Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
Nasıl bir hayvan olduğunu anlatmak için bu resim yeter 1 resmi daha vardı şampiyonluk kazandıktan sonra sıkmış bütün kaslarını. Arnold gibi adam

Kesin olarak gelmiş bu arada oyuncu.

Hayvanlığı bizi değil, rakiplerimizi ürkütsün. Teşekkür ederim... Bu haberin doğruluğuna çok sevindim. Yani Ivan transferinde bir problem yok. Sadece zamanı bekleniyor. Buna çok güzel.

Demek ki, erkek voleybolunda da boş durulmuyor. Çünkü her sene erkek voleybol takımı malesef diğer dört branşımız içinde en geri planda kalanı... (Takım sporlarını kastediyorum; futbol, basketbol ve voleyboldaki...) İyi ve güçlü kadro kuruluyor ama asla erkek ve bayan basketbolu ile bayan voleybolu ayarında olmuyor. Bu takım ise inadına her yıl BEKLENTİLERİ AŞARAK ve otoriteleri şaşırtarak ya final oynuyor, ya şampiyon oluyor. Artık bu sezon onlar da, daha lig başlamadan "kafadan" favori gösterilecek genişlik ve zenginlikte bir kadroyu ve yatırımı hakediyor.

Transferlerin resmen açıklanmasını heyecanla bekliyorum. Keşke Özkan takımda kalsaydı. Bir tane de flash yerli bekliyorum.