1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Artık dayanılcak gibi değil

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sezon basinda cok fazla oyuncu alim satimi yapinca takimi kötü yönde etkiliyor eski serilerde 20 tane oyuncu satip 30 tane oyuncu alan vardi kadroyu komple yenileyenler vardi böyle etkilemiyordu bu seride takimin uyumu bozuluyor bunu bizzat kendim yasadim takimdan 10 15 oyuncuyu gönderdim 6-7 oyuncu transferi yaptim ve lige cok kötü basladim 6 beraberlik 2 maglubiyet 0 galibiyet sonradan uygun taktigi bulana kadar sürekli taktik degistirerek toparladim.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sezon basinda cok fazla oyuncu alim satimi yapinca takimi kötü yönde etkiliyor eski serilerde 20 tane oyuncu satip 30 tane oyuncu alan vardi kadroyu komple yenileyenler vardi böyle etkilemiyordu bu seride takimin uyumu bozuluyor bunu bizzat kendim yasadim takimdan 10 15 oyuncuyu gönderdim 6-7 oyuncu transferi yaptim ve lige cok kötü basladim 6 beraberlik 2 maglubiyet 0 galibiyet sonradan uygun taktigi bulana kadar sürekli taktik degistirerek toparladim.
    mesela ben 30 alıp 50 satan yada tersi.
    ama bu oyunda kadro uyumu kısmından bakınca neden o kadar adamla başarısız olduğumu anlamış oldum
    acilen 30 oyuncu satmam gerek.öner diyince gitmiyorlar teklif de gelmiyor izl yazıyor ama teklif yok olsa hemen satıcam.
    bakalım ne olacak?

Mesaj Yetkileri