Sayfa 261 / 896 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
7,801 ile 7,830 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İsteyen istediğine inansın, benim kaynak olarak gösterdiğim insan sıradan birisi değil, transfer haberleri hakkında hep bilgisi oluyor, bunun nedeni de derginin editörü olmasıdır.

DHA'ya göre bonservis ücreti 6.5 milyon euro oyuncunun alacağı da yıllık 3 milyon euro. Bu şekilde bakılırsa ilk yılın maliyeti 9.5 milyon euro oluyor.

Tabii ki en sağlıklı açıklama resmi açıklamalar olacaktır. Ama Fenerbahçe kulubünün ki değil, Chelsea resmi sitesi açıklasın. Çünkü Stoch transferinin gerçekleştiği tarihte Fenerbahçe resmi sitesinde yalanlama var spekülasyonlar kısmında. Aynı gün sabahı yalanlayıp akşamına transfer...

Ayrıca biz kendi yönetimimize neden kızalım, bence gayet mantıklı hareket etmişler. Bizimkiler fiyat konusunda anlaşmış ancak ödemeyi taksit ile yapmak istemişler. Ödeme planı detayında tıkanma olmuş galiba, Fenerbahçe'nin gelip ücretleri iki katına çıkardığı söyleniyor. Bu doğru olmasa bile ben yinede yönetimime kızmam, her transfer olacak diye bir şey yok. Dünya üzerinde bir sürü oyuncu var. Adnan Polat acele ile açıklama yapmış biraz da, buradaki gibi heyecanlı arkadaşların eleştirilerini dizginlemek için. Misilleme falan olacağını sanmıyorum zaten olsa da çok saçma olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Adnan Polat'ın Ufuk Ceylan , Sezer Öztürk , Selçuk İnan ve Ali Turan haberlerinde etikten haberi var mıydı ki .
    Sezer Öztürk yada Selçuk İnan bizim oyuncumuz değil. Haber üzerinden konuşulmuyor dikkatini çekerim transfer konuşuluyor.

Ufuk Ceylan için para + oyuncu verdik. Ali Turan bosman kuralı ile alındı. O kadar FM oynuyorsunuz hala öğrenemediniz mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ozman gidip oyuncuyu almamızda bir sakınca yok o kadar fm oynuyoruz değil mi ? Ben hiç gidipte fm de buyuk takımların peşinden koştuğu oyuncuyu alınca sen kurala aykırı hareket yapıosun biz ilgilenidouk die yazı çıkmıyor.Fm ye göre değerlendiriosan tabiiiii.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Misilleme falan yapmaz GS, yapmasın da zaten Galatasaray ya da Fenerbahçe büyük kulüp bunlar. Çoluk çocuk işi değil bu işler. Ben dün Adnan Polat2ın ağzından dinledim video haber olarak konu hakkındaki yorumu. Fenerbahçe baya bildiğin hem bonservis hem de oyuncunun alacağı ücreti katlayarak teklif yapmış. bu baya bildiğin rakip almasın diye yapılan bir olay.Çünkü sonuçta fiyat olarak Chelsea ve oyuncu ile bizimkiler de anlaşmış.Yani o fiyata da alınabilecek oyuncuyu sırf kaptırmayalım mantığıyla FB yönetimi bence de etik dışı bir hareket yapmış.Önceden GS'de yapmıştı diyerek savunma yapmak daha da komik oluyor. Çünkü Adnan Polat özellikle yurt dışı transferlerini kastediyor biz rakiplerin ilgilendikleriyle ilgilenmemeye özen gösteriyoruz diyerek. Yurt içi trasnferinde olaylar farklı boyutlara geliyor. Oyuncu GS'de oynamak istiyor mesela ama kulübü astronomik ücretler istiyor 4 ay sonra sözleşmesi bitecek adam için. Ayrıca iç transferde kesinlikle kapanın elinde kalsın bence. Sonuçta Türkiyede büyük takımlarda oynayacak 25 tane adam yok , Eğer potansiyelli bir oyuncu görüyorsa tabiki de herkes yarışacak o adam için.Ama yurt dışında bırakın 25'i , 250 tane adam var Neyse transfer hayırlı olsun ama Fenerbahçe bu kafayla gittiği sürece bu ligde hep antipatik kalacak Ama şöyle de bir durum var, Fenerbahçe'liler "Bizim sevgimiz bize yeter" diyorlar. O zaman ortada sorun da kalmıyor... Ben Galatasaray taraftarıyım... Galatasaray'ın yurt içi ve yurt dışında tüm maçlarında takımımı desteklerim. Beşiktaş avrupada kaybettiğinde üzülüyorum, Trabzon ,Bursa ya da Kayseri kaybettiğinde de üzülüyorum ama Fenerbahçe kaybettiğinde üzülmüyorum.Hatta bazen seviniyorum bile. Eğer buna Türk düşmanlığı derseniz ben de bugünü hatırlatırım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İsteyen istediğine inansın, benim kaynak olarak gösterdiğim insan sıradan birisi değil, transfer haberleri hakkında hep bilgisi oluyor, bunun nedeni de derginin editörü olmasıdır.

DHA'ya göre bonservis ücreti 6.5 milyon euro oyuncunun alacağı da yıllık 3 milyon euro. Bu şekilde bakılırsa ilk yılın maliyeti 9.5 milyon euro oluyor.

Tabii ki en sağlıklı açıklama resmi açıklamalar olacaktır. Ama Fenerbahçe kulubünün ki değil, Chelsea resmi sitesi açıklasın. Çünkü Stoch transferinin gerçekleştiği tarihte Fenerbahçe resmi sitesinde yalanlama var spekülasyonlar kısmında. Aynı gün sabahı yalanlayıp akşamına transfer...

Ayrıca biz kendi yönetimimize neden kızalım, bence gayet mantıklı hareket etmişler. Bizimkiler fiyat konusunda anlaşmış ancak ödemeyi taksit ile yapmak istemişler. Ödeme planı detayında tıkanma olmuş galiba, Fenerbahçe'nin gelip ücretleri iki katına çıkardığı söyleniyor. Bu doğru olmasa bile ben yinede yönetimime kızmam, her transfer olacak diye bir şey yok. Dünya üzerinde bir sürü oyuncu var. Adnan Polat acele ile açıklama yapmış biraz da, buradaki gibi heyecanlı arkadaşların eleştirilerini dizginlemek için. Misilleme falan olacağını sanmıyorum zaten olsa da çok saçma olur.
    dha ne kadar ciddi bir kaynak ? ne haberler yaptiklarini tek tek yazmiyim simdi sayfa dolar..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

9 değil 19 olsun önemli değil.O para kombinelerde,forma satışlarından vs. çıkar biyerde.Ama biz bu kadar takmıyoruz,diğer takımlar bizim muhasebemizi tutuyorlar.

Ayrıca o bosman kuralı Fifa'nın yerel yönetimlere serbest bırakmış.İsteyen Federasyonlar izin veriyormuş.Türkiye'ye böyle bir yaptırım yokmuş.Sözleşmesinden 6 ay önce değil,bittikten sonra oyuncu ile görüşüp,sözleşme imzalanıyormuş.Bugün Ntvspor'a katılan bir yorumcu söyledi.

Bu konuda bir Galatasaraylıdan sağlıklı bir yorum geldiğini görmek çok güzel.Sonuçta Galatasaray yönetimini resmen biz Stoch'la ilgileniyorduk diye bir açıklama yapmamıştı.Veya aynı şekilde Fenerbahçe'nin de Stoch la Galatasaray almak istiyor diye ilgilendiğini söyleyemeyiz.

Aykut Kocaman'ın söylediği üzerine Stoch'u Twente ile oynadığımız maçtan bu yana takip ediyormuşuz.

Herhalde öncelik Krasic'teydi,Stoch Krasic'in alternatifi olarak tutuluyordu.Krasic transferi olmayınca,Stoch transferi bitirildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Polat, Lig Tv'de katıldığı programda, Stoch için epey zamandır uğraş verdiklerini belirterek, "Üzgün, kırgın ya da kızgın değilim. Prensip olarak biz rakiplerimizin yurt dışı hatta yurt içi transferleriyle hiç ilgilenmedik. İşlerini bozmamak için biz bu işlere hep uzak durduk. Ama Stoch ile ilgili Fenerbahçe'nin dün akşam Chelsea ile görüştüğünü biliyorduk. Anlaşmışlar, hayırlı olsun. Biz bu transferde tıkanmadık. Kendi dengelerimiz var, maliyetlerimiz var. UEFA'nın 2012 kriterlerini düşünerek, bütçe prensiplerine uyma kararı aldık. Ne olursa olsun biz transferi yapalım, diye bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe Kulübü büyük bir zafer kazanmış gibi teklifleri ikiye katlayarak futbolcuyu aldı, olabilir. Bundan sonra demek ki rakiplerimizle ilgili düşünceleri gözden geçirip, tavrımızı ona göre belirleyeceğiz" diye konuştu.

Büyük kulüplerle aralarında yazılı olmayan prensiplerin olduğunu belirten Polat, şunları kaydetti:

"Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın talip olduğu futbolcuların fiyatını yükseltmenin Türk futbolcu açısından da çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Onun için biz prensip olarak girmiyorduk. Ama demek ki bizim ortaya koyduğumuz bu centilmenlik yaklaşımı, kimsenin umurunda değil. Bundan sonra bu kurala uymayacağımızı söyleyebilirim. Muhakkak ki başkanlarının bilgisi doğrultusunda o heyet oraya gitmiştir. Böyle bir yaklaşımda bulunuyorlarsa en azından biz etrafımızdaki insanların düşünce yapısını, zihniyetlerini anlamış olduk. Zamanı gelince bizim de yapacağız şeyler olacaktır."
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Beşiktaş avrupada kaybettiğinde üzülüyorum, Trabzon ,Bursa ya da Kayseri kaybettiğinde de üzülüyorum ama Fenerbahçe kaybettiğinde üzülmüyorum.Hatta bazen seviniyorum bile. Eğer buna Türk düşmanlığı derseniz ben de bugünü hatırlatırım
    Normal olan bu zaten ben asla gsyi hiçbir yerde bugune kadar desteklemedim desteklememde bjk de bunun içinde,bizede gs antipatik geliyor sonuçta ezeli rakip gs, bunların yaşanması normal Türk düşmalığı gibi saçma bir laf ortaya atılıyor alakası yok tabiki.

Nesil
    2006

Umrumda bile değil etik davranıp davranmadığımız. Fenerbahçe'nin ilgilendiğini gördüğünde gidip transfer için çalışma yapsalardı. 3 milyon € ya böyle bir oyuncu varsa gider alırız. Biraz daha fazla para verip ikna edebilirlerdi. Ek olarak biz Galatasaray imzalı bir oyuncusunuda almadık, onlar görüşüyormuş talip olmuşlar, bizde görüştük ve talip olduk. Bu kadar iş basit. Bir oyuncuyu onlarca kulüp ister, bir kulüp alır. Taraftarının baskısını yememek için böyle bir açıklama yapmıştır. Bu açıklama benim umrumda mıdır? Değildir. O zaman bu kadar yorumu neden yazdım bilmiyorum.

Sheriff Misafir

Zaten her sene bi transferimiz batar birilerinin gözüne, bu senede bu battı sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ozman gidip oyuncuyu almamızda bir sakınca yok o kadar fm oynuyoruz değil mi ? Ben hiç gidipte fm de buyuk takımların peşinden koştuğu oyuncuyu alınca sen kurala aykırı hareket yapıosun biz ilgilenidouk die yazı çıkmıyor.Fm ye göre değerlendiriosan tabiiiii.
    E yok tabii, var demedim ki.

Bu transfer Türk futbolu açısından da son derece olumludur, vizyonun değiştini gösterir. İki büyük ciddi paraları 21 yaşındaki bir oyuncu için ödemeyi göze alabilmektedir. Keşke her transfer böyle olsa.

Hatta fm'ye göre bakarsak, adamla ilgilendiğini açıklıyorsun, transfer etmek istediğini söylüyorsun, yeteneklerini övüyorsun kimse hop ne oluyor demiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    dha ne kadar ciddi bir kaynak ? ne haberler yaptiklarini tek tek yazmiyim simdi sayfa dolar..
    Daily Mirror da İngiltere'nin en saygın gazetesi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    9 değil 19 olsun önemli değil.O para kombinelerde,forma satışlarından vs. çıkar biyerde.Ama biz bu kadar takmıyoruz,diğer takımlar bizim muhasebemizi tutuyorlar.

Ayrıca o bosman kuralı Fifa'nın yerel yönetimlere serbest bırakmış.İsteyen Federasyonlar izin veriyormuş.Türkiye'ye böyle bir yaptırım yokmuş.Sözleşmesinden 6 ay önce değil,bittikten sonra oyuncu ile görüşüp,sözleşme imzalanıyormuş.Bugün Ntvspor'a katılan bir yorumcu söyledi.
    Kimsenin muhasebesini tuttuğumuz yok rahat ol sen, ben 9 milyon euro lafını yazmadan önce bir arkadaş maliyeti ne kadar acaba diye sormuştu. Ona cevap olarak yazdım. Yüzde yüz doğrudur diye bir iddia da bulunmadım, ooo çok para falan da demedim. Bunun adına muhasebe tutmak diyemezsin.

Bosman olayı için dediğin gibiyse olay, bütün herkes saf demek ki, hem de Kayseri gibi memleket de saflar var demek ki (!) kimse dava açmıyor. Resmen suç işliyoruz ama TFF görmüyor. İlginç...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bu konuda bir Galatasaraylıdan sağlıklı bir yorum geldiğini görmek çok güzel.Sonuçta Galatasaray yönetimini resmen biz Stoch'la ilgileniyorduk diye bir açıklama yapmamıştı.Veya aynı şekilde Fenerbahçe'nin de Stoch la Galatasaray almak istiyor diye ilgilendiğini söyleyemeyiz.

Aykut Kocaman'ın söylediği üzerine Stoch'u Twente ile oynadığımız maçtan bu yana takip ediyormuşuz.

Herhalde öncelik Krasic'teydi,Stoch Krasic'in alternatifi olarak tutuluyordu.Krasic transferi olmayınca,Stoch transferi bitirildi.
    Açıklama yapsalar da farketmez ki bence, transfer bu ya parayı veren şartları daha iyi olan alır arkadaş bu kadar basit. Ben bu etik mevzusuna takılmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kimsenin muhasebesini tuttuğumuz yok rahat ol sen, ben 9 milyon euro lafını yazmadan önce bir arkadaş maliyeti ne kadar acaba diye sormuştu. Ona cevap olarak yazdım. Yüzde yüz doğrudur diye bir iddia da bulunmadım, ooo çok para falan da demedim. Bunun adına muhasebe tutmak diyemezsin.

Bosman olayı için dediğin gibiyse olay, bütün herkes saf demek ki, hem de Kayseri gibi memleket de saflar var demek ki (!) kimse dava açmıyor. Resmen suç işliyoruz ama TFF görmüyor. İlginç...
    ben rahatım, üzülme sen.valla saf mıdır değil midir bilemem.TFF'yi tanıyoruz hepimiz,gerçekten çok ilginç.ayrıca o kuralı ben demiyorum ntvspor'a çıkan Tayfun Bayındır bir soru üzerine,araştırmış bugün çıktı söyledi.bende senin söylediğin üzere sana cevap yazdım.ooo yanlış o kural demedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Evet tanıyoruz TFF'yi, eskiden Haluk Ulusoy bahanesi verdi şimdiki kulp nedir ? Adamlar saftirik ne yaptıkları belli değil onu kabul ediyorum ama böylesine büyük bir yanlışı nasıl görmezler. En kötü Şekip Bey bilirdi bunu...

Kuralı senin çıkardığını iddia etmedim zaten, bu forumda o kadar bilgili yönetmeliklerle ilgili adam zor çıkar çünkü kimsenin işi değil.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Verdiği kararlar ortada.sadece bize değil türkiye'ye de ki çoğu takıma saçma saçma işler yapıyorlar.En yakını bkz:Bank asya yükselme maçlarında olanlar.

neyse transfer parası çoktur veya azdır.Verdiği performans ile bunu anlayacağız.Anlayacağın zaman gösterecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çokluğu, azlığı, performansı yada ilerde kaça satıldığı falan bunlar benim için önemli değil değerlendirmesini siz Fenerbahçeli arkadaşlar yaparsınız. Bu kadar çok cevap yazma sebebim bana cevap hakkı doğuran şeyler yazılması ve bilgi amacıyla rakam söyledim olay bundan ibaret. Üyelerden birinin saçma bir mesaj yüzünden sinir olup yazamamıştım, şimdi yazmış olayım.

Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Konu Fenerbahçe Transfer Haberleri, yazanlar Fenerbahçeliden çok Galatasaraylı. Siz hala daha bu oyuncuyu kaçırdığınız için üzülmediğinizimi söylüyosunuz (:

DHA Stoch gelmeden 1 saat önce tercihi Galatasaray dedi. Kadir Çetinçalı haberiydi ama işte Allahın sopası yok yaa Fenerbahçe'nin aldığı haberinide Kadir Çetinçalı yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Centilmenlik anlaşması diye birşey olur mu yahu? Bu ne saçma birşey. Serbest piyasa parayı veren alır. Bence konuşulması gereken bu değil o yapılan centilmenlik anlaşması. Yani Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş bir avcı gibi davranıp baştan avı gösterip, sırtı benim, bonfilesi senin, pirzolası onun diye bir şeye mi karar veriyolar? Asıl konuşulması gereken bu...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Cristian: "Fenerbahçe'de işim bitti"

Sarı lacivertli ekibin bekleneni veremeyen Brezilyalısı Cristian ülkesine bir daha geri dönmemek üzere gitti.

Goal.com Türkiye

11 Haz 2010 09:15:00

İstanbul'dan tüm eşyalarını toplayarak ayrılan Cristian Baroni, "Artık Türkiye'de işim bitti. Bir daha buraya dönmem. Brezilya'da bir takım bulup, ülkemde oynayacağım" derken, Haziran ayı sonunda başlayacak sezon öncesi kampına da katılmayacağını dile getirdi.

Brezilyalı orta saha oyuncusunun önündeki en büyük engel ise, Fenerbahçe'den aldığı yıllık 2.2 milyon avroyu verecek bir Brezilya kulübü bulabilmesi...

Nesil
    2006

İsabet olur. Artık Brezilya'lı ikinci sınıf oyunculardan kurtulmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe resmi sitesindeki Transfer Spekülasyonları bölümü yalanlama değil; ne yalanlıyoruz ne doğruluyoruz diyerek basında çıkan tüm haberleri koyuyorlar. Yalanlamalar özel olarak yapılıyor; Forlan ve Elyasa için yapıldığı gibi.

Para mevzusuna gelirsek; Fenerbahçe transferleri için rakamlar genelde abartılır. Mehmet alındığında 7 m € + Emreciksin konuşuluyordu gün geçtikçe para artmaya başladı en son 10.5 m € kabul ediliyordu. Yani basında kim kaç para yazmak istiyorsa onu yazıyor. Bu açıdan en mantıklısı dış basına bakmaktır.

Deniz Barış Antalyaspor'la anlaşmış. Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Deniz Barış ile yolların ayrılması isabet olmuş. Takımda artık bir temizleme operasyonu yapılıyor. Vederson, Ali Bilgin, Deniz bunların futbol anlayışı bize uygun değildi ve yollar ayrıldı.

Bir Galatasaray'lı olarak En çok üzüldüğüm noktalardan biri de bunun "Haldun Üstünel başarısızlığı" olarak görülecek olması..Zaten sıkıntılı bir dönemdeyiz.Üstüne "Asrın Çalımı (!)" ..

En kısa zamanda misilleme yapacaktır Galatasaray..

edit: az önce gördüm korktuğum olay olmuş, haldun üstünel'in fişi çekilmiş..
    Last edited by metaLwrath : 11.Haziran.2010 at 14:39

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

STOCH HAKKINDA

Bugün tarihli bazı gazetelerde İngiliz Premier Ligi takımlarından Chealsea'den transfer ettiğimiz Miroslav Stoch'a ödediğimiz bonservis bedeli hakkında doğru olmayan rakamlar yer almaktadır. Stoch için kulübümüz Chelsea'ye 5.5 milyon euro ödeyecektir ve bu ödeme iki taksit olarak, iki yıllık dönemde tamamlanacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ne güzel bir anlaşma tebrikler aziz yıldırım gayet iyi bir ücret ha 3 m ha 5 m 3 ün 5 in lafını yapmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

çok şükür yönetimden de bonservis bedeli hakkında açıklama gelmiş...
    (/s)

aykut kocaman balazd ile ilgilenmiyoruz demiş

Mesaj Yetkileri