Sayfa 273 / 896 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
8,161 ile 8,190 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Türkiye`ye kariyeri çıkışta oLan isimLerin geLmesinin çok zor oLacağını düşünüyorum. Sanchez,Hazard,Krasic vb gibi. Anca kariyerinde beLLi dönemLerde çıkış yapmış ama daha sonra düşüşe geçmiş ve yaşı 30 u geçmiş oyuncuLar geLir. Quaresma, Hagi vs gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

moutinho yu alamamasi icin Fenerbahce'nin tek problem olabilir oda Fenerbahce'nin bu transferi istememesi , onun disinda A. Sanchez'ide getirebilirler ama cok pahaliya patlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Moutinho oLabiLir. Adam portekiz dışına çıkmamış, öyLe aman aman başarıLarı da oLmayan bir oyuncu. Avrupa`ya sıçramak adına beLki Türkiye`yi tercih edebiLir. Gerçi Portekiz den sıçrayamadıysa Türkiye den nasıL sıçrar orası muamma.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Moutinho ve Hazard deyince FM 2011 için ağzım sulandı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre ve topuz varken mouthino lüks olur bence. şöyle bir miguel veloso falan olsa neyse (:

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hazard'ın veya Moutinho'nun geleceğini pek sanmıyorum, bu oyuncularla ilgilenen kulüp sayısı oldukça fazladır. Huntelaar için ise 18 milyon bence absürt bir rakam, sanki çok formdaymış gibi. 10 milyondan kuruş fazla verilmez şu anda Huntelaar için.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Aziz Yıldırım artık karar versin"

22 Haziran 2010 21:53 | NTV Spor ve Ajanslar
    Fenerbehçe teknik direktörü Christoph Daum yaşanan belirsizlikten dolayı rahatsız olduğunu ve bundan Fenerbahçe'nin zarar gördüğünü söyledi.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Christoph Daum, başkan Aziz Yıldırım'a seslenerek, yaşanan belirsizlikten Fenerbahçe'nin zarar gördüğünü söyledi.
    Samandıra'daki mesaisinin bitiminde açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, "Aziz Yıldırım artık karar vermeli. Fenerbahçe'de neler olacağını başkan Aziz Yıldırım'a sormak gerekiyor. Şu anda manşetlerde çok farklı şeyler olmalıydı. Yakında sezon açılacak. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları yaklaşıyor. Taraftarın da daha net şeyler duymaya ihtiyacı var. Gelecek için daha iyi şeyler istiyorlar. Ben hep Fenerbahçe'nin iyiliğini istiyorum" diye konuştu.
    Kriz döneminde Aykut Kocaman ile hiç görüşmediğini belirten Daum, "Ben sadece Hasan Çetinkaya ile temas halindeyim. Kısa vadede yapılması gereken çok önemli işler var. Ben bunlar için çalışıyorum. Bu çalışmaları da Hasan Çetinkaya ile paylaşıyorum" dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Seni ne ilgilendiriyor ki Fenerbahçe'nin gördüğü ve göreceği zarar? Çok mu umrunda?..

Gerçi kabahat sadece senin değil; geçen yaz bulunmaz hint kumaşı gibi seni yeniden bu takımın başına getirenlerde... O zaman ilk duyduğumda demiştim: "Olamaz... Daum gelemez... Denizli'de yaşadığımız o kabustan sonra... Mümkün değil olamaz. Bizim acımıza saygı duyacak kadar taraftarı adam yerine koyuyordur herhalde yönetim" dedim. Yanılmışım. Onlar bizi adam yerine koymadı. (Önce Tanjeviç'le devam dediler, sonra Daum geri gelsin dediler. Bizim acımızı, hislerimizi hiçe saydılar. Kendileri her bir şeyi çok iyi bildiği için... Şimdi akılları başlarına geliyor ama neye yarar? Sana bir tazminat ödenecekse sayın Daum... Ki ödensin... Ama kulübün kasasından değil... Seni geçen yıl kim çağırdıysa o ödesin...)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bir an bana diyorsun zanettim abi

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by vego View Post
    bir an bana diyorsun zanettim abi

Estağfurullah... Olur mu öyle şey?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

antu yine sallamis bu sefer destekli sallamis hadi bakalim hayirlisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Niye herkes Moutinho diyo ? Raul Meireless'te olabilir..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bence FB'liler Krasic, Hazard, A.Sanchez, L.Lopez gibi oyunculardan umudu kessin, bu tur oyuncularin gelmesi mumkun degil. Kimse bana da R.Carlos, Quaresma, Anelka falan demesin, biraz yakindan Avrupa futbolunu takip eden adam zaten bunlarin arasindaki farki net olarak bilir.
    Zaten FB niye hala israrla forvet/kanat ariyor anlamis degilim. O bolgede en kotu Guiza/G.Unal/Semih ve Topuz/Ozer/Kazim oynar zaten, asil sorun bana gore stoperde ve onliberoda, hatta beklere 2 alternatif de gerekir bence. Ama FB yonetimi sanirsam yine sov yapma ugruna takimi dusunmeyip dengesiz bir kadro kurup gereksiz transfer yapma hevesinde yine, taraftar da bu duruma kaniyor her seferinde. Benim hosuma gidiyor.
    Neden mümkün değil?
    Gayet de mümkün, rakip takım taraftarı olarak bunu kabul etmemeniz için binlerce sebep var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Neden mümkün değil?
    Gayet de mümkün, rakip takım taraftarı olarak bunu kabul etmemeniz için binlerce sebep var.

Kabul etmemem icin hicbir sebep yok. Bir futbolcunun ne sartlarda Turkiye'ye gelebilecegini bilirim, hatta senin icin uye oldugum baska bir forumdan guzel bir resim kopyaladim, daha iyi netlestirir. Ayrica isterse teoride degil de pratikte konusalim, bu transferlere benzer 1 tane transfer soylersen sana haklisin diyecegim o zaman. Niye gelmesin, gelebilir deyip de gelmeyince 'saglik olsun' demekle olmuyor. Krasic de geleceki, Stoch geldi. Xabi Alonso da gelecekti, Josico geldi. Senna da gelecekti, Maldonado geldi. Luis Fabiano da gelecekti, Guiza geldi. Ust duzeyde kaliteye sahip oyuncular tabii Turkiye'ye gelir, niye gelmesin? Ama adam bunun icin ya A seviye degil B seviye olacak (Baros, Ferrari, Guiza, Elano), ya 30 yasini gecmis olacak (v Hooijdonk, Hagi, Kewell, R.Carlos) ya da kariyeri inanilmaz dusus icerisinde olacak (Q7, Anelka, Keita). Bu saydiginiz isimler (Krasic, Sanchez, Lisandro) bunlarin hicbirine uymuyor. Yine benim soyledigim tarife uyan birileri alinacak veya Brezilya'dan birileri gelecek, goreceksiniz iste.

Not: bu arada bunu FB'liler hakaret veya kucumseme olarak algilamasin, cunku ayni seyler BJK ve GS icin de gecerli. FB'nin maddi gucune saygim var, ama maalesef Turkiye sportif cekicilik ve basari olarak diger ulkelerin yanindan bile gecmiyor, oyuncular da bizi Katar olarak goruyor maalesef. Boyle olmasa Quaresma, Guiza, R.Carlos gibi oyuncular senelik 3-4 milyon euroya degil, 1.5-2 milyon euroya gelirdi....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

E abi işin bir yerinden başlanması lazım yani sen de diyorsun diğer liglerin yanından bile geçemiyoruz diye. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali bir iki seferlik böyle transferlere para harcamamız lazım yani Q7 ye verilen para veya atıyorum zamanında Hooijdonk'a verilen para.. Hooijdonk sonuna kadar hakkını verdi aldığı paranın ama konumuz o değil .. Demem o ki işin belli bir yerinden başlanması lazım yıldız transferini daha kolay hale getirebilmek için.. Anlaşıldı ki Josicoyla Maldonadoyla Gordonla Higuainle bu işler olmuyor.. Ya Bursaspor gibi nokta atışı yapacakksın Batalla gibi bir adam bulacaksın ki o da milyonda bir olur, ya da para bayılıp yıldız alacaksın.. Fenerbahce maddi konumuna güvenerek böyle gözünü yükseklere dikebiliyor haklıdır ama bu şartlar altında da sadece para için Türkiye'ye gelecek genç star yoktur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Miroslav Stoch geleceği olan , kariyeri yükselişte olan , bir oyuncuydu , geldi takımımıza , böyle oyunculara yönelirsek gelebilirler belli olmaz , çok küçümsemeyin

Lillede forma giyen Belçikalı futbolcu Eden Hazardın bağlı bulunduğu GWS menajerlik şirketi Cristoph Daumu yalanladı. Daumun‚ Edend Hazard ve menajeriyle görüştüm; onları iknâ ettim; ama Aykut Kocaman futbolcu ve menajerini tam 8 saat beklettiği için Hazardı Chelseaye kaptırdık dediği öne sürülmüştü.

Fransız şirketi GWSin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç‚ Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programında yaptığı açıklamada‚ Şirketin Daumun basında yer alan açıklamalarından son derece rahatsız olduğunu söylemeliyim. Şirket yetkilileri Daumla görüşmemiştir. Ayrıca Daumun Hazardla da hiçbir teması olmamıştır. GWS‚ bu gerçeği Türk futbol kamuoyunun bilmesini istiyor dedi.

DAUMUN AÇIKLAMALARINI YADIRGADILAR

Daumun söylediği ya da açıkladığı iddia edilen görüşmenin hiç olmadığını kaydeden Örenç‚ Daum‚ ne benimle ne de Hazardın bağlı bulunduğu GWS menajerlik şirketiyle bağlantı kurmuştur. Ayrıca Eden Hazardın kendisiyle de hiçbir bağlantısı olmamıştır dedi.

HAZARD CHELSEAYLE ANLAŞMADI

Fransız şirketi GWS‚ böyle bir görüşme olmadığını resmen deklare etti; bunu da Türk futbol kamuyona ben aktarıyorum. Şirket yetkilileri Daumun bu açıklamalarını hoş bulmadılar şeklinde konuşan Örenç‚ Hazardın Chelseayle anlaştığı iddiasının da doğru olmadığını vurgulayarak‚ Ayrıca Hazard için Chelseayla yapılmış bir anlaşma yok. Bir çok Avrupa Kulübü Hazardı takip ediyor. Ancak şu ana kadar her hangi bir takımla anlaşılmamıştır dedi.

DAUM‚ HAZARDI TAM OLARAK ÇÖZEMEMİŞ

Alman teknik direktörün Hazardla ilgili değerlendirmesini de eleştiren Ekrem Örenç‚ Daumun B sınıfı dediği oyuncu‚ üst düzey yeteneklere sahip; birkaç sene içerisinde çok daha üst düzey noktalara geldiğine inandığımız için biz onu Fenerbahçeye teklif ettik. Hazard‚ kesinlikle önümüzdeki 2-3 sene içerisinde Avrupanın en yüksek düzeyli takımlarında oynayabilecek seviyeye gelecek şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE İSTERSE ALIR

Fenerbahçenin istemesi durumunda bu futbolcuyu transfer edebileceğini belirten Örenç‚ şunları kaydetti: Aykut Kocaman ve Fenerbahçe yönetimi Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde. Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu sarı lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi size de açıklamış‚ İstanbula ve Fenerbahçeye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Liginde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazardın öncelikli hedefi. Bonservisi 30 milyon gibi uçuk rakamlar değil. Görüşmeler devam ediyor.

Kaynak: Radyospor
    Böyle bir haber var bugün,ne kadar doğrudur bilmiyorum paylaşmak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum'un söylediklerini ciddiye alan var mı ki? Gerçi bunlar almış, yalanlamış.

Daum olayı netleşmeden yani Daum kovulmadan herhangi bir transfer açıklanacağını düşünmüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

haber dogru gibi.. hazardi almak icin en az yine 10-15 cikarmak lazim onuda cikarip vermez bizimkiler.. bekleyelim bakalim hayirlisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye çıkarıp vermesinler ? Aziz Yıldırım bir oyuncuya 30-40 milyon euro gibi bedeller ödeyebilecek gücümüz olduğunu açıkladı , ki açıklamasa da böyle bir gücümüz olduğunu biliyoruz , yeter ki oyuncu kabul etsin Eden Hazard gibi bir adam gelmek istedikten sonra 15-20 milyon gözü kapalı verirler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe anladığım kadarıyla çeşitli bölgelere 2-3 yabancı transferi yapmayı düşünüyor.Lugano,Alex,Stoch,Santos'un as kadroda yer alıcağını varsayarak Bilica,Baroni,Guiza'nda olduğunu varsayarak as takımda hangi yabancı oyuncuların olucağını merak ediyorum açıkçası.Bu arada Deivid takımadan kesin gönderildi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seneye hocanın kim olacağı ve sisteminin ne olacağı belli değil henüz. Açıklanan tek transfer Stoch, onun da açıklanma nedeni, Fenerbahçe önceden anlaşmış olmasına rağmen, Galatasaray'ın devreye girmesi, basında Galatasaray alıyor haberlerinin artması gösterildi. Yoksa muhtemelen o transfer de hoca belli olduktan sonra açıklanacak.

Gidecek yabancılar da belli değil, hoca belli olmadığından oynayacak 6 isim konusunda fikrimiz olamaz, belki de Alex üzerine kurulan bir sistem olmayacak ve Alex yedek kalacak, görmeden bilemeyiz.

Güiza kadroda, iyi teklif gelirse satılır yoksa yedek oturacak, forvet alınılması düşünülüyor. 1 tane de kanat oyuncusu alınacak.

Bilica da yabancı sayısının artması sebebiyle takımda kalır, Deivid ve Cristian ile yollar ayrılırse, defansa ve orta sahaya da 1 oyuncu daha alınabilir.

Bana sorsalar, yani ben yetkili kişi olsam, Lugano-Bekir ikilisini oynatırım göbekte, sol kanatta Santos, önlerine defansif yönü daha kuvvetli ama oyunu çift yönlü oynayabilecek bir isim, orta sahada Emre ve Mehmet (yeri geldiğinde Özer) kanatlarda Stoch ve alınacak diğer isim, forvete de Hooijdonk gibi iş yapacak birisi.

Hoca belli olduktan sonra, eğer Semih'i takımda istemezse, Trabzon'dan Selçuk ya da Ceyhun ile takası olabilir, orta sahaya yerli takviyesi yapabilirler bu şekilde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

deivid gönderilmese bile problem degil tribünde oturur. keske bizim federasyonda rezerv lig kursa tribünde oturan yabancilari rezerv takimda oynatabilirdik böylece form düsüklügü yasamazlardi.

Del Piero_10 Misafir

Şu an bir oyuncuya 30-40 verebilecek güç sadece Barcelona, Madrid ve Inter'de var. Maicon'un 28 milyon karşılığında Madrid, Villa'nın 40 milyon karşılığında Barcelona'nın yolunu tuttuğunu düşünürsek bu fiyatları hakeden bir avuç oyuncunun yolunun buraya düşmeyeceğini anlamak zor olmaz. Şimdiye kadar Türkiye'ye gelen hiçbir isimli oyuncu diğer ligleri reddedip buraya gelmedi. Hazard ve Alexis Sanchez'in ise her ligden talibi mevcut. Yani yeterli maddi güç olsa bile bunları buraya getirmek mümkün değil. Bu ikisi içinde kapıyı 20 milyondan açarlar çünkü hala gelişmeye açık oyuncular. Ülkemizin genç oyuncuların gelip, birkaç sene kalıp seviye atlayarak Avrupa'nın önemli liglerine transfer oldukları bir yer olarak bilinmemesi buraya gelmeyi düşünmemeleri için başlıca etken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an shaktar , lyon , marsilya , fenerbahçe , al - ihlal , bunyadkor mu ne onlar da da 30-40 verebilecek güç var söylediğim aynısını söylemişsin sen de , oyuncu ikna olduktan sonra bu paraları ödeyebilecek kulüpler mevcut , biz de onlardan biriyiz neden Hazard gelmek istedikten sonra 20 milyon euro vermeyelim , çok kolay çıkartabiliriz bu parayı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Krasic ile kesin olarak anlaşma sağlanmış. Yakın zamanda duyurulacakmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post

Kaynak nedir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kaynak nedir ?
    antu'da söylediklerine güvenilir bir arkadaş.

hatta FBTV'den 2 kişi röportaj için kampa gitmişler.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şahsen Daum'un Stoch'u sadece kendi istediği dışında yapılan bir transfer olduğu için o kadar küçük düşürücü bir yorum yaptığını düşünüyorum. Ve de Fenerbahçe'yi bu aşamadan sonra samimi olarak düşündüğünüde sanmıyorum. Bu seneki en büyük transferimiz bence Daum'u hayırlısıyla gönderip adam akıllı bir hoca getirmemiz ve bek, forvet mevkine kaliteli alternatifler almamız olur. Ben büyük adamlar beklemiyorum. Büyük işler yapacak adamlar bekliyorum. Bu kadroya 3-4 takviye yapsak birde bu takımı oynatabilecek iyi bir hoca ayarlasak bence Avrupa'da da Tr'de de büyük işler başarırız.

Birde Krasic'in geleceğini sanmıyorum.. Tahmin ediyorum ki adam bizi sadece diğer istedikleriyle anlaşamaması durumunda tercih edebileceği en son alternatif olarak elinde tutuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post

Kesin antu'daki duyumculardan biri soylemistir.
    O duyumculari cok iyi biliyoruz, kimler gelmedi ki o duyumculara gore.
    Krasic'in gelmesi imkansiz, gelse bile FB'den senelik 6-7 milyon euro koparir, buna da degmez zaten. Gorecegiz bakalim kim hakli, gelirse rezil olmaya raziyim, ama iddialiyim bu konuda.
    Bu arada Deivid ve Kazim'in durumu belli olmadi mi???

Mesaj Yetkileri