1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Kimler yenilince save yapmayıp tekrar load yapıyor?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Her oyunda yaptım FM 2007de başladım hep yaptım. Ama sürekli azalıyor. Artık yapmıyorum. Ki bazı maçlar oluyor mesela İbb'nin bana 4 attığı, Man City ile 3-0 yenerken 3-5 yenilmek gibi sinir edici sonuçlar çıkınca kapatıyorum haliyle FM 2008de Uefa finalinde Fenerle karşılaşmıştım ben Beşiktaştım. Yamanın sahibi Fenerliydi herhalde hiç yenilmiyordu Fener Liverpool'u hilesiz elemiştim yarı finalde. Finale kadar gelmişken eli boş dönmek olmaz dedim ve sürekli yenildim finalde ve sürekli yaptım maçı. Ara sıra antrenöre yönettiriyodum maçı. Onun yönettiği oyunla kazanmıştım

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Her oyunda yaptım FM 2007de başladım hep yaptım. Ama sürekli azalıyor. Artık yapmıyorum. Ki bazı maçlar oluyor mesela İbb'nin bana 4 attığı, FM 2008de Uefa finalinde Fenerle karşılaşmıştım ben Beşiktaştım. Yamanın sahibi Fenerliydi herhalde hiç yenilmiyordu Fener Liverpool'u hilesiz elemiştim yarı finalde. .
    Man City ile 3-0 yenerken 3-5 yenilmek gibi sinir edici sonuçlar çıkınca kapatıyorum haliyle
    bende öne geçince defansa çekilin aman gol yemeyin diyom rakibin golüyle tekrar hücum!
    Finale kadar gelmişken eli boş dönmek olmaz dedim ve sürekli yenildim finalde ve sürekli yaptım maçı -aynen
    Ara sıra antrenöre yönettiriyodum maçı. Onun yönettiği oyunla kazanmıştım - bende
    yenemeyince yapıyorum taraftar memnun değilim diyor beraberlik ben hariç kimseyi memnun etmiyor ama o sayede şamp. oluyorum anlamıyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

3 veya 4. sinifa giderken FM 2005 in ilk zamanlari iki arkadas oynardik ve birkac kez yapmistik. Takim Schalkedi hatta.

Mesaj Yetkileri