Sayfa 255 / 896 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
7,621 ile 7,650 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Sırp futbolcu Milos Krasic, transferiyle ilgili görüşmeleri Dünya Kupası'ndan sonraya bıraktığını söyledi.

Kaynak : NtvSpor..

Artık gerek yok haber koymaya Krasic'le ilgili adam noktayı koymuş..
    Krasiç defteri bence 3-4 gün önce kapandı zaten, Rusya'ya gitmişlerdi, kulüple anlaşıldı ama Krasiç Türkiye'ye gelmek istemiyor, bu nedenle diğer tercihlere geçildi ve Stoch alındı.

Cihan Kamer de, farklı pozisyonlarda görüştüğümüz oyuncular var dedi, Krasiç'e tekrar dönmezler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gerçekten süper transfer tebrik ediyorum Fener li yöneticileri..

Bizimkiler den o kadar para çıkmamıştır çıksa çoktan alırdık zaten..Bu sene Fener bombaları patlatacak çünkü bu işler parayla oluyor bizdede öyle birşey yok

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Aman napalım bizim de serdar özkan'ımız var. turkiş ronaldinho.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

15 Haziran 2010 Salı/14.30 - Yeni Zelanda-Slovakya TRT-1
    20 Haziran 2010 Pazar/14.30 - Slovakya-Paraguay TRT-1
    24 Haziran 2010 Perşembe/17.00 - Slovakya-İtalya TRT-1 VEYA TRT-3

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ibrahimovic için 40 m euro önermişiz barcelona'ya.

yakında medyada yer alır.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Müthiş bir transfer. Ezeli rakibimizin elindek kapmak daha bi güzel

Sol tarafada Cücak alınsın, bir pivot santrafor, bir stoper, bir de ortasahanın ortasına bi isim alınsın ohh ne güzel olur ( çok mu şey istedim ne )

-------------- emre ---- transfer----------------

-----Stoch-------------------------------Cücak-----

--------------Güiza-----------Transfer------------

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post

fanantik geçenlerde yapmıştı habeer başkan iboyu istyo diye

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fenerbahce'ye hayirli olsun Stoch , cok iyi bir transfer

anliyamadigim bir konu var 2 haftadir Galatasaray ilgileniyordu stoch ile , butun basin kuruluslari bunu yaziyordu ne ve nasil olduda Fenerbahce aldi bu oyuncuyu Turkiye'den bir takim bir oyuncu ile ilgilenince diger takimlarda biz alalim diye bir mantik ile hareket ediyorlar nasil oluyor bu isler anliyamadim ben

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    fanantik geçenlerde yapmıştı habeer başkan iboyu istyo diye
    fanatik'in bu haberi yaptığından haberim yok

medya derken, ntvspor, dha ve türevlerini kastettim.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aziz Başkanın kafası bozulursa alır valla İbo yu Geçen senelerde de Eto'o için kulübüyle anlaşmıştık 35 milyona ama kendisi 9 milyon Euro istemişti takım içi denge bozulmasın diye getirmemiştik demişti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yok canim o kadar da uzun boylu degil adamlar eto + 50 milyon euro verdiler 1 sezonda 40 milyon euorya birakacaklarini hic sanmiyorum biraksalarda ibrahimovic gelmez zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

barcelona tok satıcı. ne olacağı belli olmaz.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by izmer96 View Post

anliyamadigim bir konu var 2 haftadir Galatasaray ilgileniyordu stoch ile , butun basin kuruluslari bunu yaziyordu ne ve nasil olduda Fenerbahce aldi bu oyuncuyu Turkiye'den bir takim bir oyuncu ile ilgilenince diger takimlarda biz alalim diye bir mantik ile hareket ediyorlar nasil oluyor bu isler anliyamadim ben
    Aykut Kocaman Stoch'u uzun zamandir izlediklerini son 1 aydirda Stoch icin transfer calismasinda bulunduklarini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Müthiş bir transfer. Ezeli rakibimizin elindek kapmak daha bi güzel

Sol tarafada Cücak alınsın, bir pivot santrafor, bir stoper, bir de ortasahanın ortasına bi isim alınsın ohh ne güzel olur ( çok mu şey istedim ne )

-------------- emre ---- transfer----------------

-----Stoch-------------------------------Cücak-----

--------------Güiza-----------Transfer------------

------------------------volkan---------------
    gökhan---lugano------gallas-----------santos
    -------------emre-----------topuz--------
    stoch------------alex----------------------cucak
    ------------------semih-------------------------

Stoch takima cok yarar saglayacaktir bence cok yerinde bi transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gallas benim de aklıma geldi =) Semih mi ? bize çalım atabilen , hızlı , güçlü forvet lazm , love gibi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aziz Başkan ANDRE PİERRE GİGNAC 'ı istiyoruz. Duy sesimizi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aykut Kocaman

"Kulübümüzün genel yapısı itibariyle kuvvetli oyuncular ön planda. Ama bunla birlikte genç ve gelecekte kulübe maksimum performans sağlayacak isimler ve bu isimlerin ileride mali anlamda da katkı sağlayacak isimler olmaları da tercih nedenimiz. "
    Dszudszak'ı beklemedeyiz...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Öncelikle Fenerbahçe'ye hayırlı olsun Ben açıkcası Galatasaray'ın ilgilendikleri bir oyuncuyu aldıkları için çok rahatsız olmadım. Aksine biz ilgilendiğimiz için Chelsea fiyat yükseltmiştir muhtemelen Yani biz işin içinde hiç olmasak Stoch belki de 3-4 milyon €'ya gelebilirdi. Tam tersi de olabilirdi.FB de ilgilendiği için Chelsea bize satabilirdi 8-10 milyon € ya ama bizim yönetim kesinlikle bu sezon taviz vermeyecek sanırım transfer politikasından. Bu olmazsa başkasını alırız demişlerdir sanırım. Genç ve yetenekli bir oyuncu olduğu söyleniyor, FB-Twente maçları dahil, hiçbir maçını izlemedim ama iyi oynarsa 9 Milyon €'yu hak eder. Kötü oynarsa da daha genç olduğu için zararına falan da olsa FB ilerleyen yıllarda satar. Sonuçta genç yani Ama işte Galatasaray'ın da ilgilenmesi Chelsea'nin çok işine yaramış bence. Çünkü büyük takımlarda yer bulamayan genç oyuncular kendilerine ödenen yıllık paradan kurtulma amaçlı çok cüzi bonservis bedellerine satılıyorlar...

Neyse, alana da satana da tekrar hayırlı olsun
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Stoch hayırlı olsun öncelikle.Bu sanırım Fenerbahçe'nin yakın dönemde yaptığı ilk genç yetenekli yabancı transferi.Şöyle bir düşündümde aklıma başka bir isim gelmedi.Stoch'u hiç seyretmemiştim daha önce ama ismini baya duymuştum.Bugün Youtube'de baktım bir kaç videosuna.Yetenekli bir oyuncu olduğu belli oluyor.Fenerbahçe için iyi bir transfer gibi duruyor.Bu transfer Fenerbahçe'de bu sene futbolda yıllardır izlenen politikanın değişeceğine dair en net işarettir.Bu da Fenerbahçe için olumlu bir gelişme olarak gözüküyor.

barcelona tok satıcı. ne olacağı belli olmaz.
    İş İbrahimovic'te biter sonuçta.Eğer gerçekten böyle bir teklif yaptıysa Fenerbahçe yönetimi,Nasreddin hocanın ya tutarsa mantığıyla yapmıştır büyük ihtimal.Mantıklı düşünen birisi sanmıyorum İbrahimovic'in İstanbul'a geleceğini kabul edeceğini düşünsün.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Gallas benim de aklıma geldi =) Semih mi ? bize çalım atabilen , hızlı , güçlü forvet lazm , love gibi
    kontenjana takıldım ayrıca bu ortasahayla güiza dışında herkes gol krallığına oynar

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Stoch hayırlı olsun öncelikle.Bu sanırım Fenerbahçe'nin yakın dönemde yaptığı ilk genç yetenekli yabancı transferi.Şöyle bir düşündümde aklıma başka bir isim gelmedi.Stoch'u hiç seyretmemiştim daha önce ama ismini baya duymuştum.Bugün Youtube'de baktım bir kaç videosuna.Yetenekli bir oyuncu olduğu belli oluyor.Fenerbahçe için iyi bir transfer gibi duruyor.Bu transfer Fenerbahçe'de bu sene futbolda yıllardır izlenen politikanın değişeceğine dair en net işarettir.Bu da Fenerbahçe için olumlu bir gelişme olarak gözüküyor.

Bunda ki en büyük etken Aykut Kocaman'ın varlığı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İş İbrahimovic'te biter sonuçta.Eğer gerçekten böyle bir teklif yaptıysa Fenerbahçe yönetimi,Nasreddin hocanın ya tutarsa mantığıyla yapmıştır büyük ihtimal.Mantıklı düşünen birisi sanmıyorum İbrahimovic'in İstanbul'a geleceğini kabul edeceğini düşünsün.
    artık ince eleyip sık dokuyorlar. ibrahimovic'in gelmeyeceğini ben de biliyorum ama bu oyuncuyla ilgilenmemiz mali düzeyde çok iyi olduğumuzu ve avrupa'nın büyük takımlarıyla yarışabileceğimizin göstergesidir.

aynı krasic'de olduğu gibi. büyük uğraşlar verildi ama olmadı. oyuncu fenerbahçe'yi değil türkiye'yi tercih etmiyor.

ibrahimovic 1. sınıf bir forvet ve dünyanın sayılı forvetlerinden. ibrahimovic'ten çok, alternatifini merak ediyorum ben.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dzsudzsak transferi yakın bir zamanda açıklanabilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

dzsudzsak transferi yakın bir zamanda açıklanabilir.
    duyum mu? hissiyatmı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Twente maçında dikkatimizi çekti, uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu dedi Aykut Kocaman.

İlk hedef Krasiç'ti ve uzun uğraşlara rağmen Türkiye'ye gelmeyi kabul etmedi Krasiç, böyle olunca listede diğer isimlere geçildi. Sonuçta işin başında işi bilen Aykut Kocaman var, takıma hızlı, genç kanat oyuncusu alınacaksa, Stoch'u alternatifler arasına almaması zaten hata olurdu hele ki aynı grupta maçlarını gördükten sonra.

Zaten 4 oyuncu ile görüşülmek için gidilmiş, bugün olmaz ama Aykut Kocaman ve Cihan Kamer Türkiye'ye dönmeden 1 transfer daha açıklanır diye düşünüyorum.

İbrahimoviç'in gelmeyeceğini hatta 35 yaşında bile gelmeyeceğini bilmeyen yoktur herhalde. Ama Barcelona'ya 40 milyon euro bonservis bedeliyle teklif yapmak da (reddedileceğini bile bile)
    gelecekte kulübe fayda sağlayabilir. En azından 40 milyon teklif yapabilecek gücümüz var diye avrupada tanıtım yapılmış olur. (Reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı )
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    duyum mu? hissiyatmı?

duyum .
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

“Avrupa istiyordu, Fenerbahçe’yi tercih etti”

Asbaşkanlarımızdan Cihan Kamer, Stoch transferinin ardından birkaç pozisyon için daha görüşmelerinin sürdüğünü açıklarken, önümüzdeki sezon sadece Türkiye’yi değil Avrupa’yı da düşünerek kadroyu şekillendirdiklerini ifade etti. Kamer, birçok Avrupa kulübünün peşinde olmasına rağmen, Stoch’un Fenerbahçe’yi tercih ettiğini de vurguladı.

Miroslav Stoch transferi nedeniyle İngiltere’de bulunan Cihan Kamer, transferin duyurulmasının ardından FBTV’ye açıklamalarda bulundu. Cihan Kamer şunları söyledi:

"Öncelikle yönetim kurulumuza, kulübümüze böyle değerli bir oyuncuyu kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Stoch’un teknik özellikleri ile ilgili bir şey söylemek bana düşmez; ama çok değerli bir oyuncu. Fenerbahçe’nin geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Bir kaç pozisyonda daha oyuncu arayışlarımız var, görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bununla ilgili taraftarlarımızı sevindireceğimizi düşünüyoruz. Son maçta yaşadığımız üzüntüyü bir daha yaşamamak için tüm gayretimizle takımımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Seneye sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da iyi olacak bir kadroya ulaşmak için uğraşıyoruz. Geçtiğimiz dönem içerisinde, Santos ve Baroni’yi getirdiğimiz dönemde de bir çok kulüp bunları istiyordu. Ancak gerek geçmiş dönemlerde Fenerbahçe’de oynayan Roberto Carlos ve Anelka gibi oyuncuların kulübe kazandırdığı değer, gerekse kulüp yapısıyla Fenerbahçe’yi tercih ettiler. Asıl önemlisi Avrupa’da birçok kulübün istediği bir ortamda Stoch’un bizi tercih etmesi. Ben kısa yöneticilik tecrübemde, oyuncuların her zaman Fenerbahçe’yi tercih ettiklerini gördüm. Büyüklük, güven ve finansal açıdan hassasiyetimiz de bunda önemli bir pay sahibi. Ayrıca taraftarımız da önemli. Stoch da Fenerbahçe’yi bizimle yaptığı maçlardan tanıyordu. Fenerbahçe taraftarını ve bunu da değerlendirdi. Özellikle Fenerbahçe’yi istediğini kendisi görüşmelerimizde beyan etti."

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

duyum .
    Daha önce de aynısını yazmıştım

Ağzın bal yesin emi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yaww tamam iyidir hoş oyuncudur da Galatasaray dahil bu türk kulüplerinin aldığı oyuncuları sanki tüm avrupanın elinden kapmış gibi yansıtması ve sonrasında da hava limanında binlerce kişi ile karşılaması oyuncu gelemden oyuncunun kendini dev aynasında görmesine sebep oluyor. Chelsea ( ki Fenerbahçe şampiyonlar ligine kalabilirse rakiplerinden biri olabilir ) kadrosunda bırakın ilk 11'i ya da ilk 18'i belki de ilk 25'e bile almadığı oyuncusunu bize satıyor ve biz bu oyuncuyu daha gelip ayağına top değmeden göklere çıkarıyoruz Açıkcası genç oyuncu transfer edilmesi Fenerbahçe adına kesinlikle pozitif bir gelişme ama artık Galatasaray dahil tüm Türk kulüpleri sıyrılmalı şu " Herkes istiyordu, bize geldi" "Yıldız oyuncu aldık" gibi daha oyuncu gelemden etiketleme işinden. Anelka gelir, Ortega gelir , Baros gelir, Kewel gelir yaparsın. Bu adamlar Avrupa'da kendilerini kanıtlamış gerçekten yıldız oyunculardır ama her ne kadar yetenekli olsa da daha Chelsea'de kadroya bile giremeyen oyuncuyu sanki Avrupa'nın en önemli kanat oyuncusu gibi göstermek de biraz garip oluyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri