Elano'yu bu gosterdigi performansdan sonra sanmiyorumki rijkaard biraksin , fakat 10 m ve uzeri bi teklif gelirse verir yonetim
Elano'yu bu gosterdigi performansdan sonra sanmiyorumki rijkaard biraksin , fakat 10 m ve uzeri bi teklif gelirse verir yonetim
Evet yapıldı seçim ama kaldımı kalmadımı kararı verildi artık onu bilmiyorum..Ama Giovani'yi alırsak Marquez'le bir konuşur mutlaka![]()
Marquez alınmayacak.Çok pahalıymış...
Elano'yu isteyen , 20 Mİlyon Euro'yu gözden cıkarması lazım
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Niye abartayım satmak istemiyoruz , abartı bi rakam gelirse anca bırakırız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Afrika'da ortaya koyduğu bu futbolu devam ettirirse 3 yıllık kontratı var 20 Milyon'dan aşağıya gitmez gerçekten.. Bugün Habertürk'ün yazdığına göre yönetim de 20'den aşağıya bırakmayacakmış..
5.8 milyon euro elano icin az olur üstelik alici inter gibi bonkör bir takimsa o fiyat 15-20 lere cikmali.
Kalitesini zaten kanıtlamış, ayrıca DK'nın da en iyi performansını gösterenlerden birisi olan oyuncu eğer transfer olacaksa ucuza gitmez, alıcısı da olur. Elano satılırsa güzel paraya gider. 5'e, 8'e gidecek oyuncu değil bence.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Elano'nun kalitesine diyecek yok, ancak Galatasaray'ın ısrarla denediği ama kadrosunun uymadığı 4-3-3 sisteminde çok yanlış yerlerde oynatılıyor. Bence 10 milyon bile gelse bırakırlar. Daha geçen sezon 7 milyon euroya transfer edilmiş, takımla kaynaşamamış, sistem üzerine kurulup çevresine de kafasına uygun oyuncular alınmadıkça da kupadaki performansını asla sergileyemeyecek oyuncu için yönetim 20 milyonda diretmez. Hadi bu sene satmadın 15e, seneye kupa da yok 30 yaşında adama 5 milyon bile vermeyebilirler.
Ha bana kalsa Arda ve Keita gibi oyuncuları elden çıkarır, kaynak yaratır, modern futbola daha uygun olan Elano'nun anlaşabileceği tarzda transferler yapmaya bakardım. Büyük bir operasyon olurdu tabii.
Galatasaray - Alex Song Haberi
http://www.webaslan.com/haber/38070/...oruz/?ref=ABM1
Arsenal'in Kamerunlu yıldızıyla 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasarayımız, İngiliz kulübüne de bonservis bedeli olarak 4.5 milyon Euro ödeyecek. Müthiş transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.
Fanatikte yazmış Alex Song'u..Aslında neden gelmesin ki sonuçta amcasıda eski bir Cimbom'lu..
Song 15M imiş beylerHayallerde uçmayın
Sentugo.
Eğer gerçekleşirse mükemmel bir transfer olur ama ben biraz zor oldugu görüşündeyim , genç ve potansiyelli bir oyuncu ayrıca Arsenal'de doğrudan kadroya girebiliyorken Galatasaray'a geleceğini pek sanmıyorum ..
Şimdi yorumlarda satmak istemiyoruz 20 MN falan deniyorda sanki bana yönetimden arkadaşlarda satmıcaz diyorlar..
Neden satılmasın Elano Türkiyede sanki tek başına maç mı kurtaracak kurtarmaz çünkü Elano alışmış teknik kapasitesi iyi olan oyuncularla oynamaya Türkiyede servetle sabriyle anca bu kadar.
İyi bir fiyatla gelinirse neden satılmasın..
Valla 15 Milyonsa almayız sanki para var bizde![]()
Bu haberi Ntvspor da görmeden inanmam.
Alex Song mükemmel olur ama sanmıyorum ben de![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Alex Song gibi gelecek vaad eden bir futbolcuyu 4.5 M €'ya bırakmazlar gibime geliyor. Arsene Wenger'in böyle bir hata yapacağını sanmıyorum ama yaparsada güzel olur valla![]()
Uğur Uçar 1.300.000 TL karşılığında Ankaragücü'ne transfer oldu..
Ntvspor'da son dakika bilgisi..
Biri editöre girip Galatasaray'a alsın da oynayalım, başka türlü olmaz.![]()
1,3 milyon gayet iyi rakam bence
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Valla bencede iyi satmışız![]()
Cimbom sattikca satiyorAcik artirim gibi
Alex Song doğruysa inanılmaz bir haber..
Webaslan'da haberi fanatikden almış.
Ne kadar doğru olur bilemem, ama olursada çok harika bir transfer olur İPL gibi olmaya başlarız yavaş yavaş..