1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Hakkari'de hain saldırı: 8 şehit 14 yaralı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hükumetle alakası yok işe siyaset sokmayalım. Son 3-4 yılda çıkan birşey değil bu pkk. 25 yıldır var bu olaylar. Başa kim gelirse gelsin aynı oluyor. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hükumetle alakası yok işe siyaset sokmayalım. Son 3-4 yılda çıkan birşey değil bu pkk. 25 yıldır var bu olaylar. Başa kim gelirse gelsin aynı oluyor. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.
    İskenderunda 8 sehit verdiğimiz zaman tabutlarımıza niye filistin bayrağı sarılması sadece örnek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Neyy ! Hükümetle alakası yokmu ?

Pardon ya !

Bize bomba atan kim ? Kürt devleti diye kendilerine isim veren topluluk değil mi ! Peki bunların ele başı kim ?

Şuan ceza evinde ve herkesden daha rahat bir şekilde yatıyor.Eeee o zaman bunun suçlusu kim ?

Bizim şehitlerimize Kelle diyen bir hükümet var başımızda unutma Cihan bunu
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Del Piero_10 Misafir

Siyasete girmeyelim ama o ele başının öldürmeme şartıyla teslim aınmasının suçlusu hükümet değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Neyy ! Hükümetle alakası yokmu ?

Pardon ya !

Bize bomba atan kim ? Kürt devleti diye kendilerine isim veren topluluk değil mi ! Peki bunların ele başı kim ?

Şuan ceza evinde ve herkesden daha rahat bir şekilde yatıyor.Eeee o zaman bunun suçlusu kim ?

Bizim şehitlerimize Kelle diyen bir hükümet var başımızda unutma Cihan bunu
    Yanlış anlaşıldım sanırım. Akp taraftarlığı yaptığım felan yok benim. Demek istediğim şu. Başa kim gelirse gelsin bi şekilde ikna ediyorlar ve kendi istediklerini yaptırıyorlar. Baştaki Akp de olsa böyle Chp de olsa böyle Mhp de olsa böyle ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yanlış anlaşıldım sanırım. Akp taraftarlığı yaptığım felan yok benim. Demek istediğim şu. Başa kim gelirse gelsin bi şekilde ikna ediyorlar ve kendi istediklerini yaptırıyorlar. Baştaki Akp de olsa böyle Chp de olsa böyle Mhp de olsa böyle ...
    Ben parti tutmam tutmadımda o yüzden pek birşey diyemem bu parti konularında.

Zamanında bir yazarımız Al birini vur Ötekine demiş.

Eğer iktidarda olan partiyi savunmuyorsan amenna.

Fakat çoğu şey Hükümetle alakalı.Oğlunu askere göndermeyen adam'da hükümet.Ekonomik kriz diyp evine 10 bin dolardan 5 çift terlik alan kadın'da hükümet.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Del Piero_10 Misafir

Terörden girdik eve kaç çift terlik alındığından çıktık. Arkadaşlar bundan sonra alakasız ve siyasi mesajları silinir.

Mesaj Yetkileri