Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Kimler yenilince save yapmayıp tekrar load yapıyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fm 2008 mi 2007 demi ne bir ara antreman programımdan mı ne oyuncularım aylarca sakatlanıyordu.Maçlarda zorluk çekiyordum.Oyunu bilen birinden yardım alana kadar biri sakatlanınca hep çıkıyordum o zamanlar hiç sakatım yoktu

Sekopej kesin yapıyordur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben yenilince yapmıyodum oyuncum sakatlanınca yapıyordum. Tatile giderdim ve sonucta farklı şekilde galipte gelsem oyuncularımdan biri sakatlanmışsa cıkıp bastan oynatırdım macı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

CM'de baya da çok yapardım bu hareketi. Küçükken işte her şeyi kısa yoldan kazanma sevdasına ama sonra sıkmıştı çabucak her şeyi kazanmak ve daha da yapmadım.
    7

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Herkez gibi zamanında yapıyorduk tabii

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

konuyu açan arkadaşın yaşı baya da genç futbol bölümünde açtıgı başlıkta kullandığı türkçeden yola çıkarak bu sonuca vardım alışır zamanla bakalım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ne gerek böyle bir şey yapmaya seneye bir daha çakar geçerim diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fener deplasmanında yenildiğim zaman yaparımhala da yaparım o şanssızlığı oyunla kırıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    O kadar hile yapmışsın, 10 puan daha alamadın mı? Kimseye hakkın geçmezdi.
    Yok alamadım. Galatasaray Türk yıldızlarla doluydu ve beni geçmişti o sezon. Malesef eklediğim bütün sitelerden silinmiş konularım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

[quote=baZinga;1709350]Kariyer paylaşırmış gibi bir hali var konu açanın.. quote]

Heheh katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cm'yi ilk keşfedince direk hileyide keşfettik tabi... Hilenin kralını yapmıştım zamanında...

ş.ligini bile finalde kaybettigim oldu ama yinede girmedim bu işe hiç.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben yenilince değilde daha çok ciddi sakatlık olunca load yapıyorum.
    I'm back...

Cm serilerinde yapıyordum.. Kupa finallerinde , ligin en önemli anlarında , büyük takımlara yenilince yapıyordum. Çok hırslıymışım. :P İlk başta tüm yıldızları bi takıma toplayıp , sonra ŞL maçlarında rakip takımı seçip bi güzel fark atıp yeniyodum. Tabi ne zevki ve heyecanı vardı diye şimdi düşünüyorum , gülüyorum. (Anılarım canlandı.) :P

saçma sapan goller yersem yaparım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

yapmayan FMci olmaz yaw 3-4 de yapardım hep

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fm2010'da bir kez, onuda bir önceki kariyerimde yaptım.

Getafe'yi yönetiyordum, rakip Barcelona...deplasmandayım. İlk sezon ve transferde yapmadım, o kadroyla Barcelona'ya kök söktürüyoruz.... Kalede Ustari, yedeklerde kaleci yok. Bir taktik yapmışım akıllara zarar, koca Barcelona kaleme gelemiyor derken bide gol attık... Messi, Xavi, Ibrahimovic, Iniesta öyle bi kitlemişim ki adım atamıyorlar....

sonra 76.dakika mı neydi hatırlamıyorum, kalecim Ustari sakatlandı. Tabi ben çıldırdım, yerine alacak kaleci yok. Yanlış hatırlamıyosam Mario'yu kaleye geçirdim. Gene de direndik, derken son dakikalarda üzerine gelen cılız bi şutu içeri aldı ve maç 1-1 bitti.

Odada kırılma potansiyeli olan ne varsa giriştim (ampul dahil). çok zoruma gitti, kalecim sakatlanmasa yada yedek kalecim olsa kazanacağım maçta o şekilde puan bırakmak. başka türlü gerçekten gol atamazlardı çünkü ceza alanı içerisinden tek pozisyonları bile yoktu. bende kaydetmeden çıktım. sonra o maçı tekrar oynadığımda gene berabere kaldım galiba tam hatırlayamıyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

ben hep yapıyorum ama oyunda bana yapmaya başladı şimdi,alıştı bana herhalde uefa cupası finalinde ne zaman liverpoola 2-1 öne geçsem oyundan atıyo 2-0 yenik olunca da ben sinirlenip çıkıyorum ama ilk oynadığımda 2-1 öndeyken atması ile fm başlattı işi son yaptığında da 90+4 uzatma verdi hakem, 95.dkda biz golü bulunca fm gene attı oyundan bende inat ettim yenene kadar sonunda sezonu kupayı alarak bitirdim ama kaç kez oynadım saymadım

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Gol krallığına giden forvetim 3 ay sakatlanırsa tabiki yeniden açarım.. 18 yaşında kıvranmasın garibim

FM 2005 ' de yaptığımı hatırlıyorum .

Şimdi lig 2.si ve 3.süyüm son sıradaki takımla maç yaparken en banko oyuncum sakatlanıyor.Hani olmazsa olmaz denecek oyuncu sakatlanırda çıkmazsam ayıp yani

2008'den itibaren bıraktım. (:

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Her oyunda yaptım FM 2007de başladım hep yaptım. Ama sürekli azalıyor. Artık yapmıyorum. Ki bazı maçlar oluyor mesela İbb'nin bana 4 attığı, Man City ile 3-0 yenerken 3-5 yenilmek gibi sinir edici sonuçlar çıkınca kapatıyorum haliyle FM 2008de Uefa finalinde Fenerle karşılaşmıştım ben Beşiktaştım. Yamanın sahibi Fenerliydi herhalde hiç yenilmiyordu Fener Liverpool'u hilesiz elemiştim yarı finalde. Finale kadar gelmişken eli boş dönmek olmaz dedim ve sürekli yenildim finalde ve sürekli yaptım maçı. Ara sıra antrenöre yönettiriyodum maçı. Onun yönettiği oyunla kazanmıştım

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Benim arkadaş transfer için yeni bir teknik direktör açıyordu. Alacağı oyuncunun takımına girip teklif yapıyordu. Ucuz bir teklif Mesela Everton'a giriyordu, asıl hesabından 1M teklif yapıyordu. Arteta'yı kelepir fiyata alıyodu çakal

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe - Barcelona maçında rakibimi yenmek için, bunu çok uygulamıştı 6-7 maç boyunca Bir daha yapmadım.
    alıntı 1 her seferinde daha farklı yenilince sıkıldım.
    2 Ama Galatasaray veya Beşiktaş'a yenilirsem, yapabilirim bu konuda söz vermiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Her oyunda yaptım FM 2007de başladım hep yaptım. Ama sürekli azalıyor. Artık yapmıyorum. Ki bazı maçlar oluyor mesela İbb'nin bana 4 attığı, FM 2008de Uefa finalinde Fenerle karşılaşmıştım ben Beşiktaştım. Yamanın sahibi Fenerliydi herhalde hiç yenilmiyordu Fener Liverpool'u hilesiz elemiştim yarı finalde. .
    Man City ile 3-0 yenerken 3-5 yenilmek gibi sinir edici sonuçlar çıkınca kapatıyorum haliyle
    bende öne geçince defansa çekilin aman gol yemeyin diyom rakibin golüyle tekrar hücum!
    Finale kadar gelmişken eli boş dönmek olmaz dedim ve sürekli yenildim finalde ve sürekli yaptım maçı -aynen
    Ara sıra antrenöre yönettiriyodum maçı. Onun yönettiği oyunla kazanmıştım - bende
    yenemeyince yapıyorum taraftar memnun değilim diyor beraberlik ben hariç kimseyi memnun etmiyor ama o sayede şamp. oluyorum anlamıyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

3 veya 4. sinifa giderken FM 2005 in ilk zamanlari iki arkadas oynardik ve birkac kez yapmistik. Takim Schalkedi hatta.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri