Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Şimdi bir süredir yani yeni yıla girdikten sonra kargo konusunda sıkıntı yaşadılar. Çok yogunluk oldugu ürünleri göndermede problem yaşıyorlar. mesela stokta yok ibresini koymuyorlar alan alıyor alıyor. Sonra bekle ki ürün gelsin Mesela 5800 ı kampayalı yaptılar. Telefonun gelmesi için 1 ay bekleyenleri biliyorum ben, iptal ettiriyorsun para 2-3 haftadan önce hesabına geçmiyor.

Ama şimdi problem yok. Ben 2-3 günce önce aldım HB den ulaştı elime... Hızlı kargo ibraesinin hızlı olması kesin ellerinde var ve hemen yollacaklar çağrışımı yaratıyor insanlarda... Genelde de öyle zaten çok stoklu ürünlere bunu koyuyorlar hızlıca iritebilmek için... O olmasada takma her türlü eline ulaşır.

Hızlıal.com var, orayada bakabilirsin. Zaten çok pahalı birşey değil. Sen kafana yatıyorsa al gönderirler.
Coşkun abi biliyorum hızlıalı. Bi kaç arkadaşım önerdide hepsiburadadan aldım artık.

Soğutucu araştırırken oturduğum yerde bi arkadaşta buldum. Onu alacağım. Onun yerine game ped aldım ;

http://www.hepsiburada.com/ProductDe...=oyunpir982038

Şu ürünü aldım. Annemin TC nosunu falan verdik ama annemle papaz olmam inşl. Kapıda kimlik kartını gösterir kargoyu alır heralde. Bne 17 yaşında olduğumdan dolayı kargoda sorun çıkar diye öle yaptık.