Sayfa 450 / 492 İlkİlk ... 350400440448449450451452460 ... SonSon
13,471 ile 13,500 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

'Silva Manchester City'de'

'Silva Manchester City'de'

İngiliz gazetesi Daily Mail'in iddiasına göre Premier Lig takımlarından Manchester City, Valencia'nın yıldız futbolcusu David Silva ile anlaştı.
    Chelsea ve Real Madrid gibi Avrupa devlerini peşinden sürükleyen İspanyol golcü için City, bir çok kez Valencia'nın kapısını çalmış ama olumlu bir cevap alamamıştı. Gazetenin haberinde, İngiliz ekibinin İspanyol golcü ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı, David Silva için Valencia'ya 29 Milyon Pound bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. 24 yaşındaki oyuncu şu sıralar İspanya Milli Takımı ile birlikte Güney Afrika'da bulunuyor. Genç yıldızın Dünya Kupası'ndan sonra imza atması bekleniyor. City, genç yıldıza haftalık 160 Bin Pound ödeme yapacak.

Kaynak : DHA
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Anelka'ya konuşma yasağı

Antrenörüne hakaret ettiği ve özür dilemediği gerekçesiyle Fransa Milli Takımı'nın Güney Afrika kadrosundan çıkarılan Nicolas Anelka'ya, kulübü Chelsea tarafından 2010 Dünya Kupası sona erene kadar kamuoyuna konuşma yasağı geldi.

Ünlü futbolcunun kardeşi Claude Anelka, RTL radyosuna yaptığı açıklamada, "Kulübü, şimdilik hiçbir şey söylememesini istedi, konuşmak için dünya kupasının bitmesini beklemesi onun için daha iyi. Şimdi konuşmak bir şeye yaramaz, sadece olayları daha da kötüleştirir" dedi.
    Claude Anelka, Fransız yıldızın antrenörüne hakaret etmesine yol açan olayla ilgili bir soru üzerine ise "Kardeşim sakin, kibar biridir, dolayısıyla bir şeyler olmuş. Basın toplantısını beklemek lazım, orada olanları anlatır" yanıtını verdi.
    2010 Dünya Kupası'nda Meksika ile yapılan maçın devre arasında Fransa Teknik Direktörü Raymond Domenech'e hakaret ettiği ileri sürülen Nicolas Anelka, milli takımın Güney Afrika kadrosundan çıkartılmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok ironik bir konu daha var FFF sözcüsünün yaptıgı açıklamaya göre bundan sonra Henry,Gallas ve Abidal'in milli forma giymesi imkansız olabilirmiş.. yahu Anelka dahil saydıkları isimlerin hepsi 30un üstünde giyse nolur giymese nolur bu saatten sonra ; bu kötü performansın faturasını ödeyen isimler başta Domenech (haklı olarak) daha sonra da bu bir kaç isim.. Hakaret iyi değil ama bence iyi yaptı Anelka belirtmek istediklerini belirtti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Domenech özür dilerse alırım takıma demiş 1 şans vermiş oda reddetmiş ve iyide yapmış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anelka bunu belki haklı olarak yaptı gerçekten küfürde belki de sonuna kadar haklıydı.. Ama Anelka klasında bir oyuncuya,Anelka'yı geçtim hiçbir profesyonel oyuncunun yapmaması gerekir bu hareketleri... Ne olursa olsun Domenech'in Anelka'nın şahsına bir hareket yapmadığı sürece yakışmaz bu hareketler..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Anelka'ya konuşma yasağı getirmek lüzumsuz... Adam koskoca bir sezonda en fazla üçbeş kelime sarfediyor. Muhtemelen konuşma yeteneğini kaybetmemek içöin zorunluluktan... O kelimelerden bir-ikisini de Domanec'e göndermiş zaten. Kalan kelimelerini tasarruflu kullanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Corriere dello Sport'un haberine göre, Philippe Mexes, Roma'nın önerdiği yeni kontrat teklifini kabul etmedi. Manchester City'nin peşinden koştuğu Fransız oyuncunun takımıyla kontratının bitmesine 1 yıl daha bulunuyor.

Mexes daha önceden takımında kalmak istediğini açıklasa da yeni kontrat önerisini gelecek sezon düşüneceğini belirtti. Juan ve Burdisso'nun arkasında kalan oyuncu devamlı olarak oynayabileceği bir ortam ararken Başkent ekibi de Burdisso'yu takımda tutmak istiyor. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan oyuncu için görüşmelerini sürdüren Roma'nın Inter ile anlaşması halinde Fransız oyuncuya yine yedek kulübesi gözükecek. Mexes'in durumunun bu yaz netleşmesi bekleniyor.

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bugünki karşılaşmadan sonra diyorum ki; '' Sir, Tosic'i Cska'ya sattığına pişman olacak ''

Del Piero_10 Misafir

Palermo başkanı Zamparini, Totenham'ın Cavani ve Kjaer için 35 milyonluk reddedemeyecekleri bir teklif yaptığını açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Post Boselli Wigan'da

İngiltere Premier Ligi takımlarından Wigan, Arjantin'in Estudiantes takımının golcüsü Mauro Boselli'yi kadrosuna dahil etti.

-Arjantin Ligi takımlarından Estudiantes'in golcüsü Mauro Boselli Wigan'a transfer oldu.
    25 yaşındaki futbolcu, futbola Boca Juniors takımında başladı ve bu takımda oynadığı 11 maçta rakip filelere 2 gol kaydetti.

Daha sonra Malaga'ya transfer olan Boselli, bu takımda sahaya çıktığı 32 maçta 5 gol attı.
    Tekrar Boca Juniors'a dönen ve oynadığı 33 maçta rakip filelere 8 gol atmayı başaran golcü futbolcu, daha sonra 2008 yılında Estudiantes'a transfer oldu.
    Burada sahaya çıktığı 57 maçta rakip filelere 32 gol gönderen Boselli, bir çok takımın dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Bir ara Bursaspor'un da transfer gündeminde olan Mauro Boselli, tercihini İngiltere Premier Ligi'nden yana kullandı ve Wigan'a transfer oldu.

Arjantinli futbolcu İngiliz takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Ntvspor

Liverpool onu açıklayacak

İspanyol menajer Rafa Benitez ile olan yaşadığı 6 yıllık birlikteliği Haziran başında sona erdiren Liverpool'da yeni teknik adam belli oluyor.
    The Guardian gazetesinde yer alan habere göre 62 yaşındaki çalıştırıcı Roy Hodgson bugün resmen açıklanacak.

Fulham ile geçtiğimiz yıl önemli başarılara imza atan, bir dönem Inter'i de çalıştıran İngiliz hoca şu anda Güney Afrika'da ve bazı maçlarda yorumculuk yapıyor.

Liverpool'un Fulham ile 1 yıl daha kontratı devam eden isim için Londra kulübüne 2 milyon poundluk bir tazminat ödeyeceği ifade ediliyor.

Liverpool'un teknik patronluğu için ismi geçen isimler ise Manuel Pellegrin, Didier Deschamps ile birlikte içinde Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'ın da olduğu uzun bir listeydi. Ada kulübü Roy Hodgson'u ise ilk tercihi olarak belirlemişti. Hodgson şu sıralarda İngiltere Milli Takımı'nda koltuğu sallantıda olan Fabio Capello'nun yerine de İngiliz Milli Takımı teknik direktörlüğüne aday olan isimler içinde gösterilmişti.

İngiliz kulübünde takımın dolar milyarderi patronların Tom Hicks ve George Gillett'in Hodgson ile kaç yıllık bir sözleşme için anlaşma sağladığı ise bugün yapılması beklenen resmi açıklamadan sonra belli olacak.

Geçtiğimiz yıl ligi 7. biterek Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan Liverpool'da futbolcular ise yeni sezon hazırlıkları için yarın toplanırken, Dünya Kupası'nda forma giyen oyuncuların Pazartesi günü takım arkadaşlarına katılması bekleniyor.

30.06.2010
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default City'den Silva bombası!

Manchester City, Valencia'nın İspanyol yıldızı David Silva ile anlaştığını ve Silva ile 5 yıllık sözleşme imzalanacağını duyurdu..

Premier League ekiplerinden Manchester City, ekonomik sıkıntıları nedeniyle yıldız futbolcularını satmak zorunda kalan Valencia'nın milli futbolcusu David Silva ile anlaştığını duyurdu.

Dünya Kupası'ndan sonra sağlık kontrolünden geçecek ve City'e olan transferini tamamlayacak olan Silva, yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

City'nin resmi internet sitesine konuşan 24 yaşındaki futbolcu, "Öncelikle Valencia Kulübü'ne, sadık taraftarımıza, takım arkadaşlarıma ve teknik ekibe teşekkür ederim. Valencia'da 6 çok güzel yıl geçirdim. Beni keşfettiler ve benim için hep özeli bir kulüp olarak kalacaklar" dedi.

Yeni bir sayfa açmak için doğru zaman olduğunu vurgulayan Silva, "İngiltere ve Manchester City'de oynamak için sabırsızlanıyorum. Premier League'in dünyadaki en iyi liglerden biri olduğuna inanıyorum. City'ye başarı getirmek ve onlarla beraber kupalar kazanmak istiyorum" diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok büyük transfer yapmış Manchester City tebrik etmek lazım. Mehmet Topal oynarmı diyorduk Valencia'da heralde kimse kalmayacak bu gidişle Valencia'da banko oynar böylece Mehmet.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valencia birer birer tüm yıldızlarını kaybediyor.Önce Villa şimdi de Silva.Manchester City güzel bir transfere imza attı.Silva sürati ve tekniği ile Premier Lig'de iş yapar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok çok iyi bir transfer. Acaba bonservis bedeli olarak kaç para ödedi City.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

29 milyon euro diye konuşuluyor.

böyle futbolcular kupa getirir city'e.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

City parasını doğru kullanmayı öğreniyor yavaş yavaş seneye şampiyonluğu zorlar kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Benjani ve petrov türkiyede iyi iş yapacak oyuncular

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default David Silva Manchester City'de

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Valencia'da oynayan David Silva ile anlaştı. Kulubün resmi internet sitesinden duyurulan haberde "Kulübümüz David Silva ile anlaşmaya varmıştır" ifadeleri kullanıldı.Manchester City, 24 yaşında ki futbolcu ile 27 Milyon Pound bonservis bedeli karşılığında 4 yıllık anlaşmaya vardı.
    Şu anda milli takımı İspanya ile beraber Güney Afrika'da bulunan oyuncu yaptığı açıklamada, "Kulübüme ve Valencia da bulunan bütün ekibe ve taraftalara çok teşekkür ederim, inanılmaz bir 6 yıl geçirdim. Benim futbolcu olmamı Valencia sağladı. Valencia benim için her zaman çok önemli olacak" dedi.
    Manchester City'e transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden İspanyol oyuncu " Premier lig Dünyanın en önemli liglerinden biri. Benim için inanılmaz bir tecrübe olacak. Umarım Manchester City formasında, bütün kupaları görebilirim" diye konuştu.

Wikipedia'da da yazıyor.

Valencia en önemli yıldızlarını sattı,artık Villa ve Silva'dan gelen parayla yeniden yapılansınlar.

Şu ana kadar Feghouli,Ricardo Costa ve Mehmet Topal'ı aldılar.Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılcaklar sanırım,kadroya çok ciddi takviye gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

M.City iyi transferler yapıyo yawValencia'nın işi artık çok zor öyle oyuncuları zor bulurlar artık

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bi mata kaldı oda barça ya giderse -_- güzel transfer

Del Piero_10 Misafir

Silva yanlış yaptı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben SiLva nın çok üstün yetenekLere sahip bir oyuncu oLduğuna inanmıyorum. BöyLe bir oyuncu için çok para vermiş City.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben SiLva nın çok üstün yetenekLere sahip bir oyuncu oLduğuna inanmıyorum. BöyLe bir oyuncu için çok para vermiş City.
    Aynen. Beğenmiyorum Silva'yı. En fazla 10-15 milyon eder bana kalırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Default Liverpool Roy Hodgson ile Anlaştı

Ntvsporda Şimdi ALtyazı geçti 3 yıllık imzalamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Daha kariyerli flaş bir isim bekliyordum hayırlı olsun umarım liverpoola özlenen şampiyonluğu getirir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Flaş bir isim Liverpool için çok zor, bu finansal kriz içerisinde.

Ben bu isim ile daha da kötüye gidip, Gerrard ve Torres'i de sattıktan sonra iyice dibe vuracaklarını tahmin ediyorum.

Toparlanması çok zor artık bu takımın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Flaş bir isim Liverpool için çok zor, bu finansal kriz içerisinde.

Ben bu isim ile daha da kötüye gidip, Gerrard ve Torres'i de sattıktan sonra iyice dibe vuracaklarını tahmin ediyorum.

Toparlanması çok zor artık bu takımın.
    Tahmin değil bir dilek bu Sekocum =)

Bakalım umarım beklediğimiz başarılara ulaşırız artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Silva'ya yazık oldu ..

Mesaj Yetkileri