Goal.com'da dün çıkan bir haberdi ancak sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir adamın bonservisine kimse 6.5M£ = 8 M € vermez. . .
Goal.com'da dün çıkan bir haberdi ancak sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir adamın bonservisine kimse 6.5M£ = 8 M € vermez. . .
Boumsongun kariyeri boyunca oynadigi takimlara bakarsaniz dersinizki cok iyi bi stoper ama hicte oyle degil aman Bursa boyle bi hata yapip almaz bu adami. Newcastle doneminde bi kac macini statta izledim, 2 ay antreman yapsam bu adami bi macta 4-5 kere gecerim![]()
Fransız Lyon’un stoperi Boumsong’un ardından PAOK’lu Pablo Contreras da listede.
Şampiyon Bursaspor, Zapotocny’nin Beşiktaş’a dönmesiyle birlikte stoper arayışını sürdürürken, gündemine Fransa’nın Olimpik Lyon takımında oynayan Jean Alain Boumsong’un ardından Yunanistan’da PAOK forması giyen Şilili stoper Pablo Contreras’ı da aldı.
Öncelikle 30 yaşında ve 1,90 metre boyundaki Boumsong’un işini bitirmeyi hedefleyen yeşil beyazlılar, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda Contreras’a ağırlık verecek. Yunanistan’da yayın yapan sportaction.gr adlı internet sitesi Bursaspor’un Contreras ile ilgilendiğini yazdı. 32 yaşında ve 1,81 boyundaki Şilili stoperin durumu Dünya Kupası dönüşünde kesinlik kazanacak. Contreras, Şili Milli Takımı ile çıktığı 52 maçta 1 de gol kaydetti.
Olay
Contreras bence Bursa'ya katkı sağlar alınmalı.. Yaşının fazla olmasıysa bence dezavantaj değil tecrübesi dolayısıyla avantaj.
Yeşil-Beyazlı ekip, Vederson'dan sonra Kanarya'dan birini daha kapıyor...
Fenerbahçe’de uzun yıllar futbol takımının menajerliğini yapan Volkan Ballı’nın yeni yuvası belli oluyor. Sarı-Lacivertli ekipte başkan Aziz Yıldırımile anlaşmazlığa düşen ve kulüple ilişkisi kesilen Ballı’nın Bursaspor ile yaptığı görüşmelerin son derece olumlu geçtiği ve tarafların ufak tefek pürüzlerdışında her konuda anlaştığı öğrenildi. Ballı, Yeşil-Beyazlı ekipte de F.Bahçe’deki gibi görev yapacak.
HTSPOR
Bursaspor'un transferlerini hiç bilmiyorum ama göz ucuyla baktığım bir kaç ilgilendiği oyuncuların alayı 30 yaş ve üstünde. Bu adamlar ne yapacakki 1 sezon bilemedin 2 sezon anca iş yapar bana göre sonuçta yaşlanmak üzereler. Genç ve dinamik oyuncular almalı bence Bursaspor.
Takımda zaten fazla sayıda genç ve Avrupa tecrübesi olmayan oyuncular var bir de bunların yanına 22-25 yaş arası oyuncular alınırsa zorluk derecesi yüksek olan maçlarda mental açıdan sıkıntı yaşanmaması için 30 yaşındaki oyunculara talip oluyorlar tabi medyada çıkan isimler ne kadar doğru merak konusu. Vederson haberi hiç bir yerde çıkmamıştı mesela. . .
Beşiktaşlı bir hoca takımı yönetebiliyorsa, yine sözleşmeli bir çalışan olacak olan Volkan Ballı neden sorun olsun ki? İşini iyi yapıyordu Volkan Ballı, Aykut Kocaman planı olunca, bazı sorunlar da çıkınca Fenerbahçe'den gönderilmişti.
"YÜCE ATATÜRK"
Önemli olan hangi takımlı olduğu değil verilen görevi layıkıyla yerine getirip getirmediğidir.
3 senedir Adil Cenkçiler menajerliği başarıyla götürüyor böyle bir haberin gerçekliğine pek inanmıyorum. . .
Başkan Yazıcı, Volkan Ballı haberini yalanlamış, böyle birşeyin gündeme bile gelmediğini söylemiş.
Menajer ile antrenor bir mi? O zaman G.Sarayli biri de gitsin baskan olsun F.Bahceye.....
Duygularını işine karıştırmadıkları sürece isteyen istediği takımda görev alsın, kim karışabilir.
Bir değil İdari Menajer daha da iyi yapar görevi çünkü işi takımın idari işleriyle ilgilenmektir. Gönül bağı elbette önemli ama sen kamp yapılacak yeri, deplasmanda kalınacak otelleri, takımda oyuncuların yönetimle olan sorunlarıyla ilgilenirken hangi takımlı olduğunun ne alakası var, sözleşmeli çalışan sonuçta, başkan ile karşılaştırmak komik.
Zaten yalanlanmış da, düşünülmüyormuş.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben oyle dusunmuyorum. Antrenorun gorevi bir cerceve icerisinde belli, o gorevi yapar. Ama menajer farkli birsey. Oyuncularla bire bir iletisim icerisinde olur, yonetim ve hoca arasinda baglanti kurar, basin ile iliskileri vardir, taraftarla konusur, sakinlestirir gerekirse, daha idari bir gorevi vardir. Simdi Sinan Engin cikip FB'ye menajer olsa ayni laflari der miydiniz? Saha icindeki durumlari anlarim, ama menajer bana gore yonetimin bir parcasidir ve yonetim baska takim tutmamali....
Volkan Ballı yalanlanmış boşuna konuşuyoruz ama zaten gelirse İdari Menejer olacak, Sinan Engin gibi değil. Yapacağı görevler belli, yöneticilik tecrübesiyle (kulüp yöneticiliği değil, iş alanındaki) idari işlerin yürütülmesinde görevli olacak. Çerçeve içerisinde belirlenmiş görevleri, Sinan Engin tarzı, geceleri bile oyuncuların odasına gidip onları motive edecek konuşmalar yapma gibi bir durumu olmayacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Volkan Balli iyi adamdir Bursa sayet Fenerbahce'de calisti diye vazgectiyse hata etmis.. Türkiye'de ki en iyi menajerlerden birisi.
sinan engin'i kimse istemez zaten. ama volkan ballı'yı herkes ister. çünkü aralarında çok çok çok fark var. insanlıktan tut, çalışma prensiplerine kadar yığınla sebep yazabilirim buraya.
yalanlanmış ta zaten. bu yüzden artık konuşmaya gerek yok.
(/s)
Dış transferde daha önce anlaştığımız kaleci Harun Tekin ile resmi sözleşme imzaladık. Güngören Belediyespor`dan transfer ettiğimiz genç kaleci Harun Tekin ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atıldı.
Genç kaleci Bursaspor`a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bursaspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum, şampiyon takımda görev yapmak , şampiyonlar liginde forma giyebilmek benim için büyük bir şans olacak. Hocam bana görev verdikçe her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım" diye konuştu.
Hastayım şu %1 ihtimale. . .
Bursaspor'un yıldızı Sercan Yıldırım, gidecek mi kalacak mı söylentilerine son noktayı koydu. Bugün sahaya inen şampiyon Bursaspor'un yıldızı Başkan İbrahim Yazıcı Sercan Yıldırım ile görüştü. İşte görüşmenin detayları.
-Sercan gidecek misin kalacak mısın? Herkes bu sorunun yanıtını bekliyor senden.
"Bugün yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Ve ben Bursaspor'dayım. Zaten başkanımız ile bir görüşme yaptım. Kendisi bana "seni ancak astronomik bir teklif gelirse o zaman bırakırım" dedi. Ben de ona "başkanım siz nasıl uygun görüyorsanız, öyle olsun" dedim."
-Peki Sercan, sen kalmak mı istiyorsun yoksa gitmek mi? Yani başkanın 'astronomik teklif gelmezse kalacaksın' sözü senin canını sıktı mı?
"Hayır kesinlikle sıkmadı. Ben kalmak istiyorum. Henüz 20 yaşındayım, başkanım kalmamı uygun gördü ve kalıyorum. Zaten yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz, hem lig hem de Şampiyonlar Liginde zorlu günler bizi bekliyor. Ben tatilimi çok güzel bir şekilde yaptım, aklımı hiçbir şekilde transfer söylentileri ile doldurmadım, çok güzel dinlendim ve şimdi Bursaspor için kaldığımız yerden devam edeceğim."
-Hala Beşiktaş'a gideceğin yönünde haberler çıkıyor. Buna ne diyorsun?
"İnanın bilmiyorum, gerçekten haberim, bildiğim tek şey şu an Bursaspor'da devam ediyor olmam."
-Peki Sercan, yeni transferler yapıldı. Özellikle İnsua hakkında neler biliyorsun?
"İnsua tanınmış bir oyuncu, kendisinden haberim vardı, 3-4 yıl önce Galatasaray'ın da transfer gündemindeydi. Çok kaliteli bir oyuncu. Videodan izledim onu, ayrıca menacerlik oyunlarında da görmüştüm, çok teknik bir futbolcu. Bize faydalı olacak. Özellikle hücum oyuncusu olduğu için beraber oynayacağız, güzel gollere imza atacağız diye düşünüyorum."
Sabah
Sercan'da bizdenmiş demekkio da FM oyuncusu.
mauro boselli hakkında son okuduklarım, bursa'ya gelecek yönündeydi. ancak daha sonra takip etmedim. gelişmeler nedir, bursa vaz mı geçti bilmiyorum fakat boselli wigan'a gitmiş.
![]()
(/s)
-Sercan gidecek misin kalacak mısın? Herkes bu sorunun yanıtını bekliyor senden.
"Bugün yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Ve ben Bursaspor'dayım. Zaten başkanımız ile bir görüşme yaptım. Kendisi bana "seni ancak astronomik bir teklif gelirse o zaman bırakırım" dedi. Ben de ona "başkanım siz nasıl uygun görüyorsanız, öyle olsun" dedim."
ya bunları bir geçsinler başkanım istemezse gitmem bırakcaklar bu hikayeyi başkan 2 ay sonra öldü ne olacak sonra?
ne kadar yalaka herifler yahu senin hayatın söz konusu belkide adam gibi takıma gidecen dünyaca ünlü birisi olacan başkanım ne dersemiş sanki topçu olurken senin elinden başkanın tuttu..
Boselli tam bir golcü oyuncu bursanın kaçırması kötü olmuş iki sene öncede biz istemiştik o zamandan takip ediyorum
Leandro Gioda Fm 2007 ve 2008'de gittiğim her takıma aldığım bir defanstı.Gerçek hayatta seyretmedim hiç ama eğer FM'deki gibiyse Bursaspor'a çok katkısı olacaktır.
Şampiyon Bursaspor'un transferde Arjantin sevdası bitmiyor !.. Batalla'nın yanına Insua'yı alan Bursaspor, forvetini de başka bir Tangocu Hector Damian Steinert ile güçlendirdiği öne sürüldü.
Lig TV muhabiri Serhat Canoruç'un verdiği bilgiye göre Timsah, Arjantinli golcü ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Genç oyuncunun önümüzdeki hafta içinde Bursa'ya gelmesi bekleniyor. Racing Club’ta oynayan 24 yaşındaki Hector Damian Steinert ayrıca her iki kanatta da görev yapabiliyor.
Geçen sezon Racing Club'a transfer olan Steinert, Bursa'ya transfer olduğu takdirde ilk Avrupa deneyimi olacak.