Alex Song geçen sezon 37 maçta ilk 11'e çıkmış bir isim. Arsene Wenger'in '' en çok gelişmeyi gösteren oyuncum '' dediği Song'u bırakacağını sanmıyorum.
Haber kolpa bence.
Alex Song geçen sezon 37 maçta ilk 11'e çıkmış bir isim. Arsene Wenger'in '' en çok gelişmeyi gösteren oyuncum '' dediği Song'u bırakacağını sanmıyorum.
Haber kolpa bence.
(/s)
tekrar ediyorum alex song un galatasaray şu haldeyken buraya gelmesi busquets in pedro nun nani nin falan türkiye ye gelme ihtimali kadardır. 4,5 milyon demişler bir de... yazık ya... insan araştırıp sallar biraz...
Ugur , Emre'yi satmısız iyi topculardı ama tabi ki oynamayan adamları elden cıkarmak en dogrusu .
İnşAllah gittigi takımlarda başarılı olurlar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
FORMASI BİLE HAZIR!
24 Haziran 2010 Perşembe * 07:58
Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı Alexandre Song'un Sarı-Kırmızılı ekipte kaç numaralı formayı giyeceği büyük ölçüde netlik kazandı.
Galatasarayımız'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı Alexandre Song'un Sarı-Kırmızılı ekibimizde kaç numaralı formayı giyeceği büyük ölçüde netlik kazandı. Genç yıldız, kuzeni Rigobert Song gibi 4 numaranın sahibi olacak.
Cim Bom sonunda bombayı patlattı, Arsenal'li Alexandre Song'un işini büyük ölçüde bitirdi. Yönetim, şu anda Kamerun'la Dünya Kupası'nda yer alan genç yıldızın giyeceği formayı bile belirledi. İngiliz ekibinde 17 numaralı formayı giyen Song, Galatasaray'da 4 numarayı sırtında taşıyacak. 2004-2008 yılları arasında Sarı-Kırmızılı ekipte oynayan kuzeni Rigobert Song da aynı formayı giyiyordu. Yönetim bu şekilde yeni transferine ilginç bir jest yapacak. Bu arada Alexandre Song'un, milli takım kampında Rigobert Song'tan Galatasaray ve Türkiye hakkında bilgi aldığı öğrenildi.
Taraftar memnun
Galatasaray'ın bu transferi, taraftarları da bir hayli mutlu edecek. Sarı-Kırmızılılar, forumlarda ve haber yorumlarında, Song'un çok yerinde bir transfer olduğunu ve takıma büyük katkı sağlayacağı yönünde görüş belirttiler. Taraftarlar ayrıca Kamerunlu yıldızın henüz 22 yaşında olduğuna ve ileride iyi bir bedele satılabileceğine de dikkat çekti.
Formada hazırza bitmiş bu iş
Alex Song o paraya gelmez bosuna heyecanlanmayin. Tiago daha olasilikli bir transfer, o da cok buyuk guc katar GS'ye, tam GS'nin aradigi adam bana gore.
Kapali resim fake degilmi?
fake remzi fake![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Song farklı bir olay keşke gelse izlesek ligimizde de , mümkün gözükmüyor , amcası para yüzünden ayrıldı diye biliyorum , ayrıca onu geçtim kariyeri büyük yükselişte , arsene wenger'in en güvendiği oyunculardan biri , arsene wenger kolay oyuncu satıyo olabilir ama oyuncu kariyeri bu kadar yükselişe geçmişken kalkıp da Türkiye ligine gelmesi , mantık dışı gerçekten
Quaresma son 2 senedir performansi vasati asmayan, Inter tarafindan satis listesine konmus bir adam. Hilbert yine sozlesmesi bitmis bir oyuncu, ciddi taliplileri yok. Song 22 yasinda gecen sene Arsenal ilk 11'inde oynamis, ciddi potansiyeli olan ve Wenger'in planlari arasinda yer alan bir oyuncu, performansi her sene daha uste cikiyor. Gelme olasiligi disinda haberlerde belirtilen rakam olan 4.5 milyon euro en hafif tabirle 'komik', ki o rakamin ustune bir 10 milyon euro koysan bile bu transfer olmaz. Hos, zaten sen Avrupa futbolunu takip etmiyorsan ve Song/Hazard/Sanchez/Krasic ile Quaresma/Hilbert arasindaki farki bilmiyorsan zaten tartismaya da gerek yok....
Song haberlerine fazla inanmıyorum ama gelirse havaalanına gitmeyen fenerli olsun .
Bir Beşiktaşlı olarak Song'un gelmesini çok çok isterim ligimizin geleceği açısından ama daha önce de belirttiğim gibi zor gözüküyor bu transfer.. Transfer sihirbazı yine şapkadan tavşan çıkarmazsa tabi.. =)
Şimdi şöyle birşey var, avrupa ligini takip etmeyle farkı görme vs. bunlara girmeye gerek yok
Benim düşüncem şudur, Quaresma eğer Türkiyeyi tercih ediyorsa bunlar neden tercih etmesin benim fikrime katılırsın veya katılmazsın beni ilgilendirmez, ama hayatta gelmez falan gereği yok bunların çoğu topçu hayatta gelmiyordu ama resmi açıklamayı görünce kimse sesini çıkartmadı..![]()
Song GS'ye gelirmi ? GELIR
Wenger Song'u birakirmi ? EVET BIRAKIR
Song 4,5 M Euro yami gelir ? Kesinlikle hayir o adamin bonservisi 8-9 dan baslar
Quaresma'nin tercih ettigi Turkiye'yi neden Song'un tercih etmeyecegini anlatayim:
1 Song ARSENAL'da ilk 11 oyuncusu, Quaresma cogu zaman Inter'de kulubede bile oturmuyor.
2 Song henuz 22 yasinda ve her sene daha iyiye gidiyor, Quaresma inanilmaz dususte.
3 Song Arsenal icin su an vazgecilmesi zor bir oyuncu, Inter ise Quaresma'yi yamayacak kulup ariyordu.
4 Arsenal Song'u transfer listesine koydugu an veya gorusmelere acik oldugunu belirttigi an Avrupa'daki buyuk ve bunun altindaki kuluplerin yarisi ister, hele ki bonservisi 4.5 milyon euro ise, menajeri daha FB/GS/BJK'nin adini isitmeden Song satilir, Quaresma'yi ise BJK disinda kayda deger bir takim istemedi.
Yeterince aciklayici sanirim? Ayrica Avrupa futboluna vs girmeyelim diyorsun tamam, ama Arsenal'i takip etmis olsan zaten boyle bir ihtimalden bile bahsetmezdin normalde....
Fotomaç Andre Ayew'i yazmış. Bugün acaba şu afrikadan kimi alsak diye düşündüm ve ilk aklıma Ayew gelmişti.
Bonservisi Marsilya'da. Transfer zor bence.
Dünya Kupası sonuna kadar bir gelişme olmayacak sanırım. Elano'nun durumunu beklerler. Belki ciddi bir teklif gelir satılır.
Biraz sakin![]()
İnter Quaresmaya 20 milyon euro üstünde bir bedel ödemiş ve Quaresmadan istediğini alamamış tabiri caizse büyük bir kazık yemiş. Az da olsa bu parayı çıkarma niyetinde hemen atladı Beşiktaşın teklifine.
Song ise Arnsenal defansının gelecekteki lideri olarak görülüyor , ve 4.5 milyon euro deniliyor. Kimse alamaz demiyor ki Galatasaray, Arsenal satmaz.
Emana Tiago'dan 2 kat dha fazla katkı yapar.
Aslan Song'u bekliyor
Yabancı transferindeki bombayı Alex Song’la patlatan Galatasaray, genç yıldızı beklemeye başladı.Fanatik Gazetesi'nin haberi şöyle devam ediyor: "Cim Bom için sevindirici haber, Kamerun’un gruplardan çıkamaması oldu. Afrika ekibi, ilk iki maçında sıfır çekince 2. tur şansını yitirdi ve turnuvaya erkenden veda etti. Dün gece oynanan Hollanda maçıyla birlikte Kamerun’un Güney Afrika macerası tamamlanmış oldu. Alex Song’un turnuvadan sonra Londra’ya geçmesi ve burada eşyalarını toplaması bekleniyor. Genç yıldız önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a gelerek kendisini Sarı Kırmızı renklere bağlayacak imzayı atacak."