1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Arda kendini geliştiremedi"

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben de tam aksine mental olarak zayıf oldugunu, fiziksel ve yetenek anlamında Avrupa'da rahatlıkla oynayacağını düşünüyorum Ne olacak şimdi? Her Fenerbahçe maçı öncesi stres yapıp yeteneklerini sahaya yansıtamayan bir adama "mental olarak hazır" diyorsanız ya ben anlamıyorum bu futboldan ya da bu Arda başka Arda Keita'nın da durumu aynı. Dün trransfer başlıklarında da yazdım.Türkiyede oynayan oyuncuların en büyük eksiği mental özellikleri Keita maçta markaj yiyince sinirlendiği için büyük takımlarda oynamıyor. Yoksa yetenek ve fiziğine sözümüz yok. Arda mental açıdan yeterli düzeye gelirse her takımda oynar. Arsen Wenger'in de bahsettiği oaly bu bence
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben de tam aksine mental olarak zayıf oldugunu, fiziksel ve yetenek anlamında Avrupa'da rahatlıkla oynayacağını düşünüyorum Ne olacak şimdi? Her Fenerbahçe maçı öncesi stres yapıp yeteneklerini sahaya yansıtamayan bir adama "mental olarak hazır" diyorsanız ya ben anlamıyorum bu futboldan ya da bu Arda başka Arda Keita'nın da durumu aynı. Dün trransfer başlıklarında da yazdım.Türkiyede oynayan oyuncuların en büyük eksiği mental özellikleri Keita maçta markaj yiyince sinirlendiği için büyük takımlarda oynamıyor. Yoksa yetenek ve fiziğine sözümüz yok. Arda mental açıdan yeterli düzeye gelirse her takımda oynar. Arsen Wenger'in de bahsettiği oaly bu bence
    Bence Arda şu anda mental olarak Türkiye'nin en iyi oyuncusu bence kondisyon eksiği var .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Arda sadece Fenerbahçe maçlarında biraz fazla hırslanmanın kurbanı oluyor bence diğer maçlarında oyun zekasını gayet iyi yansıtıyor maç içinde -ikili münakaşları hariç- soğukanlı gayet rahat çalım atabilen kendine güvenen top ayağındayken doğru noktayı görebilen doğru tercihi yapabilen yeri geldiğinde sorumluluk alabilen bi oyuncu havasında ki bunlar mental anlamda olumlu şeyler.2 sene öncesine göre bu anlamda baya ilerme kaydetti bence Arda.

Mesaj Yetkileri