İkiside çok yetenekli. Umarım elimizden kaptırmayız Galatasaray'a...Fatih’lere G.Saray talip
25 Haziran 2010 Cuma
Eskişehirspor alt yapısından yetişen Fatih Aydın ile Fatih Ceylan’a Galatasaray talip oldu. Yakından kaynaklardan alınan bilgiye göre iki genç futbolcuyu özellikle Galatasaray başkanı Adnan Polat’ın çok istediği ve transfer için Eskişehirspor yönetimi ile temasa geçildiği bildirildi. Eskişehirspor yönetimi ve alt yapı yetkililerinin bu transfere sıcak bakmadığı Fatih Aydın ve Fatih Ceylan’ın takımda kalacağı belirtildi. Fatih Aydın Eskişehirspor’un Diyarbakır ile oynadığı ligin kapanış karşılaşmasının son dakikalarında A takım forması giymişti
Kaynak: Eskişehir İstikbal Gazetesi
I'm back...
Birşey soracağım abi ikisi hangi mevkiide oynuyor ve biraz bilgi verebilir misin onlar hakkında![]()
I'm back...
Teşekkürler bilgiler için abi peki bu sadece bir haberden mi ibaret yoksa gerçekten böyle bir girişim olduğu hakkında bilgi geldi mi size?
Song satılmaz, Song'un satılması demek Arsene Wenger'ın yıllardır oluşturduğu politikanın çöpe atılması demek.
Arsenal geleceğini altyapı üzerine inşaat ediyor.Sistemleri tamamen bunun üzerine, kritik bölgelerde üstdüzey oyuncu gereksinimi olduğu için yine de transfer yapabiliyorlar örn. Arshavin, Viera, Nasri, Adebayor gibi ...
Song'u almak Chelsea'den Gallas'ı almaktan daha zor şu an(Chelsea Gallas'ı bırakacak muhtemelen, esas hedef bu olmalı).Arsenal'in sistemini inkar edebilmesi için maddi bir sebebi olmalı.Yoksa anlamı başarısızlık olur, Arsene Wenger koltuğunu bırakmaya niyetli değil.Real Madrid dedikodularını bile, kurduğum-savunduğum altyapı sistemi onlar ters diyerek hemen reddetmişti.
Arsenal'in Song'u bırakması demek, Vela'nın, Ramsey'in, Sagna'nın , Gibbs'in, Diaby'nin, Wilshere'ın,Bendtner'ın vs vs. de artık yerlerini sorgulamaları demek. Arsenal bu sistemin takımı, kimseyi harcayamaz, harcarsa iç karışıklıktan uzun bir süre kurtulamazlar.
Kısaca Song sadece dedikodudan öteye geçemez kanımca ama kiralık gelebilir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaray Havalanıyor
Rijkaard'ın isteleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da şimdiki hedef kanatlara takviye yapmak.Sarı Kırmızılı'ların Feyenoord'lu Leroy Fer ve Lille'li Ludovic Obraniak'la
ilgilendiği iddia ediliyor.
Kamerunlu genç yıldız Alex Song’u kadrosuna katmaya hazırlanan Cim Bom’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Dos Santos’un bonservisini almayan ve Kewell’ı göndermeyi düşünen Galatasaray’ın bu ikilinin yerine kanatlarda forma giyebilecek oyuncu aradığı biliniyor. Hollanda ve Fransa basınında Sarı-Kırmızılı ekip için iki yeni isim ortaya atıldı. Bunlar Leroy Fer ve Ludovic Obraniak. Feyenoord’ta forma giyen Fer’i Rijkaard’ın yakından takip ettiği ve yönetime kendisiyle ilgili rapor verdiği iddia edildi. 20 yaşındaki genç oyuncu hem sol bekte, hem de sol açıkta görev yapıyor.
Obraniak çok yönlü
Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla Fenerbahçe’ye karşı forma giyen Obraniak ise ofansif olarak her mevkide oynayabiliyor. Çok yönlü bir oyuncu olması, teknik heyeti cezbediyor. Keita’yla Polonyalı oyuncunun menacerliğini yapan firmanın aynı olması, yönetimin bu transferde elini güçlendiriyor. Her iki oyuncunun da bonservis bedelleri 5 milyon Euro civarında. Ancak Ludovic Obraniak’ın kontratı önümüzdeki yaz biteceği için bu oyuncunun daha düşük bir bedelle transfer edilmesi mümkün.
Kaynak:Fanatik
Hayret, halbuki Song isi bitmisti, kesindi ve formasi da hazirdi.
Aslan Alex Song'u bitiremedi!
Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Galatasaray'ın, Arsenal'in Kamerunlu yıldızı Alex Song için yaptığı transfer teklifi İngiliz ekibi tarafından yeterli bulunmayarak reddedildi.
Galatasaray, Slovak yıldız Miroslav Stoch'u ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırdıktan sonra çıktığı ikinci transfer seferinden de eli boş dönüyor.
Bir süredir İngiltere'de Arsenalli yetkililerle pazarlık masasına oturan Sarı-kırmızılı yöneticilerin Kamerunlu yıldız Alex Song için yaptığı 4 milyon poundluk (4.8 milyon euro yani yaklaşık 9.5 milyon TL) transfer teklifinin Arsenal Kulübü tarafından reddedildiği açıklandı.
Konuyla ilgili olarak Daily Mail Gazetesi'nde yer alan ve kısa sürede İngiliz İnternet medyasına yayılan haberde, Galatasaray'ın Song için hafta başından beri görüşmeler yaptığı ancak yapılan son teklifin Arsenal tarafından tatmin edici olmadığı gerekçesiyle reddedildiği bildirildi.
Kamerun Milli Takımı'yla birlikte 2010 Dünya Kupası Finalleri için Güney Afrika'da bulunan Song'un Kamerun'un ilk turda elenmesi nedeniyle Londra'ya döneceği ve birkaç hafta içinde de Galatasaray'a imza atacağı iddia ediliyordu.
Arsenal'in 23 yaşındaki orta saha yıldızı Alex Song, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger tarafından Premier Lig'in en çok gelişim gösteren oyuncusu olarak gösteriliyordu. Wenger, Song'un ilerde Premier Lig'in en iyi yabancı oyuncularından biri olacağını her fırsatta dile getiriyordu. Kamerun Milli Takımı'nın da 2008 yılından beri düzenli olarak formasını giyen Alex Song, bir dönem Galatasaray forması da giyen Trabzonsporlu Rigobert Song'un da yeğeni.kaynak: ajansspor
Kardeşim bana böyle bir bilgi gelmedi. Yerel gazetede çıkan bir haber bu Fatih Nuri Aydın profesyonel sözleşme imzaladı. Yani bonservis verilmeli. Bizim yönetim daha bu yaştaki bir çocuk için 2-3 MN TL istiyor. Fatih Ceylan'ın profesyonel sözleşmesi yok. Ama imzalatılacaktır. Gönderileceklerini düşünmüyorum ben.![]()
I'm back...
Besiktas quaresma ile 2 ay boyunca ugrasirken cikar 15 - 20 quaresma olmadi bilmemne haberlerinde , olmaz bu is bilmem ne diyenlere sinirlenen besiktaslilarin gelipde boyle dalga gecer gibi yazi yazmalari hos olmamis , ama saglik olsun futbol 11 kisi ile sahada oynaniyor sezon sonunda kimin gulup kimin uzulucegini goruruz
Hayret, halbuki Song isi bitmisti, kesindi ve formasi da hazirdi.![]()
Onuda diyen basın , bunuda diyen basın.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bilmeyenlere iletiyim GS nin son teklifi reddedildi , simdi song icin 6m euro luk bir teklif daha yapilicak , hafta sonundada Song ile gorusulucek ingilterede , transfer bitmis degil henuz
Song, Arsenal'in zaten sıkıntı çektiği mevkideki az sayıda oyuncudan biri. Galatasaray kendine zor bir hedef seçmiş ancak alırsa büyük iş yapar.
Bu da hedef saptırmaca olabilir.Geçen sene medya hiçbir transferimizi bilememişti.Bu sene de Song diyorlar,atıyorum Haruna gelebilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aynen katılıyorum ForCimbom'a.. İnamoto tarzında bir adam gelir ön liberoya. Stopere de Bouzid'in başka versiyonu. Bu sene çok yanlış başladık çok.. Biz bazı şeylerden ders alındığını düşünürken, asıl sorunlara inmeyip doğru olan kısımları bozarak başarılı olmaya çalışıyor yönetim.. Hep söyledim yine söylüyorum bu transfer döneminden hiç ama hiç umudum yok benim.
Haldunla Adnanla alakasi yok. Sen son 2 sene yildiz alacagim diye gereksiz adamlara milyon eurolar sacip dengesiz kadrolar kurarsan ve ustelik bunu gelecekti gelirlerini kirdirarak yaparsan bu durumlara dusersin. GS son 2 sene harcadigi absurd paralarin ve buna ragmen gelmeyen basarinin sikintisini cekiyor bana gore. CL geliri desen yillardir yok, oyuncu geliri kisitli, ligde basari zaten yok, tabii bu maddi sikintilari da dogruyor....
var.
adnan polat yönetimi geldiğinde de aynı martavallar okunuyordu. yok para yok ne transferi falan fişman. sonra milan baros lar meira lar elano lar keita lar biliyoruz. yani para yok zannetmeyin. en basitinden türk telekomla 100 milyon dolarlık anlaşma yapıldı stat için. daha neler neler var sponsor geliri olaraktan. seneye stad olunca para neymiş herkes görecek öyle konuşacak. şuanda da pek bir para sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. bir transfer döneminde bütün parayı bayılacak kadar aptal olmadıkları kesin.
adnan haldun'a gelince... şöyle düşün. haldun üstünel bütçemizin sınırlarını zorlayacak adamları eveleyip geveleyip bir şekilde getiriyor-du. adam bu işin master ını yapmış. insan ilişkileri ikna kabiliyeti vs. yani transfer konusunda uzamanlık derecesinde. bunun akademik altyapısı var hiç kimse inkar edemez. adnan sezgin in ise ne kadar yetersiz ve kabiliyetsiz olduğunu biliyoruz. o da tam tersi şekilde, paranın yettiği adamları getirmekte bile sıkıntı çekiyor, bitiremiyor.türk transferlerinde bunu görebiliriz. ali turan, ufuk ceylan, sezer öztürk, vs. vs. bu sezon yabancı transferlere de o bakıyor, gördük stoch işini. son hamleleriyle bitirdi sağolsun. 3 hafta boyunca fütursuzca zaman geçirdi. sonuç? sıfıra sıfır elde var sıfır.
.
.
.
neyse... aslında buradaki asıl sorun adnan polat'ta bence. ne yapacağını iyice sapıttı bana kalırsa. sonumuz hayrola...
Forcimbom a tamamiyle katılıyorum...
Mehmet Topal'ın yerine transfer düşünülmüyor mu acaba? Ligden çekilsek daha iyi öyle bir durum varsa..
http://www.goal.com/tr/news/453/tran...medium=twitter
Dos Santos "Kalıyorum" dedi
Galatasaray, Gio’nun bonservisini almadı ama Meksikalı, maaşını hala ödediği Türkiye’deki koruması Onurhan Gündüz’e “Yüzde 80 kalıyorum” diyerek İstanbul'u sevdiğini söyledi.
Dos Santos bence de kalmalı.
İnşaallah kalır.Bence ligimize alışırsa çok iyi bir performans gösterir.
Song işi yatıyor heralde.
Bugün bir gazete okudum Arsenal 5 milyon Euro'dan daha yüksek bir fiyat istiyormuş.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Polat'tan transfer açıklaması!
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, orta saha oyuncuları ağırlıklı bir transfer politikası izlediklerini söyledi.
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu’nun ikinci toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Polat, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
"Rakiplerimizin transferleri olunca, herkes ertesi gün bizim de transfer yapmamızı bekliyor" ifadelerini kullanan Polat, "Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transfer mevsiminin bitmesine 2 aydan fazla zaman var. En uygun olan futbolcuları alacağız. Transferlerimiz orta saha oyuncuları ağırlık olacak, ona konsantreyiz. 8-10 değişik futbolcu ve kulüple görüşüyoruz" şeklinde konuştu.
Kulüp ikinci başkanı Mehmet Helvacı ise 2010 Dünya Kupası’nın devam ettiğine dikkati çekerek, "Galatasaray’ın aradığı oyuncu seviyesi, tabii ki o seviyedir ve biz de futbolcuları izleme fırsatı buluyoruz" dedi.