Hükumetle alakası yok işe siyaset sokmayalım. Son 3-4 yılda çıkan birşey değil bu pkk. 25 yıldır var bu olaylar. Başa kim gelirse gelsin aynı oluyor. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.
Hükumetle alakası yok işe siyaset sokmayalım. Son 3-4 yılda çıkan birşey değil bu pkk. 25 yıldır var bu olaylar. Başa kim gelirse gelsin aynı oluyor. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Neyy ! Hükümetle alakası yokmu ?
Pardon ya !
Bize bomba atan kim ? Kürt devleti diye kendilerine isim veren topluluk değil mi ! Peki bunların ele başı kim ?
Şuan ceza evinde ve herkesden daha rahat bir şekilde yatıyor.Eeee o zaman bunun suçlusu kim ?
Bizim şehitlerimize Kelle diyen bir hükümet var başımızda unutma Cihan bunu![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Siyasete girmeyelim ama o ele başının öldürmeme şartıyla teslim aınmasının suçlusu hükümet değil.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben parti tutmam tutmadımda o yüzden pek birşey diyemem bu parti konularında.
Zamanında bir yazarımız Al birini vur Ötekine demiş.
Eğer iktidarda olan partiyi savunmuyorsan amenna.
Fakat çoğu şey Hükümetle alakalı.Oğlunu askere göndermeyen adam'da hükümet.Ekonomik kriz diyp evine 10 bin dolardan 5 çift terlik alan kadın'da hükümet.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Terörden girdik eve kaç çift terlik alındığından çıktık. Arkadaşlar bundan sonra alakasız ve siyasi mesajları silinir.