Sayfa 248 / 896 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
7,411 ile 7,440 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Balasz gelirse çok faydalı olur. Topla çok hızlı, orta açaması iyi, duran toplarıda kullanıyo. Uğur Boral'ın faydalı ve sürekliliği olan versiyonu.

Aykut Kocaman ve İsmail Kartal'ın Krasic'i izlediği haberleri vardı geçen gün.

Krasic ve Dzsudzsak bu sene gelmesini çok istediğim isimlerden.Ama ondan önce teknik direktör konusunu çözüme ulaştırmak gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman teknik direktör olmuştur muhtemelen hatırlayalım geçen senede Daum'u uzun süre açıklamamışlardı.Lucescu'yu getirmezler geçmişte 2 tarafında söylediği sözlerden ötürü zaten getirirlerse Başkanda Lucescu'da gidene kadar askıya alırım taraftarlığımı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

El Yasa Fener'e doğru

Ankaragücü'nün başarılı defans oyuncusu El Yasa Süme, Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için gelecek hafta Türkiye'ye gelecek.

Sezon sonu tatilini ailesinin yanında Almanya'da geçiren El Yasa'nın gelecek hafta Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe ile masaya oturacağı öğrenildi. Başkent temsilcisi ile sözleşmesi sona eren El Yasa'nın ikinci tercihinin ise Gaziantepspor olduğu bildirildi.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

A.Madrid'in sportif direktörü Santos+6 milyon euro ya Forlan takasını düşünebiliriz felan demişler.Şaka yapıyorlar sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben santos+guiza ya forlanı veririz dedikleri şeklinde haber de duymuştum, ancak bunlara pek aldırış etmemek lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    A.Madrid'in sportif direktörü Santos+6 milyon euro ya Forlan takasını düşünebiliriz felan demişler.Şaka yapıyorlar sanırım
    Güiza üstünede bir miktar para versek çok makbule geçer Santos iyi bir bek onu vermeyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ZORUNLU AÇIKLAMA

05 Haziran 2010 Cumartesi

Basında bir süredir Atletico Madridten Forlan ve Ankaragücünden Elyasayı transfer edeceğimize dair sayısız haber yer almaktadır. Şunun net olarak bilinmesi gerekmektedir ki kulübümüzün bu iki futbolcu ile ilgili hiçbir transfer çalışması söz konusu değildir. Basına kulübümüz ile ilgili yalan transfer haberleri yapmaması çağrımızı bir kez daha yineliyor taraftarlarımıza da resmi açıklama olmadıkça hiçbir transfer haberine inanmamalarını önemle hatırlatmak istiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    (/s)

Forlan'a inanmamıştım en baştan beri.El Yasa'da menajer oyunu gibi duruyordu zaten,oyuncunun piyasasını yükseltmek için.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kim geliyor kim geliyor ? Merak konusu oldu iyice.

En son bi josico maldonado hatırlıyorum ben konuşulan onca isimden sonra..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

http://www.superdeporte.es/valencia/...uia/96910.html

Galiba Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Joaquin'i istediğini söylüyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    http://www.superdeporte.es/valencia/...uia/96910.html

Galiba Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Joaquin'i istediğini söylüyor.

Süper transfer olur her kime gelirse gelsin (:

Bizim yönetim başka sularda yüzüyor, takımın yedek sağ beki, yedek sol beki, sol açığı yokken, hatta ön liberosu yokken, hala ne diye sağ açık düşünülüyor, anlamak güç.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

El Yasa'yı alacaklarını düşünüyorum ben.. Haberler çoğalmaya başladı El Yasa'yla ilgili. Sol bek içinde yabancı alacaklar herhalde. Sol açık zaten Balasz Dzudszak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Sol açık zaten Balasz Dzudszak.
    Kesinleştimiki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yalanlıyor ama Kulüp hem El yasayı hem İlhanı hem Forlanı anlamadım gitti.Ama Krasic ve Macarlı futbolcu adını yazamıyorum onu yalanlamadı bildiğim kadarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankara'dan yayın yapan bir spor sitesi. Fenerbahçe'nin Serdar Kulbilge'yi tekrar istediğini yazdı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar'ın gönderilmesi çok büyük hataydı zaten. Ama bu saatten sonra alınmasıda çok büyük hata olur.

Kenara baktığımızda gencecik Volkan ve Mert var. Demirel'den sonra sıra Babacan'dadır bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serdar çok fazla para istediği için sözleşme yenilenmemişti; resmi siteden böyle bir açıklama yapılmıştı. Fenerbahçe'den sorunlu ayrılan Serdar'a yönetimin kapıları tekrar açacağını hiç zannetmiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

başkan şampiyonluk için yeni formül buldu herhalde ankara deplasmanları zor geçiyo diye ankaradaki tüm futbolcuları almaya kalkıcaz serdara ihtiyacımız yok yalandır o haber
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gignac = Kazım + 9MN€ diye bir işlem geçiyor. Doğru olsa bari. Gignac bizim için fevkaladenin fevkinde bir transfer olur. Doğruluk payı nedir bilmiyorum ama inanmak istediğim bir haber olduğu için koydum . (=

Of of ne kadar güzel olur hem de.Alabilsek keşke Gignac'ı ama sanmıyorum haberin doğru olduğunu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ı da ilgilendirdiği için oraya da yazdım, buraya da kopyalıyorum.

Antrenör aramıyoruz

Her gün yüzlerce menajer‚ avukat kulübü arayıp futbolcu‚ hoca öneriyor. Montes ile görüşmeyi yaparken‚ Aykut Kocaman da yanımdaydı
    Celal Kolot´a göre‚ Schuster´in menajeri olan Vicente Montes İstanbul´a Beşiktaş için gelmiş. Hatta sözleşmeyi onun yanında Milano´ya fakslamış
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım´ı aradım. Gazetelerde Real Madrid´den ayrılan Pellegrini´ye Fenerbahçe´nin antrenörlük teklif ettiğinizi yazıyordu..

Doğru mu diye sordum..
    Şaşırdı..
    ´Ciddi misin?´ dedi..
    Evet‚ İspanya gazeteleri böyle yazmış cevabını verdim..
    O vakit‚ sen doğrusunu yaz diye şöyle anlattı..

DAUM´LA OTURUP KONUŞUCAĞIZ
    ´Her gün kulübe yüzlerce menajer‚ avukat telefon edip‚ faks çekerek antrenör‚ futbolcu öneriyor.. Fenerbahçe o kadar büyük kulüp ki‚ ünlü hocalar‚ futbolcuların hepsi gelmeye can atıyor.. Biz Pelligrini için kimse ile konuşmadık‚ teklif de yapmadık.. Tam tersine Josico´nun menajeri Vicente Montes telefon ederek bu hocayı bize önerdi. Hatta konuşmayı yaparken Aykut Kocaman da yanımdaydı.. Ve kendisine açık açık hoca aramadığımızı‚ bizim böyle bir sorunumuzun olmadığını da söyledim.´
    Bu cevap karşısında insanın aklına iki soru geliyor.
    ´Ya Daum kaldı veya Daum gidecek‚ takımı Aykut Kocaman çalıştıracak..´
    Onu da sordum.
    ´ Şu anda Fenerbahçe´nin sorunu hoca değil‚ eksik yerlerimize alacağımız oyuncular.. Görüştüğümüz‚ konuştuğumuz futbolcular var. İsmini açıkladığımız anda rakamlar yükseliyor. İşi bitirmeden‚ imzayı atmadan kimseye bir şey söylemeyeceğiz.. Daum ile de oturup konuşacağız.. Ortak bir noktayı bulursak da el sıkışıp‚ ayrılacağız..´
    Telefonu kapattım.
    İkinci bir haber ile karşılaştım.
    O da Josico´nun menajerinin Türkiye´ye Fenerbahçe için değil‚ Schuster bağlantılı Beşiktaş içinmiş. Celal Kolat´a göre‚ Vicente Montes aynı zamanda Schuster´in menajerlik şirketinin önemli ismiymiş.. Kolot diyor ki ´Montes ile yemek yedim. Bana Beşiktaş için geldiğini‚ hatta iki yıllık sözleşme bile imzaladıklarını anlattı... Daha sonra ben de yanındayken sözleşmeyi cep telefonundan Milano´ya faksladı...´

Alaattin METİN
    AKŞAM
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

anlasilan baskan daumu göndermeyecek

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Onun kaynağı ne derece güvenilirdir bilmiyorum ama, benim duyumlarına güvendiğim bir abi; söylentileri doğruladı. Daum ile sonucu ne olursa olsun sözleşme en kısa zamanda feshedilecek, Aykut Kocaman da ondan sonra açıklanacakmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

15 haziranda daum istanbul'a gelecekmiş. aykut da 16'sında açıklanabilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut hoca kesin olarak TD olacak mı ki ?

Nesil
    2006

Bu gün Fanatik gazetesinde, en son çare teknik adam olurum tarzında bir yazı vardı. Gönülsüz olarak gözüküyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Dediğim gibi bu duyumu aldığım abi çok güvendiğim, sağlam yerlerle temasları olan birisi. Onun kaynağının kim olduğunu bilmiyorum ama, sağlamdır büyük ihtimalle. Bakalım göreceğiz. Olmazsa eğer dediği, eksi puan. Spor gazatelerinde ki transfer haberi gibi oldu. Hayırlısı bakalım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Dediğim gibi bu duyumu aldığım abi çok güvendiğim, sağlam yerlerle temasları olan birisi. Onun kaynağının kim olduğunu bilmiyorum ama, sağlamdır büyük ihtimalle. Bakalım göreceğiz. Olmazsa eğer dediği, eksi puan. Spor gazatelerinde ki transfer haberi gibi oldu. Hayırlısı bakalım.
    abi transferlerle ilgili bir gelişme yok sanırım. hoş olsa yazardın zaten
    (/s)

Mesaj Yetkileri