Fm 2008 mi 2007 demi ne bir ara antreman programımdan mı ne oyuncularım aylarca sakatlanıyordu.Maçlarda zorluk çekiyordum.Oyunu bilen birinden yardım alana kadar biri sakatlanınca hep çıkıyordum o zamanlar hiç sakatım yoktu![]()
Fm 2008 mi 2007 demi ne bir ara antreman programımdan mı ne oyuncularım aylarca sakatlanıyordu.Maçlarda zorluk çekiyordum.Oyunu bilen birinden yardım alana kadar biri sakatlanınca hep çıkıyordum o zamanlar hiç sakatım yoktu![]()
Sekopej kesin yapıyordur![]()
Ben yenilince yapmıyodum oyuncum sakatlanınca yapıyordum. Tatile giderdim ve sonucta farklı şekilde galipte gelsem oyuncularımdan biri sakatlanmışsa cıkıp bastan oynatırdım macı![]()
CM'de baya da çok yapardım bu hareketi. Küçükken işte her şeyi kısa yoldan kazanma sevdasına ama sonra sıkmıştı çabucak her şeyi kazanmak ve daha da yapmadım.
7
Herkez gibi zamanında yapıyorduk tabii![]()
konuyu açan arkadaşın yaşı baya da gençfutbol bölümünde açtıgı başlıkta kullandığı türkçeden yola çıkarak bu sonuca vardım
alışır zamanla bakalım....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ne gerek böyle bir şey yapmaya seneye bir daha çakar geçerim diyorum.![]()
fener deplasmanında yenildiğim zaman yaparımhala da yaparım o şanssızlığı oyunla kırıyorum
![]()
[quote=baZinga;1709350]Kariyer paylaşırmış gibi bir hali var konu açanın..quote]
Heheh katılıyorum![]()
Cm'yi ilk keşfedince direk hileyide keşfettik tabi... Hilenin kralını yapmıştım zamanında...
ş.ligini bile finalde kaybettigim oldu ama yinede girmedim bu işe hiç.
Ben yenilince değilde daha çok ciddi sakatlık olunca load yapıyorum.![]()
I'm back...
Cm serilerinde yapıyordum.. Kupa finallerinde , ligin en önemli anlarında , büyük takımlara yenilince yapıyordum. Çok hırslıymışım. :P İlk başta tüm yıldızları bi takıma toplayıp , sonra ŞL maçlarında rakip takımı seçip bi güzel fark atıp yeniyodum.Tabi ne zevki ve heyecanı vardı diye şimdi düşünüyorum , gülüyorum.
(Anılarım canlandı.) :P
saçma sapan goller yersem yaparım.
yapmayan FMci olmaz yaw3-4 de yapardım hep
Fm2010'da bir kez, onuda bir önceki kariyerimde yaptım.
Getafe'yi yönetiyordum, rakip Barcelona...deplasmandayım. İlk sezon ve transferde yapmadım, o kadroyla Barcelona'ya kök söktürüyoruz.... Kalede Ustari, yedeklerde kaleci yok. Bir taktik yapmışım akıllara zarar, koca Barcelona kaleme gelemiyor derken bide gol attık... Messi, Xavi, Ibrahimovic, Iniesta öyle bi kitlemişim ki adım atamıyorlar....
sonra 76.dakika mı neydi hatırlamıyorum, kalecim Ustari sakatlandı. Tabi ben çıldırdım, yerine alacak kaleci yok. Yanlış hatırlamıyosam Mario'yu kaleye geçirdim. Gene de direndik, derken son dakikalarda üzerine gelen cılız bi şutu içeri aldı ve maç 1-1 bitti.
Odada kırılma potansiyeli olan ne varsa giriştim (ampul dahil). çok zoruma gitti, kalecim sakatlanmasa yada yedek kalecim olsa kazanacağım maçta o şekilde puan bırakmak. başka türlü gerçekten gol atamazlardı çünkü ceza alanı içerisinden tek pozisyonları bile yoktu. bende kaydetmeden çıktım. sonra o maçı tekrar oynadığımda gene berabere kaldım galiba tam hatırlayamıyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
ben hep yapıyorum ama oyunda bana yapmaya başladı şimdi,alıştı bana herhaldeuefa cupası finalinde ne zaman liverpoola 2-1 öne geçsem oyundan atıyo
2-0 yenik olunca da ben sinirlenip çıkıyorum ama ilk oynadığımda 2-1 öndeyken atması ile fm başlattı işi
son yaptığında da 90+4 uzatma verdi hakem, 95.dkda biz golü bulunca fm gene attı oyundan bende inat ettim yenene kadar sonunda sezonu kupayı alarak bitirdim ama kaç kez oynadım saymadım
Gol krallığına giden forvetim 3 ay sakatlanırsa tabiki yeniden açarım.. 18 yaşında kıvranmasın garibim![]()
FM 2005 ' de yaptığımı hatırlıyorum .
Şimdi lig 2.si ve 3.süyüm son sıradaki takımla maç yaparken en banko oyuncum sakatlanıyor.Hani olmazsa olmaz denecek oyuncu sakatlanırda çıkmazsam ayıp yani![]()
2008'den itibaren bıraktım. (:
Her oyunda yaptımFM 2007de başladım hep yaptım. Ama sürekli azalıyor. Artık yapmıyorum. Ki bazı maçlar oluyor mesela İbb'nin bana 4 attığı, Man City ile 3-0 yenerken 3-5 yenilmek gibi sinir edici sonuçlar çıkınca kapatıyorum haliyle
FM 2008de Uefa finalinde Fenerle karşılaşmıştım ben Beşiktaştım. Yamanın sahibi Fenerliydi herhalde hiç yenilmiyordu Fener
Liverpool'u hilesiz elemiştim yarı finalde. Finale kadar gelmişken eli boş dönmek olmaz dedim ve sürekli yenildim finalde ve sürekli yaptım maçı. Ara sıra antrenöre yönettiriyodum maçı. Onun yönettiği oyunla kazanmıştım
![]()
Benim arkadaş transfer için yeni bir teknik direktör açıyordu. Alacağı oyuncunun takımına girip teklif yapıyordu. Ucuz bir teklifMesela Everton'a giriyordu, asıl hesabından 1M teklif yapıyordu. Arteta'yı kelepir fiyata alıyodu çakal
![]()
Man City ile 3-0 yenerken 3-5 yenilmek gibi sinir edici sonuçlar çıkınca kapatıyorum haliyle![]()
bende öne geçince defansa çekilin aman gol yemeyin diyom rakibin golüyle tekrar hücum!
Finale kadar gelmişken eli boş dönmek olmaz dedim ve sürekli yenildim finalde ve sürekli yaptım maçı -aynen
Ara sıra antrenöre yönettiriyodum maçı. Onun yönettiği oyunla kazanmıştım - bende
yenemeyince yapıyorum taraftar memnun değilim diyor beraberlik ben hariç kimseyi memnun etmiyor ama o sayede şamp. oluyorum anlamıyorlar![]()
3 veya 4. sinifa giderken FM 2005 in ilk zamanlari iki arkadas oynardik ve birkac kez yapmistik. Takim Schalkedi hatta.