Schuster zaten kesin gelecek, niye böyle garip açıklamalar ve işler yapıyorlar ki? Schuster'dan başka bir hocanın gelme ihtimaline %1 bile vermiyorum, getirin adamı, başlayn transfer çalışmalarına.
Schuster zaten kesin gelecek, niye böyle garip açıklamalar ve işler yapıyorlar ki? Schuster'dan başka bir hocanın gelme ihtimaline %1 bile vermiyorum, getirin adamı, başlayn transfer çalışmalarına.
"YÜCE ATATÜRK"
Eğer durum buysa -ki büyük ihtimalle öyle-, ben bu durumun oluşmasında bizim yönetimin acayipliği kadar spor kamuoyunun gereksiz yaygarasını da kabahatli buluyorum. Denizli'nin rahatsızlığı yeni bir olay değil, muhtemelen yönetim bizden çok önce de biliyordu, ne olmuş alternatif bir plan olarak Schuster ile temas kurmuşlarsa? Bu ülkede sanki ilk defa teknik adamla problem yaşanıyor. Luce'yi, Del Bosque'yi, Faih Terim'în geliş gidişlerini, Skibbe'ye, Tigana'ya yapılanları (adamlar gitsin diye yardımcılarını kovdular), Aragones'i falan geçtim, bizzat Mustafa Denizli'nin geliş sürecini ve E. Sağlam'ın nasıl gittiğini hatırlayalım. Sonuçta bu işleri Mustafa Hoca bilir ve öyle bir durum olsa dahi olay yaratmaz. Ama Rijkaardın düğününe kadar sorgulayan malum medyamız elbette bu fırsatı da kaçırmayıp olmadık yerden kriz yarattı. Bizimkiler de balıklama atladılar her zamanki gibi.