Lillede forma giyen Belçikalı futbolcu Eden Hazardın bağlı bulunduğu GWS menajerlik şirketi Cristoph Daumu yalanladı. Daumun‚ Edend Hazard ve menajeriyle görüştüm; onları iknâ ettim; ama Aykut Kocaman futbolcu ve menajerini tam 8 saat beklettiği için Hazardı Chelseaye kaptırdık dediği öne sürülmüştü.
Fransız şirketi GWSin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç‚ Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programında yaptığı açıklamada‚ Şirketin Daumun basında yer alan açıklamalarından son derece rahatsız olduğunu söylemeliyim. Şirket yetkilileri Daumla görüşmemiştir. Ayrıca Daumun Hazardla da hiçbir teması olmamıştır. GWS‚ bu gerçeği Türk futbol kamuoyunun bilmesini istiyor dedi.
DAUMUN AÇIKLAMALARINI YADIRGADILAR
Daumun söylediği ya da açıkladığı iddia edilen görüşmenin hiç olmadığını kaydeden Örenç‚ Daum‚ ne benimle ne de Hazardın bağlı bulunduğu GWS menajerlik şirketiyle bağlantı kurmuştur. Ayrıca Eden Hazardın kendisiyle de hiçbir bağlantısı olmamıştır dedi.
HAZARD CHELSEAYLE ANLAŞMADI
Fransız şirketi GWS‚ böyle bir görüşme olmadığını resmen deklare etti; bunu da Türk futbol kamuyona ben aktarıyorum. Şirket yetkilileri Daumun bu açıklamalarını hoş bulmadılar şeklinde konuşan Örenç‚ Hazardın Chelseayle anlaştığı iddiasının da doğru olmadığını vurgulayarak‚ Ayrıca Hazard için Chelseayla yapılmış bir anlaşma yok. Bir çok Avrupa Kulübü Hazardı takip ediyor. Ancak şu ana kadar her hangi bir takımla anlaşılmamıştır dedi.
DAUM‚ HAZARDI TAM OLARAK ÇÖZEMEMİŞ
Alman teknik direktörün Hazardla ilgili değerlendirmesini de eleştiren Ekrem Örenç‚ Daumun B sınıfı dediği oyuncu‚ üst düzey yeteneklere sahip; birkaç sene içerisinde çok daha üst düzey noktalara geldiğine inandığımız için biz onu Fenerbahçeye teklif ettik. Hazard‚ kesinlikle önümüzdeki 2-3 sene içerisinde Avrupanın en yüksek düzeyli takımlarında oynayabilecek seviyeye gelecek şeklinde konuştu.
FENERBAHÇE İSTERSE ALIR
Fenerbahçenin istemesi durumunda bu futbolcuyu transfer edebileceğini belirten Örenç‚ şunları kaydetti: Aykut Kocaman ve Fenerbahçe yönetimi Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde. Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu sarı lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi size de açıklamış‚ İstanbula ve Fenerbahçeye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Liginde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazardın öncelikli hedefi. Bonservisi 30 milyon gibi uçuk rakamlar değil. Görüşmeler devam ediyor.
Kaynak: Radyospor