İsteyen istediğine inansın, benim kaynak olarak gösterdiğim insan sıradan birisi değil, transfer haberleri hakkında hep bilgisi oluyor, bunun nedeni de derginin editörü olmasıdır.
DHA'ya göre bonservis ücreti 6.5 milyon euro oyuncunun alacağı da yıllık 3 milyon euro. Bu şekilde bakılırsa ilk yılın maliyeti 9.5 milyon euro oluyor.
Tabii ki en sağlıklı açıklama resmi açıklamalar olacaktır. Ama Fenerbahçe kulubünün ki değil, Chelsea resmi sitesi açıklasın. Çünkü Stoch transferinin gerçekleştiği tarihte Fenerbahçe resmi sitesinde yalanlama var spekülasyonlar kısmında. Aynı gün sabahı yalanlayıp akşamına transfer...
Ayrıca biz kendi yönetimimize neden kızalım, bence gayet mantıklı hareket etmişler. Bizimkiler fiyat konusunda anlaşmış ancak ödemeyi taksit ile yapmak istemişler. Ödeme planı detayında tıkanma olmuş galiba, Fenerbahçe'nin gelip ücretleri iki katına çıkardığı söyleniyor. Bu doğru olmasa bile ben yinede yönetimime kızmam, her transfer olacak diye bir şey yok. Dünya üzerinde bir sürü oyuncu var. Adnan Polat acele ile açıklama yapmış biraz da, buradaki gibi heyecanlı arkadaşların eleştirilerini dizginlemek için. Misilleme falan olacağını sanmıyorum zaten olsa da çok saçma olur.