İşte günün müjdesi... Neredeyse üç haftadır bu imzanın resmiyet kazanmasını bekliyorum. Ne ses, ne soluk... Ser verip sır vermiyorlar. Bir ara gerçekten umudu kesmiş ve Milijkoviç'in takımında kalacağına kanaat getirmeye başlamıştım. Dün nihayet olumlu haberler duydum. Onlar yüreğime su serpti. Bugünde bu mesaj... Yarını heyecanla bekliyorum. Çünkü bayan voleybolu, erkek basketbolu ve bayan basketbolu temel hamlelerini yapmış, her sezon olduğu gibi erkek voleybol takımı yine bir adım geride kalmıştı. Evet; Marshall alınınca çok umutlandık ve diğer branşlardaki gibi arka arkaya bombalar bekledik. Ama o ne? Daha elimizdeki oyuncular birer ikişer gitmeye başladı. Gerçi ben sadece Özkan'a üzüldüm ama verdikleri hizmetler nedeniyle yine de herbirisine ayrı ayrı teşekkür etmeyi vazife biliyorum. Umarım yolları açık olur. Eğer Milijkoviç transferi de yarın resmileşirse en az bir tane yerli transferi ve akabinde Coşkoviç'in vatandaşlık durumuna göre yapılacak hamleyi beklemeye başlayacağız. Ama hele önce Milijkoviç imzayı bir atsın... Çünkü isim açıklamamışlar. N'olur, n'olmaz... Belki başka bir yıldız çıkıverir karşımıza... (Şu korkunç İvan'da harbiden efsane basketbolcu Karl Malone gibi kas var. harbiden hayvan... "Çivi gibi çivi gibi çak çak çak" diye voleybolda kullanılan bir tezahürat var ya... Bunun vurduğu toplar çivi gibi de değil, füze gibi olur herhalde...

Bu arada moderatör arkadaş başlığı değiştirebilir. "Fenerbahçe'ye Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor" şeklinde...