1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hehe balon oldugu belli cunku zaten bonservissiz oldugu icin kulubuyle konusmaya gerek yok, ayni Recai Kocaman gibi bu da bir sakaci kardes sanirim.
    Recai kocamanın söyledikleri ve kendisi gerçek ortaya çıktı az önce.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Recai kocamanın söyledikleri ve kendisi gerçek ortaya çıktı az önce.

Su an Robinho 99% diyen kimseyi ciddiye almam ben. Birazcik mantik kullanan biri zaten dusunur, bir defa Robinho City'de kalacak mi o bile belli degil. Ikincisi, hadi City'den gidecek diyelim, City ilk olarak bonservisiyle satmak ister, ki bu durumda onlarca kulup talip olur, ki Barcelona ve Manchester United ilgileniyor zaten. Kiralanacak olsa yine bircok talibi cikar, adam ustelik duygusal adam, niye gidip Santos'a donmesin buyuk kulupleri istemiyorsa? Kaldi ki hadi kulubuyle anlastin, bu adam su an dunya kupasinda, yani donmeden isi bitirmen mumkun degil, hadi Guti olsa anlarim, cunku bonservisi elinde ve su an gorusup bir iki gunde anlasabilirsin, ama Robinho transferi agustos ayindan evvel olmaz, ki Globoesporte'de bugun cikan habere gore Robinho'nun menajeri Evandro ve babasi hafta sonu City ile gorusecek gelecek hakkinda. Quaresma gibi satilacagi belli olan ve baska ciddi talibi olmayan bir oyuncu bile haftalarca ugrastiriyorsa adami Robinho gibi cok ciddi talipleri olan ve ciddi maliyeti olan bir oyuncunun 1 gunde transfer olacagina inanmak sacmalik. Ayrica Q7 transferini bilmesi benim icin birsey ifade etmez, Q7'yi zaten sagir sultan biliyordu, ki gelir ya da gelmez dersin, 50% ihtimal var, ki gelir diyen de birtek kendisi degil. Bana gore insanlarla dalga gecen, belki de kendini eglendirmek amacli bunu yapan, belki de arkadaslara moral vermek isteyen bir BJK'li, ama ben Robinho 99% lafindan sonra hicbirseyine inanmam.....

Mesaj Yetkileri