Adamın son 2 yıldaki istatistikleri çok iyi faydalı olur bence Bursaspor'a ancak resmi nedir öyle yahu![]()
Adamın son 2 yıldaki istatistikleri çok iyi faydalı olur bence Bursaspor'a ancak resmi nedir öyle yahu![]()
Dünya kLüpLer Şampiyonasında BarceLonaya goLü atan eLeman bu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sagolun arkadaslar cevaplar icin , istatistik olarak ozellikle gecen sezon cok iyi is cikarmis , insallah Bursa'ya hayirli ugurlu olur , ben yinede soylemeden gecemiycem idriousso yerine bu tarz adamlar alarak ''kumar'' oynamak herzaman cok daha yerindedir fikrimce
Boselli olursa çok yararlı olur Bursaspor'a...
Yeni sezonda form tutturursa çok yararlı olacaktır..
Hani Holosko kesindi, anlasilmisti ve Bursa'ya gelmek istiyordu falan? Ne oldu????
Boselli bir ara Fener ilede anildi. Arjantin ligini takip etmiyorum adami tanimiyorum ama gol krali olmussa iyi topcudur.. Bursa alirsa forvet sIkintisini cözer.
Evet Fener ile anılıyordu bir ara, Antu'da keşke diye başlıklar açılmıştı. Oradaki yorumlara göre yazacak olursam, Bursa için iyi bir golcü olur.
Evet Diatta ücreti Legrotaglie'ye göre daha makul olduğu için alınmıştı Sinan Engin tarafından.Higuain de öyle mi bilmiyorum,bir yorum yapmayayım yanlış olur.
Sinan Engin yoktu o dönem diye hatırlıyorum.Emin değilim ama.Dönemin yöneticilerinden-futbol şube sorumlusuydu yine yanlış hatırlamıyorsam- Celal Kolot söylemişti bu dediğimi.Ertuğrul Sağlam'ın bu kadar maliyetle oyuncu almaya gerek yok daha ucuza aynısını alırız düşüncesiyle olmuştu o transferler.Sonraki sezon hatta devre arasında ucuz etin yahnisinin yavan olduğu anlaşılınca paraya kıyılıp devre arasında Holosko,sonraki sezon da Sivok-Zapo alınmıştı.Sinan Engin bu transferlerde vardı.Dediğim gibi Ertuğrul Sağlam şimdi daha tecrübeli.Bursa'da yaptığı transferler de tuttu genelde.Ancak transferde 0 hata yapar demek pek doğru gelmiyor bana.İnsandır,hata yapabilir.Her transfer tutmayabilir.
So what?
Saike
Sinan Engin vardı o dönem. Şu meşhur Liverpool, paf takımı dönemi. Diatta Anfield Road'da ki Liverpool maçında da oynamıştı, ordan kalmış aklımda.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Transfer döneminde olmayabilir.Neyse çok da önemli bir şey değil.Konuyu daha fazla baltalamayalım.
So what?
Saike
BJK'dan biri gelicekte Holosko mu olur başkası mı görücez. . .
Şu görüntü itibariyle Holosko'ya dünya kupası vasıtasıyla falan yurt dışından teklif gelmesi çok çok zor.Gelen tekliflerde tatmin edici olmayacaktır.
Ben Ertuğrul Sağlam vasıtasıyla Holosko'nun Bursa'ya gideceğini,karşılığında para olur ve ya olmaz Sercan ya da Volkan'dan birisinin geleceğini düşünüyorum.
Tabi Schuster'in de Holosko için düşünceleri önemli...
Ama Holosko'nun kulüpler bazında anlaşıldıktan sonra Bursa'ya "gitmem" diyeceğini zannetmiyorum....
Bence volkan,sercan ve ozan 3lüsünü bozmak çok zor.O yüzden holosko için oyuncu takas edeceklerini düşünmüyorum...
Sinan engin Telegol de higuan ve gordon nun alınması hikayesini anlatmıştı anlattığına göre hıguan ı ertuğrul hoca çok istemiş.
Arjantin ligini takip ediyordum.Boselli kesinlikle iyi bir oyuncu.Bursa'ya gelmesi benim için şaşırtıcı oldu açıkcası.Çok iyi transfer, tebrik etmek lazım Bursaspor'u.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Bizim başkan takasla oyuncu almayı sevmiyy
Şakası bir yana; Sercan - Ozan - Volkan'ı Türkiye'den kimse ile kafa kafaya takas etmezler. . .
herneyse işte!
Sentugo.
Boumsong iddiası
Fransız L'Equipe gazetesi Bursaspor'un, Lyon'da forma giyen Jean Alain Boumsong ile ilgilendiğini yazdı.
Süper Lig'de şampiyon olarak tarih yazan Bursaspor, savunmasını Lyon'da forma giyen Boumsong ile güçlendirmeye hazırlanıyor. Fransız L'Equipe Gazetesi, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un 31 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu Boumsong'u renklerine katmak istediğini iddia etti.
Haberde Lyon'un tecrübeli savunma oyuncusunu gözden çıkardığı vurgulanırken Boumsong için Bursaspor'un iyi bir durak olacağına dikkat çekildi.
Fanatik
Boselli yalan oldu galiba.
Wigan Athletic are close to completing a £6.5million deal to sign Estudiantes striker Mauro Boselli, according to The Daily Mail.
A move for the Argentine appeared to have fallen through last week after the player failed to agree personal terms with the Latics.
However, a deal has now been agreed after he revealed his intention to play in the Premier League ahead of a move to Germany.
The 25-year-old has been linked with a number of clubs throughout the summer, including Manchester United, Roma, Birmingham City and Sunderland.
Wigan struggled to score goals in the Premier League last season, but the signing of Boselli, who has netted 27 times for Estudiantes this term, will boost their attacking options as they look to build on their 16th-placed finish from last year.