gerekir hatta bence FB icin en hayirli hoca su an Laudrup dur ama olurmu bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene devra arası 1 kaliteli stoper alınsaydı (Neill gibi) hem savunmada Lugano yokken Lille'e elenmezdik (savunma yine de iyiydi, golü maçın bitmesine yakın yemiştik) Daum'la de daha ileriye gidebilirdik, lig şampiyonluğu gelebilirdi.

Eğer ki bu sene stoperle birlikte 2 kanada ya da sol kanada ve orta sahaya, forvete de olmak üzere 3 oyuncu alınsın, Daum'un başarılı olacağını düşünüyorum, Lucescu'nun yapacağını en kötü yine yapar diyorum. Bu nedenle istemiyorum Lucescu'yu.

Lucescu geleceğine Aykut Kocaman'a şans verilsin, Lucescu umarım gelmez, sıkıcı maçları izlemek istemiyorum artık, 1-0 1-0 galibiyetler bu sene bizi yarışa ortak etse de, tüm sezonun genelinde böyle oyunu izlemek istemiyorum, bu nedenle karşıyım Luce'ye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Daum farklı mı sanki? O da hep 1-0, 1-0... Hatta son dakika golleriyle kazandığımız maçlar da oldu, burun farkıyla. Daum'la bol gollü maç kazanmamız imkansız gibi. Bol gollü, çok ofansif bir futbol oynamak istiyorsak, öncelikle Alex'ten bağımsız bir hücum organizasyonu yapmalıyız ve Pellegrini gibi bir hocayı getirmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte ben de onu diyorum Egemen. Lucescu daha çok savunmaya önem veren bir hoca, takım savunması yaptıracak, hücumu Alex üzerine kuracak. Böyle olacaksa Daum kalsın en azından diyorum.

Yoksa Daum'un kalmasını ben de istemiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Lucescu gelirse, seneye Neymar'ı almak zorundayız. Yoksa hiçbir şekilde bu takım ile maç kazanamayız.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Lucescu getirilene kadar Aykut Kocaman geçsin takıın başına.
    Ayrıca bazı atasözleri geliyor aklıma Lucescu'nun söylediği, bir tek ben mi hatırlıyorum? Ne çabuk unuttu yöneticilerimiz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Elyasa'nın menajeri görüşmelerin devam ettiğini, Fenerbahçe'ye yakın olduklarını açıklamış.

Macarca bir haberin iddia edilen çevirisine göre; Dzudzsak Fenerbahçe'ye gelmek istediğini söylemiş. Bir başka habere göre; Macaristan teknik direktörü Koeman Dzudzsak'a 1-2 yıl daha PSV'de kalmasını ve Türkiye'ye gitmemesini söylemiş.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 04.Haziran.2010 at 23:09
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Elyasa iyi bir alternatif olabilir.Dzudzsak ise müthiş olur.Umarım gerçekleşir bu transfer.

Nesil
    2006

Dzudzsak ile Nemeth'i alalım hücum hattında sorun kalmaz.

Nesil
    2006

Elyasa Konyaspor'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün ilk çıkan haber Konyaspor'a gideceği yönündeydi.. 1 saat geçtikten sonra Fenerbahçe'nin adı geçmeye başladı.. Fiyat yükseltmek için manager oyunuda olabilir çıkan haberler.

Default O da F.Bahçe'yi istiyor!

PSV Eindhoven forması giyen Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak, ülkesindeki spor gazetelerinden Nemzeti Sport'a Fenerbahçe'nin teklif yaptığını açıkladı.
    24 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'ye ne kadar yakınsın?" sorusuna, "Fenerbahçe ile PSV Eindhoven arasındaki görüşmeler sürüyor. Transferin durumu haziran ayı içerisinde belli olacak" yanıtını verdi.

BU TEKLİF ONUR VERDİ
    Başarılı oyuncu, "Bu teklifi almak bana onur verdi. Valencia, Stuttgart ve Palermo kulüpleri de beni istiyor" ifadesini kullandı. Dzsudszak, İspanya ya da İtalya liglerinde futbol oynamak istediğini, ancak PSV Eindhoven'a teklif edilecek bonservis bedelinin geleceğini büyük ölçüde belirleyeceğini de kaydetti.

Sporx
    Last edited by tarikko : 05.Haziran.2010 at 11:39

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Lugano'nun, Forlan hakkında söyledikleri diye bir haber vardı, bu yalanlandı, boşuna umutlanmayın, basın gazı aldı, satabilmek için gazeteleri yapmadık numara kalmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri