yaşın yüzünden bunu anlayabileceğini sanmıyorum Tolga. yaşına bakıp seni küçümsediğimi sanma. ama "birkaç hafta ayırıp yapamıyorsunuz" dediğin zaman bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş olursun. okulun bitip, iş hayatına atıldığında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın .)
bizi de oldukça sıkıyor sitenin gecikmesi olayı. sizin de sıkılmanız, bayılmanız gayet doğal. ben bahane üretmekten de sıkıldım. ama ürettiğimiz bahaneler maalesef hayatın gerçekleri. ve söylediğiniz şeyler farkında olmadığımız şeyler değil. site kendini döndürsün diye zamanında kulüp üyeliği sistemini çıkartmıştık. sitenin kendisini döndürmesi dışında ticari bir kaygımız olmadı. hobi için giriyoruz buraya. benim gibi türkçeleştirmeye yıllarını vermiş arkadaşlar hariç yine herkes gönüllü olarak zamanlarından çalıp siteye, foruma birşey katmaya çalışıyorlar.
Baga Tarkan, abi bunlar yine iyi hallerimiz. forumun 1-2 hafta kapalı olduğu zamanları da biliyorum. forum ile siteyi ayrı olarak düşünmelisiniz.
www.turksportal.net açık olduğu sürece bir sorunumuz olmaz. forum.turksportal.net'teki sorunlar ise can sıkıcı sorunlar olsa da dediğim gibi çok çok büyütülecek şey değil. kısacası forum açılmıyor diye siteyi devretmeye gerek yok .) ama dediğin gibi artık yeniliğin gelmesi şart.