Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
Guti'de gelsin, Robinho'da gelsin.

Kadro nasıl olcak

savunmayı geçtim hücum hattı ;

Hilbert ------ Guti -----------Quaresma

---------Bobo----------Robinho

Ben de bundan korkuyorum iste. Hadi gecen senelerde takim cok defansif oynuyordu, gecen seneki gol kisirligi da cila oldu, ama ofansif oyun ve bol gol adina sacma sapan dengesiz bir kadro kurulursa husran olur. Gecen sene GS'liler transferleri abartirken ben sacma sapan isler yapildigini savunuyordum. Cunku Kewell ve Arda varken Keita alindi. Keita'yi gectim sonra ustune gereksiz bir sekilde Elano alindi. Yonetim yildiz pesinde kosacagim derken orta saha ve defanstaki kalitesiz yerlileri hesaba katmadi, bizim yonetim de bu sekilde davraniyor su an. Hadi Avrupa'yi gectim, orada sinirlama yok hepsi oynar, ama ligde senin bu yazdigin ofansa gore Sivok-Ferrari-Ernst'ten 2'si kenarda oturacak, bu da zaten bu kadroya gore zayif olan defansin tamamen cokmesi demek. Ben BJK'li olarak Quaresma ve Robinho'dan evvel ilk olarak defansta Sivok-Ferrari ikilisini yazarin, onlerine Ernst' koyarim, her sartta Fink'i de ilk 11 olmasa da kadroda tutarim. Guti ve Robinho olursa bunlar beni bir futbolsever olarak cok heyecanlandirir, ama bir BJK'li olarak kafamda soru isaretleri de birakir acikcasi. Acikcasi bize lazim olan kanatlardaki eksikligi kapatacak ve kritik maclarda takimin ofansif yukunu cekecek ust duzey yaratici bir yabanci ve bu transferler Q7 ve Hilbert ile gerceklesti, bundan sonraki transferler bana gore lukse kacar ve gereksiz olur, hele ki yabanci kontenjani 12 kisi kapliyorsa su an.....